היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום שכבתי עם שקד במיטה שלו (השכבתי אותו) ודיברנו קצת על התינוק. אמרתי לו שבקרוב הוא יצא מהבטן מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
15 תגובות
עמוד 1
ואי ואי אני עברתי משהו דומה בשבוע שעבר עם הבת שלי..שכחתי על השולחן בסלון אגוזיי מקדמיה עם את מכירה והילדה התחילה לאכול אותם כי הם רכים כאלה וקלים ללעיסה ואז אני שומעת אותה עושה רעש של חנק אני מתכלת עליה כולה אדומה כחולה עם דמעות בעיניים מנסה לנשום ולא מצליחה תפסתי אותה ישר הפכתי אותה התחלתי לתת לה מכות על הגב ובעלי בכלל עיצבן אותי אני צועקת לו "תעזור לי זה לא יוצא" והוא בשיא ההיסטריה צועק "היא הכחילה היא הכחילה" לבסוף אין לי מושג איך היא ממש הקיאה את כול העיסה הזו שניתקעה לה שם התחילה לבכות ניצמדה אליי ולא זזה ממני איזה חצי שעה הייתה בהלם מסכנה...מיותר לציין מה אני עברתי באותם הרגעים..ראיתי איך החיים שלי חולפים על פנייי כולי רעדתי והייתי בשוק אחרי שזה קרה איזה שעה..
איזה ילדון מתוק! לאכול אותו, איך הוא דואג לאח שלו עוד לפני שיצא
מפחיד איזה ילד מתוק שקדי
השם ישמור איזה פחד הדברים האלה , צריך אלף עיניים... אצלי הגדול בן חמש ואין אצלנו מסטיקים, פופקורן וסוכריות קטנות ופיצוחים
תודה בנות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אוי איזה פחד
אוי איזה פחד
תודה לאל שזה נגמר ככה ... מפחיד ...
וואי מותק אני מתביישת להגיד שלא ידעתי שאת בהריון בכלל [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]
יוווו,מילנה לא ידעתי שאת בהריון! איזה יופי!שיהיה המון המון בהצלחה ובקלות.וכן לגבי סוכריות צריך לשים לב כשהייתי עובדת במחלקת ילדים הסברנו להורים שכל מה שנכנס לקופסא של פילם אסור שיהיה ליד פעוט.