היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
משהי מהפורום נתנה לי לינק לאחת בשם מיכל שיש לה איזשהי שיטה לכוון זוגות מתי לשכב, כדי להגדיל סיכוייהם למין אותו הם רוצים. בקיצור נכנסתי לאתר, מלאתי פרטים אישיים וממש מפורטים על מנת שהיא תעשה בדיקה ראשונית של התאמה. האם אני מתאימה לשיטה שלה. היום קיבלתי ממנה אימייל "אניה היקרה שלם אני מצטערת לאכזב אותך, אך הנתונים ששלחת לי לא התאימו לנוסחה ולשיטה. כפי שמוסבר באתר, הנוסחה לא עובדת בסבירות שווה על כל מועמדת. אם אני יכולה לאתר מבעוד מועד, או לראות שהסיכוי נמוך מבחינת השיטה אני מודיעה זאת מראש. בכל מקרה, אל תתייאשי והמון הצלחה."
15 תגובות
עמוד 1
חחחחחחחחח איזה שטויות!!
חחחחחחחחחחחחח אל תתייאשי באמת הורס
את חייבת להביא לי גם אני רוצה גם לנסות לראות אם יש סיכוי לבן חחחחחח
חחחחחחחח גם אני הייתי רוצה לנסות
חחחחחחח. זה כמו שהרופאים לא יודעים מה הבעיה הם עונים זה וירוס. חחחחחח
אניוש, אני מחזיקה לך אצבעות שפעם הבאה יוצא ורוד!!! אבל בחייאת תעשי כמה שיותר מוקדם כי להחזיק אצבעות כמה שנים זה כואב. חחחח
בחיים לא שמעתי שטויות כאלה!
לא מאמינה בשיטות!
מאחלת לך מכל הלב שפעם הבאה תצא בת
thank בננות
מאמי אני חושבת שאת צריכה לנסות כמה 4 זה שונה מ3 ? והרגת אותי עם החוסר התאמה לשיטה חחחחחחחח
ליאורה מה זה 4 ילדים לעומת 3???? זה לקנות אוטו חדש עם 7 מקומות זה לעבור לבית אחר עם יותר חדרי שינה וזה הרבה הרבה יותר
ממי, יש לך את הנסיכה שלך ועוד אוצר בדרך-חכי כשהבייבי יהיה בן שנה, הצרכים ישתנו ואת תראי שזה לא כ"כ פשוט כמו שזה לפעמים נראה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני לא מתאימה לשיטה
באמת?!!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחח נו באמת, איזה שטויות!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם לא הבנתן הבחורה פשוט באה ומחשבת ממוצע של מה ילדתן ולפי זה מתי בערך בממוצע הביוץ וככה היא יכולה להגיד אם את רוצה בת מתי לנסות ואם את רוצה בן מתי לנסות בולשיט