מי שמבינה בדיאטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך מורידים ישבן וירכיים?
    הליכות?
    יש איזה תרגיל מומלץ?
    ובטן? כפיפות?

8 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

מאמי!!! אומנם אני מה זה לא מבינה בדיאטות!!! אבל מורידה בפנייך את הכובע!!

אני מתה אחרי הלידה להתחיל בדיאטה ואין לי מושג איך??
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• שמעתי שיש ספריי מעולה שעוזר בדיאטה.

וכן היא עושה פלאים משהו לא ייאמן.

בת דודה של בעלי לוקחת וירדה בחודש 12 קילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חודש אחד 12 קילו!
    [/url
  • לא התכוונת לעלות במשקל? משהו התפקשש?

אני חושבת שאין דיאטה לזה, דיאטות זה כללי לגוף.
    תחפשי באינטרנט תרגילים לחיטוב ישבן וירכיים.
    זה יוריד מה שלא צריך.
  • אי אפשר לעשות דיאטה לאיזור מסוים בגוף (רק שאיבת שומן).
    אפשר לעשות דיאטה ולרדת בכל הגוף.

שלי - איזה ספריי - גם אני רוצה 12 קילו בחודש!!!!! איפה?!?!?! דחוף לברר
  • כמו שכתבו לך אי אפשר להוריד שומן גוף באיזור אחד בלבד, כשעושים פעילות אירובית כמו הליכה, ריצה, אופניים או שחייה שורפים שומנים אבל אנחנו לא יכולים להחליט בדיוק מאיפה השומן הזה ירד.
    יש נשים שיורידו מהרגליים ויש נשים שיורידו מהבטן, יש כאלה שברגע שמתחילות להוריד במשקל רואים את זה ממש בפנים.

אני גם מדריכת חדר כושר ותמיד אומרת לכולם שספורט זה רק אחוזים נמוכים מההשפעה על הירידה במשקל, העיקר זה הת****, ככל שאוכלים פחות ושורפים יותר קלוריות ככה יורדים במשקל. אפשר להתאמן ולהתאמן אבל אם חוזרים מהאימון ואוכלים אז לא שווה.

ובקשר לתרגילים מחטבים, הם לא שורפים כל כך הרבה שומנים אבל הם מגדילים את מסת השריר, ככל שהשריר יותר גדול ככה שורפים יותר קלוריות בשגרת היומיומית, כמו בישיבה או שינה., אבל אם את רוצה נגיד קוביות בבטן (הלוואי עלי) ברגע שיש שומן שמכסה את השריר אז לא יראו גם את השרירים הכי מחוטבים בעולם!!! (כמו שוקולד שיש קוביות אבל הוא עטוף גם בנייר כסף (השומן) וגם בנייר (העור) ובקושי רואים את הצורה של הקוביות).

בקיצור - שילוב של ת****, ספורט וחיטוב זה הכי טוב ובריא, מאיפה השומן יצא זה כבר גנטי!

מקווה שהייתי מובנת כי קצת קשה להסביר את הכל בכתיבה...

רותי
  • נראה לי שירכיים הכי קשה להוריד.
    אפילו בעלי שעשה ניתוח טבעת וירד כבר כמעט חמישים קילו יש לו עדיין ירכיים מכובדות.
    הבטן שלו פשוט מצטמקת אבל הירכיים- זה כבר סיפור אחר...

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • רק ספורט וחיטוב

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • שלי איזה ספרי??

האמת שאני די שחיפה, בנסיבות אלו התחלתי דיאטת השמנה
    ועכשיו אני מתחרטת על זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה