שאלה לשירן ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה יש דבר כזה מתכון לבנות? להבאת בנות?
    אפשר לדעת מהו? את באמת מאמינה בו?
7 תגובות
עמוד 1
  • גם אני רוצה לדעת!

• אמרו שאם רוצים בת...

מחשבים מתי הביוץ ומקיימים יחסי מין 3 ימים לפני יום הביוץ...

כי הזרע חי בגופה של האישה 3 ימים... ואה... שהגברצריך לגמור גם לפני האישה
    [/url
  • סליחה על הבורות
    מזה אומר הביוץ המחזור עצמו ? איך אני אמורה לדעת מתי הוא אף פעם לא חישבתי ולא עבדתי לפיו
  • יש מחשבון ביוץ בצד הדפדפן בסרגל...

הכניסי את ת. הוסת האחרון שקיבלת וזה יגיד לך מתי יום הביוץ שלך
    [/url
  • הי מאמי, בוקר אור

• יום הביוץ הוא היום בו משתחררת ביצית מתוך הזקיק ( "הבית" ) שלה שנמצא בשחלה, זה בערך 12-14 יום לפני קבלת המחזור החודשי.
    ישנן נשים שממש מרגישות מתי הן מבייצות, יש שינויים הורמונלים בגוף
    הבטן התחתונה כואבת יותר, יש הפרשות שונות מהנורמלי, חום הגוף משתנה.. ועוד..

את צריכה להסתכל על החודשים האחרונים בהם קיבלת מחזור, מתי קיבלת כל חודש? כל כמה ימים ( כלומר כל 28 יום או 30+ ) כל אחת מקבלת ווסת בפרק זמן כזה או אחר ולפי זה לחשב את יום הביוץ שלך.

אם את רוצה את יכולה לרשום כאן את התאריכים של ה 3 חודשים האחרונים ואני יעזור לך לחשב את יום הביוץ שלך.

קחי רק בחשבון כמובן, ש "המתכון" ליצירת בת הוא ממש לא ב 100% נכון, אפילו לא ב 85% , כשעושים לפי השיטות שרשמו יש אחוז הצלחה יותר גבוה מ 50% אבל עדיין לא באופן ודאי.
  • תודה רבה על הפירוט המדוייק חן חן
    אני כרגע לא מתכננת אבל טוב לדעת לעוד קצת זמן שארצה חחח
    כי במשפחה של בעלי כולם בנים (אחים ונכדים - 3 אחים - ו4 נכדים חח רוצים נסיכה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה