מרגישה אשמה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זאת פעם ראשונה בחיי האמהות שלי שאני מרגישה שאני אמא רעה...
    איזו אמא רוצה כבר שיגיע מחרתיים כדי שהגוזל שלה ייכנס כבר למשפחתון כדי שיהיה לה זמן לעצמה??

איזו אמא מעדיפה להתלבש ולצאת לעבוד על פני להיות עם התינוק שלה בבית??

תבינו, אני רואה את כל הבנות מסביבי שבוכות כשהקטנים שלהן נכנסים למסגרת ותוהה למה אני לא מרגישה ככה?? ברור שאין לי רצון לזרוק אותה שם וללכת... אבל אני לא רואה את עצמי בוכה... אולי זה בגלל שאני מרגישה כ'כ שלמה עם הבחירה של המשפחתון???

יש לי רגשות אשם על זה שאין לי רגשות אשם...
    אם זה לא טמטום אז מה כן???
19 תגובות
עמוד 1
  • את בסדר גמור.
    אפשר להבין את זה לחלוטין.
    את תראי שיהיו לך רגשות אשם ברגע שתשאירי את אמילי במשפחתון.
    זה נורמאלי לחלוטין לרצות להתפתח להוציא את הראש מהחיטולים.
    הכל טוב ותקין. את אמא נהדרת!
  • איזו אמא את? אמא שיודעת שחשוב לדאוג גם לעצמה! אמא שיודעת שאם תצא לעבוד תרגיש מסופקת ותתרחק מהתסכול שחשה כשישבה בבית. אמא שיודעת שאם לה יהיה טוב והיא תהיה רגועה אוטומטית הבת שלה תרגיש את זה ותרויח מזה.

אמא נהדרת!!!!!

כך אני חושבת

ונשיקות לגוזלינה
  • את רוצה מכות????

זה טבעי מאדדדד
    יש כאלה שהן ככה ויש כאלה שהן אחרות...

ואני בול כמוך!
    אני רציתי לחזור לעבודה ולצאת קצת מהבית ולראות אנשים... זה אומר משהו על הרגש לבת שלי???? ממממששש לא!

את בסדר לחלוטין... תיהיי רגועה.
    וזה הכי מעולה שאת שלמה עם המשפחתון! ככה תעבירי לאמילי רגשות חיובים על המקום וההסתגלות כנראה תיהיה מהירה!
    כמו שלנו...

• את רוצה מכות????

זה טבעי מאדדדד
    יש כאלה שהן ככה ויש כאלה שהן אחרות...

ואני בול כמוך!
    אני רציתי לחזור לעבודה ולצאת קצת מהבית ולראות אנשים... זה אומר משהו על הרגש לבת שלי???? ממממששש לא!

את בסדר לחלוטין... תיהיי רגועה.
    וזה הכי מעולה שאת שלמה עם המשפחתון! ככה תעבירי לאמילי רגשות חיובים על המקום וההסתגלות כנראה תיהיה מהירה!
    כמו שלנו...

• איזו אמא את? אני יגיד לך איזו אמא את?
    את אמא נהדרת.. ושלא תחשבי אחרת!!
    זה טבעי לגמרי.. והכל בסדר, את אמא שדואגת ורוצה שרק יהיה לה טוב..
    אמא שיודעת שחשוב גם לדאוג לעצמה!
    זה טבעי לגמרי בובה

• אין... אין כמו הבנות בפורום הזה... מתה עליכן אחת אחת..
  • ג'ני מתוקה את אמא מדהימה!!!!!!

את בן אדם בסך הכל ומגיע לך

וחוץ מזה כל אחד שונה... לאחת קשה ולאחת קל...

הלוואי והייתי כמוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מסוגלת לעזוב אותה ולא יודעת איך אני יעשה את זה אפילו כשתהיה בת שנה!!!

תאמיני לי את צריכה לשמוח מאמוש שיש לך את היכולת לקחת את זה בקלות. כשאת לוקחת בקלות גם לאמילי יהיה יותר קל!!!!!!!

• ג'נוששש

• את ממש לא צריכה להרגיש אשמה. אם כבר אני צריכה להרגיש אשמה כי השארתי את נטלי בגיל 3 חודשים בגן ולא בגיל חצי שנה

• אני קצת חולקת על הדיעות של הבנות פה.
    כמו שאת יודעת אני עדיין בבית עם הבנים. במשך השנה האחרונה שמתי על עצמי פס ורק עכשיו, לאט-לאט אני מתחילה לחזור לעצמי.
    להגיד לך שאני צודקת ואת טועה, ממש, ממש לא!
    אם יש בך את הרצון והיכולת הנפשית ללכת לעבוד, כל הכבוד לך וזה ממש לא הופך אותך לאמא רעה.
    אני לא רוצה שמישהו יגדל לי את הילדים ובחרתי להיות איתם בבית תוך כדי הזנחה של קריירה שלי.
    כל אחד עושה את מה שטוב ונכון לו!

• אני אחרי הלידה הראשונה הייתי עם הילד 3.5 חודשים בלבד.
    השתעממתי פחדדדדדדדדד בבית.

אחרי הלידה השניה עזבתי את העבודה......

בשמת
  • ג'ן מה הכתובת שלך????????

אני רוצה לבוא ולתת לך בוקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תגידי מה נסגר??? זה טבעי לגמרי, כל אחת לוקחת את זה אחרת, ואת אמא מהממת!!!!!!! הלוואי והייתי אמילי והיית תקועה לי בתחת כל היום

• ויקוש את צודקת.... אבל אצלי לא מדובר בקריירה אלא בעצם היציאה מהבית. .
    אני חושבת שזאת גם פונקציה של הגיל הצעיר שלי...
  • ויקוש את צודקת.... אבל אצלי לא מדובר בקריירה אלא בעצם היציאה מהבית. .
    אני חושבת שזאת גם פונקציה של הגיל הצעיר שלי...
  • את בן אדם נורמאלי!!!!

• אני לא ישבתי חצי שעה בבית מעבר לשלושה וחצי חודשים...
    ואני לא אגזים אם אני אספר לך שגם אותם ספרתי שיעברו....
    אני לא טיפוס שאוהב לשבת בבית ולעשות שום דבר, אני אוהבת לצאת, לראות אנשים, לעבוד, לעשות משהו.... ובבית פשוט השתגעתי..
    אז אולי היו לי טיפה ייסורי מצפון שלא ישבתי מעבר ל- 3.5 חודשים אבל הם עברו כשראיתי שמעיין מרוצה ואני חוזרת לעצמי לאט לאט.. (וגם החשבון בנק

• אני!!! אני אמא כזאת ואת לא צריכה להרגיש אשמה, מאמי זה בריא נקודה!
    בריא לאמא בריא לגוזל ולהתפתחות שלו ומאוווד בריא לחשבון הבנק!
    אהובתי אל תחמירי עם עצמך, את לא אמא רעה כי את מעוניינת בחברת מבוגרים
    זה עניין של אופי, עם כל הכבוד לאלו שמסוגלות להישאר בבית אותי זה מחרפן
    למה זה לא בסדר? פשענו?
    באמת באמת שאין לך מה להרגיש אשמה ובטוח לי שלא משנה כמה נגיד את זה עדיין תרגישי ככה.
    להיות הורים זה ללכת קבוע עם שק שלם של רגשות אשמה על הגב!
    אוהבת אותך ומתגעגעת!!!

• מצחיקולה - ממש אין לך סיבה להרגיש רגשות אשם!
    אומנם אני עדיין בבית עם אריאנה אבל זה כי אני בחרתי ככה ואני שלמה עם ההחלטה הזו אבל אני לגמרי מבינה גם את הגישה השניה, הבחירה לצאת לעבוד לא הופכת מישהי לאמא פחות טובה, נהפוך הוא, אם זה מה שהופך את האמא ליותר מאושרת בסופו של דבר גם הילדה מרוויחה מזה
  • כל אחת והאופי שלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה