היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו מחפשים דירה חדשה האם משמעותי וחשוב שתהיה אמבטיה? אני מכירה את הבתיה לאמבטיה ששם זכורנלי מקלחים מההתחלה ישר באמבטיה, נכון? מצאנו דירה ויש בה רק מקלחון. נראה לי שיהיה ממש קשה. הכוונה להשאר שם שנתיים עד שהדירה שקנינו תהיה מוכנה. אשמח לעזרה!
9 תגובות
עמוד 1
תראי, לנו יש רק מקלחון מהרגע שאוריאל בן חודש (עברנו לבית שקנינו) ולא הפריע לנו שאין אמבטיה. היום כן מפריע לי כי אוריאל גדול ונטלי גודלת. כשיהיו גדולים חבל לי שלא יהיה להם מקום להתקלח ולשחק כמו שלי ולאחים שלי היה והיתה חוויה. אני שוקלת בניה של אמבטיה במקום המקלחון
אז להחלטתך. בהתחלה זה מה זה לא חשוב לדעתי.
תראי גם בדירה שקנינו עכשיו מקלחון בראשי וגם אצלנו ביחידת הורים, אבל יותר נוח לי לקלח את הבן שלי אצלנו כי זה לא מקלחון מזכוכית אלא מובנה מהקירות ו נסגר עם וילון . אבל אם לא היה אז בטוח שהי לא נוח במקלחון הרגיל לקלח ויותר נוח באמבטיה.
היי, תודה
איך קילחת בהתחלה? אני לא רוצה להתפשר על זה וחשוב לי שתהיה אמבטיה. בעלי לפעמים נוסע ודברנו על זה שיתחיל לעשות שעות נוספות, ככה שלא תמיד יהיה כשאקלח. ואני לא יכולה להרים גיגיות עם מים.
זה מאוד נוח כשיש אמבטיה, במיוחד בשלב שכבר אין להם מקום באמבטיה והם כבר יכולים לשבת לשחק... אני מאוד אוהבת שהם גם מתקלחים יחד
יום נפלא
אנחנו בשכירות עם מקלחון אחד וזהו. אצלנו נכנסת האמבטיה של בר באלכסון למקלחון (בנוי - קירות אבן) ולא צריך להריך אותה מלאה, רק להוציא את הפקק והכל יוצא, ומוציאים את האמבטיה ריקה. נסי להכניס אמבטיה בכל זאת. אולי יכנס!
עד גיל 7 חודשים בערך ארי היה באמבטיית תינוקות. אחר כך קילחתי אותו במקלחון כשאני והוא יחד ואני יושבת על כסא. כייף בטירוף אבל לא נוח. מאז גיל שנה באמבטייה וזה עדיף על הכל. נוחות בטחון וכייף!
תודה בנות. נחפש דירה עם אמבטיה.
אמבטיה!!!!!!!!!!!!!
זה מאוד עניין אישי שלך, איך שאת מרגישה, לנו בבית למשל יש מקלחונים ואני שמה את הקטנה בגיגית ונמצאת לידה והכל בסדר, בהמשך מאמינה שנעשה אמבטיה.http://www.shower.co.il/