היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת שנשאר עוד חצי חודש- אבל לי אין סבלנות- רוצה כבר להחזיק את שחם בידיים, רוצה כבר לראות איך יגיבו האחים שלו לבואו וחשוב לא פחות- רוצה כבר היריון נוסף. אמרתי לבעלי שככל ששחם יזדרז להיוולד כך תוקדם הלידה של הילד הבא ובעלי אמר לי שכל עוד זה לא ממנו- אז שיהיה היריון נוסף- כלומר- מבחינתו זה קשה מידי והוא ביקש הפסקה שלושה עד שירצה לתכן היריון נוסף. אבל אני מאמינה שאחרי שאבכה בכל מחזור שיגיע כך הוא יתרכך ויהיה מוכן בסופו של דבר לעוד הריון (זה עבד וכך הסכים להיריון השלישי ברצף). לדעתי ארבעה זה בהחלט מכובד!
17 תגובות
עמוד 1
סליחה על השאלה- מי זה שחם?????????????? מאחלת לך לידה קלה, מהירה, ובידיים מלאות
זה השם שאני ובעלי רוצים להעניק לילד שייולד. אני יודעת שזה מוקדם- אבל לא מאמינה באמונות טפלות.
איך הגוף שלך שורד???? כל כך הרבה הריונות רצופים איךךך???? יש לך מלאי ויטמינים וברזל? את מוכרת אותם טלפתית? רוצה להעביר לי??
שאפו על הכוחות שלך!!
אני לא בעד לומר את השם- אבל בהצלחה!!
מיצי- הלוואי והיו לי עודפים של וויטמינים וברזל בגוף- העודפים היחידים שמותיר לי כל היריון הוא עודפי המשקל ולמזלי יש לי עוד מספיק פעמים להרות בשביל לקבל עודפי משקל שיתנו לי כרטיס כניסה לתכנית של "לרדת בגדול". בגיל 40 לא אוכל לחיות חיי רווקות כי אני לא כזו צעירה-במאי ימלאו לי 34 שנים, אבל אם אצליח לסיים את חובות התרחבות המשפחה מהר יותר בגיל 40 אוכל לנוח מהיריוונת ומכל מה שמתלווה אליהם. אני מאוד רציתי משפחה גדולה - למזלי פגשתי את האדם שהכי ראוי ליות אבא לילדים שלי, אדם עם מוסר עבודה ובעל מקצוע אקדמאי טוב שמאפשר למשפחה יציבות כלכלית- במידה יחסית שזה גם נותן לי את האפשרות לממש את השאיפה שלי. חשוב לא פחות הוא העניין של "תרופות הפלא" המקילות על הלידות וכך דוחות את הפחד מלידה נוספת. לסיכום- ילדים זו שמחה ובא לי כבר ללדת!!!
ב"ה
לילך יקרה!!! איזה מדליק אנחנו בהפרש של יום [URL=http://www.myrainbowtext.com]
כל הכבוד לך לילך. אני מבינה אותך לחלוטין, גם אני רוצה עוד הריון _עוד בין הצירים רציתי עוד הריון. אבל מתאפקת כרגע כי אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו כלכלית לגדל עוד תינוק. מה הם תרופות הפלא שאת מדברת עליהן? גם אני רוצה
מבחינתי אני עושה לך קישתא כבר מעכשיו!!!
הכי חשוב לידה קלילה וידיים מלאות...
לילך, כל הכבוד לך! כבר חושבת על ההריון הבא... שיהיה בהצלחה רבה ושיעבור בשלום ובקלות. אוהבת, ד"ש ונשיקות
תמי- זה באמת מדליק שיש עוד מישהי עם תאריך קרוב ועוד בהפרש של יום. אי מחולון וסביר להניח שאלד בוולפסון, למרות שהייתי מעדיפה ללדת באיכילוב - לא בא לי להיפגש שוב עם הג'וקים בחדר האוכל ועם המקלחות והשירותים המטונפים שלהם- לפחות מה שמנחם הוא שהצוות הרפואי שטיפל בי בלידה של גליה ראוי לציון לשבח ואני מאמינה שכך בכל הלידות אצלם. אם מתאים לך בסופ"ש הקרוב- נקבע ללדת בו, חבל שאנו לא נלד באותו בית יולדות ירד הסיכוי שלו להיפגש בחדר לידה. בעלי מקסים- הוא עוזר לי המון ועוד ילד מצמצם לו עוד משעות השינה שכבר גם כך הצטמצמו מאז שהכרנו. הוא עובד עד הערב וברגע שבא הביתה ממשיך לעבוד בתור אבא ובעל- לא משאיר אותי לבד בטיפול בילדים. שתהיה לנו לידה קלה ולכל בנות ישראל!
אני רוצה להגיד לך שאני פשוט מצדיעה לך!!! לעבור הריון שלם ולצפות לאחד נוסף איזו אישה חזקה את
ליבי- "תרופת הפלא" הלא היא זריקת האפידורל- אין כמו לשכב בחדר לידה כשאפידורל מטפטף לווריד- נעלם הכאב, הרגליים רדמות להן והלידה רגועה הרבה יותר!!! אסתריקה- את יודעת מה ההפרש הכי טוב בין ההיריונות שלך ולכל אחת והקצב שהיא מסוגלת לו. תודה על הקישטא ובקרוב אצלך! שרונ'לה- גם אני אוהבת- תודה על האיחולים ובקרוב אצלך- אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה ענבל- והלוואי ובקרוב היריון נוסף של תאומים עם לידה תקינה ובריאות לכל הוולדים- אמן!!!!!!
את מנסה לשבור שיא הא? חחחח בסוך תכנסי לספר השאים חחחחחח ייאללה שזה יקרה בקרוב.. עדוד שבוע תבקשי קישתא...