במה הייתן בוחרות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה בננות?????? איך היה פסח?

ולענייננו-
    במה תבחרו?
    בעבודה קרובה לבית בה תוכלי להיות אמא תרויחי שכר זעום ולא תאהבי כ"כ את העבודה. אבל תזרמי בסבבה. לא תסבלי או משהו פשוט לא הכי תהני...
    או
    בעבודה רחוקה מאוד מהבית - במרכז בלב כל הפקקים - עבודה שאת מאוד תהני בה תקרעי תתחת ותראי פחות את הילדים תרויחי שכר זעום אבל קצת טוב יותר מבעבודה הקרובה לבית.

אז... במה תבחרי?

22 תגובות
עמוד 1
  • באופציה הראשונה זמנית עד שאוכל להרשות לעצמי עבודה אחרת יותר טובה שלא תמנע ממני להיות עם ילדים וגם להנות ממנה.
  • שאלה קשה- אבל הלוואי והייתי מוצאת עבודה שהייתי ממש נהנית בה...
  • קרוב לבית

• קרוב לבית!
    זה יתרון כשיש ילדים,
    את יודעת כמה פעמים קפצתי לבית תוך כדי עבודה כי תהילה לא הרגישה טוב?

• אופציה קרובה לבית.
  • אם בשניהם שכר זעום אז ברור שקרוב לבית......

• אני בדיוק עכשיו עמדתי בפני בחירה כזאת....
    עבודה רחוקה מהבית בשכר מאוווד הולם, או עבודה דקה מהבית בשכר הרבה פחות טוב, אבל שתי העבודות בתחום העיסוק שלי...

הקרבה לבית ניצחה
  • קרוב לבית!

מכמה סיבות.
    * אם חלילה עידן חולה, אז תמיד אוכל ישר לקפוץ ולקחת אותו.
    * אם חלילה אני נתקעת בפקק מטורף (מה שהגיוני באזור המרכז), ומאחרת לגן, באסה!
    * תחשבי שאת מה שתרווחי יותר, תבזבזי על דלק, אז ככה שזה אותו דבר, אבל להיות פחות בבית
    * הכי הכי הכי חשוב, אני אראה פחות את הילד שלי!!! גם ככה כבר זמן יש לנו איתם אחרי העבודה?

אני יודעת, פה אני מבצעת ויתור, ויתור על עבודה שאני אוכל להנות זה, אוכל להרגיש בה טוב יותר.

אם בעבודה שיותר קרובה, היה לי רע ברמה שהייתי סובלת בה, אז אני חושבת שהתשובה היתה שונה.
    עדיף לילדים לראות את אמא שעה וחצי פחות והיא תהייה מאושרת, מאשר להיות עם הילדים יותר אבל ממורמרת בטירוף ולהוציא את המירמור על המשפחה.

בכל מקרה היתי מחכה שהילדים טיפלה יגדלו ואז אוכל להגשים את עצמי.
    נכון לכרגע ויתרתי קצת על העבודה שלי למען עידן.

• כשהילדים קטנטנים - קרוב לבית

כשהם גדלים מעט הייתי מתרחקת ועושה בשביל עצמי!

• קרוב לבית ללא ספק

• ב א' !!!!!!!!
    כאילו דא

• וואו זה היה ממש פה אחד
  • אין כמו עבודה קרובה לבית
  • אם ההפרש בשכר לא משמעותי, היתי בוחרת קרוב לבית
  • קרוב לבית
  • בטח שקרוב לבית

• היתי בוחרת ללא ספק עבודה קרובה לבית ושאני אוכל להיות עם הילדים זה הכי חשוב... כשיש ילדים הם במקום ראשון לדעתי

• הי צול צול טוב שקפצת לביקור

• בטח קל"ב!
    כ"כ חשוב לי להיות איתם ולתת להם כמה שיותר!

• צודקות!
    אפילו שיש איזו צביטה בלב של חוסר הגשמה.
    אבל אין ספק שזו ההחלטה הנכונה
  • למה חוסר הגשמה

• מתוקה שכמוך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה