היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום, רציתי לשאול לגבי בדיקת הריון. המחזור שלי מאחר בחודש ולפני כשבועיים ביצעתי בדיקת דם והיא יצאה שלילית. המחזור שלי עדיין לא מגיע ויש לי רגישות קלה בחזה. אני יודעת שבדיקת דם היא אמינה אבל רציתי לשאול אם יש סיכוי שעשיתי אותה מוקדם מדי ולכן יצאה שלילית? האם קיים סיכוי שאני בהריון למרות תוצאות הבדיקה? אני לא רוצה לעשות בדיקת דם נוספת בלי סיבה ממשית, האם בדיקה ביתית אמורה לגלות הריון בשלב מוקדם? וסת אחרונה היתה ב-18.2. אשמח לעצה.תודה.
9 תגובות
עמוד 1
כן יש לי חברה שיתה בהריון וגם בדיקת דם לא עלתה על זה.. ייתכן שזה היה מוקדם מדי, תעשי שוב! אם יצא שלילי כנראה שיש בעיה עם הוסת וכדי ללכת לרופאת נשים לבדוק.
בהצלחה, בשורות טובות לכולנו, החודש!
היי, את לא חייבת לעשות בדיקה ביתית, תקבעי תור לרופא נשים שלך. אם את בהריון את אמורה להיות בשבוע 8 ורואים בשבוע הזה דופק. בהצלחה!!!!! תעדכני אותנו
תודה רבה. קבעתי תור לרופא נשים, במקרה היה פנוי היום. שאלה אחרונה- רופא נשים תמיד יכול לגלות הריון, לא משנה כמה מוקדם?
לא.. רופא נשים לא יכול לגלות הריון בשבועות ראשונים אבל לפי מחשבון הריון את כבר בשבוע שמיני וזה אומר שאפשר לזהות הריון בבדיקת אולטרה סאונד
המון זמן לא נכנסתי לפורום, אך הייתי חייבת להגיב על מה שרשמת: גם לי איחר המחזור בחודש ובדיקות הדם יצאו שליליות. הייתי בטוחה שהמחזור פשוט מאחר ולא יגיע, אז הלכתי לרופא נשים לקבל כדורים להחזרת המחזור ולהתחיל חודש חדש ונקי. לקחתי 5 ימים את הכדורים 3 פעמים ביום וגם אחרי 5 ימים המחזור לא הגיע, אז החלטתי שאני עושה בדיקה ביתית וגיליתי שאני בהריון. חזרתי לרופא נשים שעשה לי בדיקת אולטרסאונד וגילתי הריון צעיר בשבוע 5 שניתן לראות רק שק הריון וחלבון. הרופא הסביר לי שהביוץ שלי איחר ונקלטתי מאוד מאוחר ולכן לא היה ניתן לראות בבדיקות דם. היום אני בחודש שמיני שמחה ומאושרת ומקווה מאוד מאוד שזה גם מה שעובר עליך. מחזיקה לך אצבעות
שכחתי לציין שלקח לי יחסית המון זמן להכנס להריון- 10 חודשים, אז לכולן, תהיו חזקות ו(כמעט) בכל חודש אתן יכולות להכנס להריון, תשארו אופטימיות!
תודה על התגובה. חזרתי מבדיקה אצל רופא נשים (מאוד לא סימפטי) והוא אמר שאני לא בהריון (לצערי) ושיש לי ציסטה בשחלה וזו כנראה הסיבה שלא קיבלתי מחזור. הוא נתן לי כדורים לקחת במשך 6 ימים פעמיים ביום עד להופעת המחזור. מישהי מכירה את הכדורים האלה- PRIMOLUT NUR? האם זה בטוח לקחת כדורים כדי שהמחזור יופיע? לא עדיף לחכות שהוא יגיע לבד באופן טבעי ולא לדחוף הורמונים?
פרימולוט נור זה כדור שמביא את המחזור מוקדם מהרגיל... מקדים אותו, בקיצור. גורם לו לבוא.......
אני השתמשתי בכדורים האלה, הם מעולים וכמעט בלא תופעות לוואי