נגה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך?
    מה עשית בסוף עם הבנות? רשמת אותן לבית ספר יהודי בסוף?

איך אתם מסתדרים בינתיים?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
12 תגובות
עמוד 1
  • נוגה וודאי ישנה
  • בוקר טוב

• מה ז"א??? בואו לבקר אותנו בקיץ

• שום דבר ששלוותה (שמחייב שהייה בארץ
  • דבר ראשון - כל הכבוד לאורי - איזה כיף!!!!

דבר שני - אם לא לבקר בארץ לפחות טיול מקואסט טו קואסט.
    ובאמת אתן יכולות לבוא לקיץ (כאילו בלי אורי שבטח צריך לעבוד) - אפילו רק לשבועיים-שלושה.
    ודבר שלישי - לנו דחו את המועד של הכניסה לדירה. כנראה רק בסוף נובמבר
  • בעיקרון הגן נגמר ב15 ליוני, אם תהיה דרישה ייתכן קייטנה לשבועיים

• דבר ראשון, אני בטוחה שתצליחי להסתדר איתן בחופש. חוצמזה שבטח בקיץ המזג אוויר בסיאטל מושלם.

ואני בטוחה שעוד חודשיים אמילי כבר לא תרצה לחזור לארץ (כאילו היא בטח עדיין תתגעגע אל הסבים והסבתות, אבל היא כבר תתרגל למקום החדש).

ד"א, מה עם משפחה שתבוא אליכם?

בקשר לחבר כמה ילדים - אני מרגישה תמיד, שכשיונתן עם חברים כמעט לא מרגישים אותו (לעומת זאת שומעים אותו מעולה
  • אוף כמה את חסרה לי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטל זה פשוט גן יהודי קצת פלצני

• צודקת!! לא חשבתי על זה שאם תבואו לבקר לבנות יהיה קשה לחזור חזרה לסיאטל. זה יותר מדי מבלבל.

לגבי ההורים שלך, תחשבי חיובי
  • עכשיו קלטתי איזה חפירה חפרתי

• נגה!
    חתימה מהממת
    הבנות מדהימות 55555555555555

ובקשר לכן באים לא באים ומי בא, בסוף מתרגלים והלבד הזה רק מחשל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה