סקר: מאריכות את חופשת הלידה או לא....? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ......
    [/url
12 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

אני יצאתי כבר לחופשת לידה לפני הלידה ( בשבוע 36 ) וזאת מפני שאין לי מספיק ימי מחלה ואין לי שום תירוץ כדי לקבל שמירה
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• איזה מאריכות איזה

אני אחרי חודשיים יצאתי לחפיפה ואחרי 3 חודשים בול התחלתי לעבוד

• אני בבית גם ככה
  • הריון ראשון לא
    הריון שני - בחצי חודש
    הלוואי יכלתי להאריך לפחות לחצי שנה, אבל המשכנתא חונקת
  • הייתי רוצה להיות בבית 10 חודשים ולפי החוק מגיע לי כי אני עובדת רצוף יותר משנתיים ומותר לי להאריך עד שנה, אבל כמובן שמשלמים רק על ה3 חודשים והשאר על חשבוני..נקווה שיצליח לי ושנעמוד בתשלומים
  • בהיריון הקודם יצאתי לחופשת לידה בשבוע 37 וילדתי בשבוע 41+
    חזרתי לעבודה כשאריאל הייתה בדיוק בת שלושה חודשים.

נראה לי שהפעם אעשה זאת שוב כלומר אצא לחופשה בתחילת החודש התשיעי ואחזור כשהקטנה תהיה בת שלושה חודשים...

אז בערך יוצא לי חופשת לידה 4 חודשים
  • ברור שמאריכה... אני לא מסוגלת לעזוב אותה ולא מבינה איך אפשר...

למרות שהמצב הכלכלי מאוד קשה , מפחתון / מטפלת עולים מלא כסף וגם ככה לא משתלם לי לחזור לעבוד ובטח ובטח שאני לא יעבוד עד 16:00 או 17:00 ולא אהיה איתה כל כך הרבה שעות... כשאני אחזור לעבוד בע"ה זה יהיה רק עד 13:00 והיא תהיה בגן עד 13:00.....

כשאני חושבת על להכניס אותה לגן בעתיד אני מתחילה לקבל כאבי בטן וצמרמורות!!!!

לא עוזבת אותה לעולם!!!!!!!!!!

• בשתי ההריונות הראשונים הארכתי בחודש, והפעם בגלל שאני מורה ואני אמורה לחזור שבוע האחרון של יוני אני מקבלת הארכה של חודשיים ועוד בתשלום של משכורת רגילה בקיץ.

רותי
  • הלואי שיכולתי להרשות לעצמי אבל גם ככה אנחנו חנוקים כלכלית.
    כל עוד יש משכורת מסודרת- מסתדרים ב"ה אבל להיות בלי? הרבה יותר קשה...

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • אני רוצה להישאר עם הקטן חצי שנה בבית אבל נראה איך ילך
    אמא שלי בתהיה לי בריאה עד 120 שנה כבר בפנסיה ואמורה להמשיך לשמור לי על הילד אחרי שאחזור
    אז נראה איך יהיה לה ואיך החודשים הראשונים יעברו ואם ארגיש שאני מסוגלת לחזור לפני אז אני אחזור
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • חזרתי לעבוד אחרי 5.5 חודשים
    נראה כמה נסחוב הפעם
  • עם עידן לא הארכתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה