* * * * מתחילה את שבוע 6 ואני בלחץ! כ"כ!!! * * * * - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הווסת שלי ש=י=א הסדירה,
    אז אחרי חמישה ימי איחור הרשיתי לעצמי לעשות בדיקת היריון ביתית וגילינו שאנחנו בהיריון.
    [למי שלא זוכרת- שנינו חיילים. אני בת 20 והוא בן 22. רווקים כמובן, אבל לא לעוד הרבה זמן!!!
22 תגובות
עמוד 1

• תתחילי לקחת חומצה פולית עכשיו - תלכי לכל בית מרקחת ותקני של 0.4 מ"ג (הרוקח כבר יידע על מה מדובר) לא צריך מרשם לזה.
    לגבי התנהגות - אין צורך לשנות יותר מדיי הרגלים והתנהגות, אם את מעשנת - אז תנסי להפסיק, להימנע משתייה אלכוהול, אל תאכלי בשר ודגים נעים (שלא עברו בישול ממש ממש טוב, זהו הלך על הסטייק מדיום במסעדות), משקאות דיאט לא מומלץ.
    אם את נוטה ביום יום לעשות קפיצות באנג'י - תפסיקי. חחחחחח
  • זה בסדר, אין צורך להילחץ, אני מבינה את החששות אבל כדאי לך לנסות להרגע ולהנות מהנס שגדל בתוכך.
    חבל שלא הצלחת להכנס ולראות דופק, אבל זה הכי טוב כי לפעמים יש דופק רק אחרי השבוע השביעי וסתם חבל להגיע מוקדם מידי ולהלחץ עוד יותר.
    את יכולה להתחיל לקחת עכשיו חומצה פולית, אפשר לקנות בכל בית מרקחת אפילו בלי מרשם, ממליצים לקחת שלושה חודשים לפני הכניסה להריון אבל גם עכשיו זה בסדר, העובר מתפתח עכשיו, וחוץ מזה שגם מקבלים חומצה פולית ממאכלים אז זה תוספת בעיקר.
    אין צורך לשנות ת****, תמשיכי לאכול כרגיל, כמובן אם את אוכלת מסודר ואוכל בריא , ואל תקשיבי לאף אחד שאומר שצריך לאכול בשביל שניים!!!

המשך יום נעים!!!!!!
    רותי
  • אל תלחצי ותפחדי.... גם אני הייתי כמוך בהתחלה... פחדתי שמשהו לא בסדר רציתי לדעת שהכל בסדר... אבל זה לא אפשרי... לכי לבית מרחתקני חומצה פולית... תשתי פעם ביום... וכל עוד אין דימומים או כאבים חזקים את לא מריכה לדאוג... חשוב גם לציין כי כשמחליפים חודש יש כאבים שמזכירים כאבי מחזור אבל לא צריך לדאוג.... הכל בסדר... כל שאלה שתרצי תשאלי פה... הבנות כאן מקסימות כל כך.... שיהיה בשעה טובה ובהצלחה
    [/url
  • וכמובן כל מה שהשאר אמרו כבר... לשתות לפחות ביום 1.5 - 2 ליטר מים ואם את לא אוהבת כל כך מים.... אפשר להמיר לויטמצני'ק בטעם שאת אוהבת :)

כלום לא אמור להשתנות כרגע... כל אישה והגוף שלה... תשמחי שאין לך שינויים מסויימים
    [/url

• מתוקה

• קוקי אל תהיי לחוצה ועצובה
    כשהייתי בגילך בול גיליתי על ההריון של הבן המקסים שלי שהיום הוא בן 7 חודשים ב"ה! וגם אנחנו עדיין לא היינו נשואים אז :)
    בחודשיים הראשונים בכלל לא ידעתי והייתי בלחץ היסטרי ממלא דברים שקרו לי באותה תקופה, עישנתי המוןןן, הייתי אצל חברות לילות שלמים ובקיצור ים של שטויות!
    ואז גיליתי שאני בהריון ופחדתי שזה עשה נזק - לא עשה שום נזק ב"ה!
    הכל יהיה טוב.. אוטוטו את מאחוריי הבדיקה!

• למה את לא לוקחת חומצה פולית?
  • חח גם אני עישנתי מלא
    ו 3 שנים שהייתי נשואה (ואני כולה בת 24) עישנתי מלא והייתי מלא אצל חברות ושתיתי
    ועכשיו מתחיל חיים חדשים
    אין מה לעשות
    אבל לחץ לא יעזור נשמה!!!!!!!

הכל בסדר........ זה מצוין שיש לך רק שבוע הבא את הדופק ולא לפני

• היום הייתי אצל בת דודה שלי, היא הביאה לי כדורים של חומצה פולית שנשארו לה מההיריון [כדורים חומים כאלה? גדולים קצת? חח] אני אתחיל לקחת כבר היום!

מחר הבדיקה !!!
  • מאמי קודם כל לנשום!
    דבר שני אני לפני שבוע עשיתי בדיקה הריון וגיליתי שאני גם בהריון וכמובן שעשיתי עוד 10 מאז וכולם אומרים אותו הדבר.. אני כמעט בשבוע 6 לפי המחזור האחרון שלי וגם אני לא מרגישה כלום!
    אני בת 21. ! וזה הילד השני שלי!!!!
    אין לך ממה מהלחץ אני ובעלי התחתנו אחרי שהראשון נולד.. לא ביג דיל.
    וגם אני לא לקחתי חומצה פולית ונכון שזה חשוב אבל זה לא סוף העולם שאת תיפגשי עם הרופא הוא יתן לך מירשם לקחת ויטמינים שזה גם טוב.
    בלי לחץ!!!!
    אני יודעת שאת מרגישה כאילו את לא בהריון כי את לא מרגישה שום דבר שונה וגם בגלל זה אני בלחץ ללכת לרופא אבל ככה זה בהתחלה אחרי שבוע 10 אני התחלתי להרגיש בחילות...
    מקווה שהרגעתי (;
  • בהצלחה מותק

• מה שמשפיע הכי לא טוב - זה לחץ.
    אני ממליצה לך בחום להירגע מאמי לנשום עמוק לחשוב רק חיובי ולהאמין!
    הכל בסדר ויהיה בסדר בע"ה

• טוב הבנות כבר ענו לך בצורה מפורטת ומסודרת
    אל תיהיי בלחץ
    הכל יהיה בסדר ב"ה!

שמחה לשמוע שאת והוא מתחתנים ב"ה!
    ושהוא כמובן תומך בך!

• אור, בהצלחה! תעדכני מחר.
    אני גם חששתי לפני הבדיקת דופק. אבל ישר שהוא התחיל את האולטרה סאונד ראו דופק.
    הכל יהיה בסדר. אני תמיד אמרתי לעצמי שאם קורה משהו יש כאבים ויש דימום.
    ובכל זאת, הפחד והחשש הוא חלק בלתי נפרד מההריון. אני לפני כל בדיקה חוששת. ובסוף, יוצאים עם חיוך.

מתי אתם מתכננים להתחתן? קנה טבעת?
  • היי בובה לא קראתי את התגובות רק רציתי לשתף אותך ולספר לך
    שגילו אצלי דופק בשבוע 7 וקצת... אז בלי לחץ!!!
    מאחלת לך שהכל יהיה תקין

• מתי בת דודה שלך הייתה בהריון? תבדקי פג תוקף בחומצה פולית, שזה עדיין תקף
  • בס״ד

חחחחח מצחיקה
    אני הריון שלישי ועדין תמיד במחשבות שהכל בסדר
    ואני כבר מרגישה והכל חחחח ב״ה
    וחומצה פוליצ אני תמיד שוכחת לקחת כי אני מאוד לא עקבית
    זה בכל ההריונות
    וב״ה הכל בסדר
    אס אל תדאגי ובקשר לשאר הבנות כבר ענו לך
    אבל הכי חשוב להיות רגועה לא להלחץ לא להתעצבן
    ז יותר מזיק מלא לקחת חומצה פוליצ חחח

תגידי מאיזה איזור את?

• אין לך מה להיות בלחץ - לחץ לא טוב לך ולא טוב לעובריקו

כמו שאמרו לך אל תשתי משקאות חריפים אל תאכלי מאכלים שלא בושלו מספיק ( דגים ובשר נעים)

תנוחי עד כמה שמתאפשר לך
    תשתי כמה שיותר מים
    ותתחילי לקחת חומצת פולית

מאלחת לך מכל הלב שיהיה לך הריון קל ותקין ארוך ומשעמם

• איזה שם יפה יש לך
  • מתוקה, לא להילחץ... כבר אמרו לך הבנות מה כדאי ולא כדאי לעשות... אבל הדבר הכי חשוב זה להתרגש מכל רגע ולהתענג על הידיעה שגדל בתוכך יצור קטן ומדהים שב״ה יקרא לך ״אמא״
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה