אתן חושבות שהייתן מסוגלות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו שכנים שהגיעו לבניין לפני פחות מחצי שנה..
    כשהם הגיעו,
    היתה פה מכולה של משלוחים מחו"ל, ואלו שהעבירו את הארגזים אמרו לי שהמשפחה מגיעה משליחות משרד החוץ במצרים!
10 תגובות
עמוד 1
  • כל אחד והאופי שלו...
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• עם המשכורת שלו ועם התנאים הייתי מסכימה
    אחי טס כל חודשיים לארץ אחרת ובין לבין מגיע לישראל לבקר
    הוא גר בבתי מלון מפוארים ומשתכר יפה
    לא הייתי מתנגדת לזה זו אחלה דרך לחסוך כי יש הכנסה גבוהה ומעט הוצאות

• אני לא...
    אני מעדיפה בית יציב לילדים שלי
  • זה ממש תלוי באופי...אם ההורים עושים את זה בכיף ובאיזי אז כנראה הילדים גדלים לזה ולא מכירים שום דבר אחר...
    אבל אני יודעת שבגלל שעשיתי את זה, ובגלל שאני רואה כמה זה היה טראומתי לאמילי, אני באמת לא יודעת איך נעשה מעבר נוסף

• כל עוד ילדים קטנים ואין בית ספר - בכיף הייתי עושה את זה. גם לראות עולם, גם הילדים ילמדו קצת תרבויות ושפות וגם להשתכר יפה.
    ובכלל, חיים מעניינים.
    כל עוד זה קורה באוירה טובה, הילדים מתרגלים וזה טבעי עבורם.
    כשיש כבר בית ספר וחברים, זה כבר יותר קשה, לדעתי.

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני גם חושבת שזה תלוי באופי
    אבל כנראה מי שחי על שלחויות זה החיים שלהם

שהיתי ילדה היו לנו שכנים שגם נסעו לשליחות כמה פעמים ואחרי כמה שנים חזרו שוב הכול עניין של אופי וכמובן משכורת
  • לא מסוגלת לחשוב אפילו על רילוקיישן
    ובעלי בכלל... מחובר כמו דבק מגע למשפחה שלו
  • לא מסוגלת, אני אוהבת את החיים שלי פה ולא הייתי רוצה לעבור.
    מספיק שנים חייתי בחו"ל ואני יודעת שאין כמו בארץ לגדל את הילדים.

אבל סתם לטיול בכייף, ככה שנה טיול קארוונים בארה"ב
  • פעם עוד חשבנו על זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה