היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סתם חייבת לשתף... לפני שבועיים הייתי צריכה לעשות צילום רחם.. אמרו לי שאסור לעשות את הצילום רחם במידה ויש הריון אני שומרת נידה.. כך שמהמחזור עד הצילום רחם לא הייתי עם בעלי אני לא יודעת מה גרם לי לעשות את זה, אבל לילה לפני הצילום רחם עשיתי בדיקת הריון..שיצאה חיובית ויום למחרת, כמובן שלא ביצעתי את הצילום, עשיתי בדיקת בטא שיצאה 65. לרגע שמחתי.. אבל אז הבנתי שזה לא הגיוני כי לפי מחשבון הריון הייתי בשבוע 7.. וזה בטא ממש נמוכה וגם היה לי "מחזור".. שבסוף התברר שהדימום הזה בכלל לא היה מחזור אלא הפלה טבעית. הבעיה היא שכל השבועיים האלה אני עדיין עם דימום קלים והבטא לא מתאפסת.. אפילו עולה טיפה מבטא 65 אני היום עם בטא 95. הייתי במיון כבר כמה פעמים.. ואני לא יודעת למה הם רוצים להמשיך לעכוב אחרי הבטא למה לא נותנים לי משהו שיעזור שיעזור להריון ליפול כבר?? ואני אוכל להמשיך לנסותתתתת
אני מיואשתתתתתתתתת...
12 תגובות
עמוד 1
יש אפשרות לקבל ציטוטק , טבליות , דרך הנרתיק, זה מה שנתנו לי. ויצא הכל , הבטא התאפסה אבל אני הייתי בשבוע 8.
עד כמה שקשה להמתין יש משהו חיובי בזה שהם לא נותנים לך ציטוטיק הם רוצים לעקוב אולי הגוף ינקה את עצמו לבד זה עדיף מאשר לקבל כימיקלים שיש להם השלכות מצטערת לשמוע על מה שעובר עלייך כמשהי למודת ניסיון לצערי עדיף להמתין עוד קצת !! מאחלת לך שהסיוט יהיה מאחורייך ושתזכו בהריון תקין בקרוב
דרך אגב ציטוטק זה לא גרידה שנוגעים ברחם אלא גורם להתכווצויות ברחם ולהוצאת את התוכן ההריוני בלי התערבות נוספת.
מאמי, אני שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקים
תודה בנותתת שירה, כמה זמן נמשכה אצלך ההפלה הטיבעית? כי אני כבר שלושה וחצי שבועות שהורפאים אומרים שאני בהפלה ובנתיים הבטא רק עולה.. לא משמעותי אומנם.. כל פעם בעשרים בערך ולא עושים לי שום פעולה לזירוז ההפלה.. זה מה שהכי מייאש
למזלי זה קרה לי בדיוק ביום ההשרשה אז ההשרשה לא הצליחה (התאמצתי פיזית קשה מדי) ונפל. ב"ה שזה נגמר בשבוע ימי דימום (עם כאבים מטורפים) והבטא ירדה...
למה לא עושים כלום? מה אומרים הרופאים?
הרופאים אומרים שהם מחכים ומקווים שזה ייפול לבד הבטא נורא קטנה (95) ולכן אי אפשר לדעת עם היה הריון חוץ ריחמי או תוך ריחמי הם מפחדים שזה ייפגע בי וייקשה עליי אח"כ להיכנס להריון
אה הבנתי... גם לי הייתה בטא נורא קטנה שירדה עם הזמן בע"ה יהיה בסדר
אמ.. מהרגע שזה התגלה לא היו לי דימום חזקים.. ממש דימו קל ועכשיו אפילו פחות יש לי רק הפרשות בניגוב
אוףףףף מתה שהסיוט הזה ייגמר ואני אוכל להמשיך הלאה..
בע"ה יהיה בסדר בקרוב מאמוש, בשורות טובות! תעדכני אותנו מה איתך
שולחת לך ים חיבוקים
הדס ממש הצטערתי לשמוע, גם אני עברתי בחודש שעבר הפלה טבעית, הבטא התחילה מ-35 אבל ההריון לא התפתח ובשבוע 6 נפל לבד, היו לי כאבים בערך 4-5 ימים ודימום שנמשך בערך שבועיים והאמת שלא בדקתי לוודא שהבטא התאפסה אני פשוט מחכה לקבל מחזור כדי שאוכל לחזור ולנסות שוב שיהיה לך המון בהצלחה
שירה, תודה רבה על העידוד!! מעריכה את זה צופי, תודה רבה גם לך קודם כל, ודבר שני מציעה לך לבדוק שהבטא התאפסה לגמריי כי גם לי אין כבר דימום אבל בטא לא התאפסה, מה שאומר שאי אפשר להיכנס להריון נוסף...
בכל אופן, שיהיה לכולנו בהצלחה! ושיהיו בשורות טובות בע"ה