כפתורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת ששיגעתי אבל אני לחוצה ומבולבלת.
    בקשר לאוזניים של איתן
    היינו בבדיקת שמיעה ויש ירידה משמעותית בשמיעה
6 תגובות
עמוד 1
  • אוקטובר
  • אנחנו עשינו עם הרדמה כי ברוב המקרים עושים את זה יחד עם פוליפ (שקד שלישי)

אמרו לנו שזה נופל בין חצי שנה לשנה לא נפל אצלנו אז אחרי שנתיים וקצת הוצאנו.

אם יש לך סוג של ביטוח משלים שווה לך לעשות פרטי ולקבל החזר אחרת באמת התורים ארוכים.

לפי מה שהרופא הזה אמר הייתי הולכת לשמוע עוד חוות דעת.

בהצלחה
  • אנחנו עשינו לפני חודש יחד עם פוליפים.
    אל תהססי בכלל - הניתוח מאוד פשוט (אנחנו עשינו בהרדמה מלאה) משהו כמו חצי שעה.
    השיפור הוא מדהים! גם אצלנו התוצאה היתה 40% בשתי האוזניים אבל היא גם לא שיתפה פעולה עם הבודקת.
    אחרי הניתוח אני יכולה להגיד לך בוודאות שהילדה לא שמעה טוב. היא פתאום התחילה לפחד מכל מיני משחקים מרעישים ששיחקה איתם קודם לכן.
    הדבר היחיד שקצת מציק לאחר מכן הוא אטמי האוזניים שצריך לשים בכל פעם שמתקלחים או בבריכה.
    אנחנו עשינו באסותא (עם רופא א.א.ג ממכבי) וההשתתפות העצמית היא 300 ש"ח.
    היחס והטיפול שם פשוט מדהים!!!

בהצלחה

• שולינקה

את בכללית?

• אני בכללית ויש לי מושלם

• היי שולי

אנחנו עשינו לרום אופיר לפני חודש בדיוק (ממש היום!). הניתוח מהיר וגם ההחלמה אח"כ לא כ"כ קשה. הניתוח היה בהרדמה מלאה אבל כלל גם שקד שלישי.

גם אצל רום היתה ירידה בשמיעה. הבעיה היא שהם לא שולחים אחרי הניתוח לבדיקת שמיעה נוספת... לראות אם יש שיפור. היא עכשיו שואלת כל הזמן "מה, מה, מה" כנראה שקודם לא שמעה אותנו אז לא שאלה. ועכשיו היא לא מבינה מה שאנחנו אומרים אז שואלת כדי להבין טוב יותר.

לנו יש פלטינום והייעוץ לרופא עלה 100 והניתוח עלה משהו כמו 200 ש"ח. קבעתי עכשיו תור לביקורת (6 שבועות מהניתוח) ואמרו לי שזה עולה גם 100 ש"ח. לגבי זה אני עוד אברר כי אצל אופק דין לא עלה שום דבר!!

גיסתי שעברה את זה עם אחיין שלי לפני 15 שנה אמרה שדווקא עדיף שהכפתורים יהיו כמה שיותר זמן, יותר טוב. אני אברר עם הרופא מה קורה אם הם לא נופלים אחרי שנה.
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה