סקר : באיזה שבוע ילדת בהריון ראשון ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי,

באיזה שבוע ילדתן בהריון ראשון ?
    האם היו סימנים מקדימים ?
    מאיזה שבוע הפסקתן לעבוד ?
    הלן

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
50 תגובות
עמוד 1
  • ילדתי בשבוע 38+5 אבל רק כי ביקשתי סטריפינג מרופאת הנשים שלי...
    אחרת הייתי סוחבת כנראה עוד מלאאאא.... לא היו שום סימנים....

הפסקתי לעבוד משבוע 30 בגלל שמירה
  • הפסקתי לעבוד סביב שבוע 27 כי יצאתי לשמירת הריון בגלל לחץ דם בשמיים, בצקות וחלבון בשתן ( ובקיצור- רעלת הריון) אבל סיימתי תואר במקביל, סיימתי אותו שבועיים לפני הלידה.
    ילדתי בשבוע 38 עם זירוז בגלל הרעלת, בלי זירוז לא היה לי שום סימן

• ילדתי בשבוע 39 בול.
    יומיים לפני יצא הפקק.. כל היומיים היו צירים...

והייתי בשמירה משבוע 24...

• באיזה שבוע ילדתן בהריון ראשון ? 39 בול!!!!!!!!!!!!!!!!!!

האם היו סימנים מקדימים ? בעלי הרגיש שאני הולכת ללדת באותו הערב...כפרה עליו :))

מאיזה שבוע הפסקתן לעבוד ? הפסקתי לעבוד בשבוע 38 כמה ימים לפני שילדתי....

• הלן, מרגישה את זה קרב ובא?
  • ב"ה

לפי התשובות כנראה אני בין היחידות פה שסחבו סחבו!!
    שבוע 41+4 ימים , לא היה כלום וז"א כלום שום דבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    משבוע 40 כל יומיים מוניטור,בדיקת רופא והביתה ( מעקב הריון עודף ) בשבוע 41+3 הייתי בפעם האחרונה ואז אמרו לי אם עוד יומיים אין התקדמות תבואי ללדת ותקבלי זירוז!!!
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• הפסקתי לעבוד בשבוע 20 בגלל שמירת היריון..
    ילדתי בשבוע 34 בגלל ירידת מים.

• אני לא עבדתי, כי הייתי סטודנטית. עשיתי את המבחן אחרון שבשבוע 39+0. באותו יום גם עברנו דירה (לקח לנו כמה ימים). בשבוע 40+0 ילדתי בלי שום תופעות מקדימות או רמזים. לא פקק, לא נעליים. פשוט צירים כל 5 דקות ושלום לנתנאל

אפליקציה מגניבה לאנדרואיד: חישוב של תל"מ ועוד כמה דברים שימושיים לנשים בהריון
    https://market.android.com/details?id=rk.android.app.birtday

http://img34.glitterfy.com/12074/glitterfy2124124243D31.gif" border="0">
    http://tickers.baby-gaga.com/p/dev230pps__.png" border="0">

http://lb2f.lilypie.com/xdDup3.png" border="0">
    http://kimages.imikimi.com/image/1lCTO-10s.jpg" border="0">
    http://s19.rimg.info/0854c6df7b08934045e31f9b0f6da93a.gif" border="0"> http://img34.glitterfy.com/11240/glitterfy1163615161D30.gif" border="0"> http://s19.rimg.info/e8328449555f2b65592e8f0ddbb727e9.gif" border="0">
  • כתומית אני מאוד מקווה כמוך שהוא יקדים להגיע ויגיח לעולם בשבוע 38-39
    אני ממש מפחדת שאצטרך לסחוב מעבר לשבוע 40 ובעיקר משום שאחותי ואחיינית שלי מגיעים מקנדה בתחילת יוני והתלמ שלי הוא 2 ליוני, הן מגיעות לשבועיים ואני מאוד רוצה שהוא יגיח בזמן
    אני גם שומעת על יותר ויותר בנות שסוחבות מעבר לשבוע 40
  • הריון ראשון ילדתי בול בשבוע 40 - היתי סטודנטית ולמדתי עד יומיים לפני הלידה.
    הריון שני - 36+4, בוא נגדיר את זה ככה, יום חמישי היתי בעבודה עם דימום וצירים, יום שבת ילדתי!
  • ילדתי בשבוע 38 בול.
    בלי שום סימן מקדים.

• ילדתי יום לאחר התל"מ שלי...

סימנים מקדימים? מתחילת חודש תשיעי הייתי עם פתיחה 2 ומחיקה של 80% כמו כן הפקק הרירי השתחרר שבועיים לפני הלידה... לא היו לי צירונים או משהו כזה פתאום בחמש לפנות בוקר הרגשתי תחושה לא נעימה אבל לא כואבת שהסתבר לי שהם צירים ונסענו לבית החולים. ככה שבדיעבד לא היה שום סימנים והאמת שהייתי די מיואשת כי קיוויתי ללדת בתחילת החודש התשיעי... אבל הלידה הייתה לי נורא נורא קלילה (טבעית וקצרה) ככה שהיה שווה לחכות חחח
  • שבוע 40+2

לא היו שום סימנים מקדימים

יצאתי בסוף שמיני לסוג של שמירה בעקבות אשפוז

• הריון ראשון ילדתי בשבוע 38 +2, ללא ירידת מים, פשוט התחילו צירים....
    אני מהמרת בהריון הנוכחי על שבוע 36 (כבר הייתי לפני כמה ימים בבי"ח עם צירים חלשים...), אני כבר רוצה לחבק סוף סוף את הנסיך שלי

• ילדתי בשבוע 37+4.

אני לא אוהבת לסחוב....
    זה כבדדדדדדדדדד לי!

בשמת
  • ילדתי 37+2

ירידת מים אין דרך חזרה

שמירת הריון משבוע 26
  • עבדתי עד שבוע 40
    וילדתי ב40+4
  • אוי בנות הלוואי ואני אלד גם בשבוע 38
  • אני ילדתי בשבוע 39+4
    עבדתי עד הלידה ז"א ביום חמישי יצא לי הפקק והייתי בעבודה וביום שיש כבר ילדתי

• הלן עשיתי את כל מה שכתוב בספרים - סקס, שמן, ספורט, כל היום רק ניקיתי את הבית ועשיתי הליכות ארוכות - שום דבר לא זירז לצערי...

אבל לדעתי מה שגרם ללידה שלי זה ליל סטנד אפ עם חברים כי אחרי 3 שעות כבר הייתי עם צירים ואפילו חברים שלי אמרו לי "שלא תלדי לנו מצחוק" חחחחחחחח אז נראה לי צריך ללכת על זה
  • הלן, את חושבת שזה עוזר?

אני גם רוצה 38-39 כבר לפגוש את פיצקי
  • אסטריקה אין בעיה נאמץ את ההצעה חחחחחחח אני אקח את בעלי למופע סטנדאפ בשבוע 38
  • שבוע 41+1
    לא היה שום סימן! בשבוע 41 בול הייתי במעקב הריון החליטו לאשפז אותי לזירוז מהפחד ביקשתי להמתין לבוקר והנסיך הקטן התחשב בי והתחילו צירים לבד
    האמת אם תגידי לי הריון הבא לבחור בין לידה בשבוע 38 או לבין לידה כמו שהייתה לי אני יעדיף לחגות בסבלנות ולקבל את אותה הלידה
  • ילדתי בשבוע 39+1
    בלי זירוזים למינהם.....
    היו לי צירים משבוע 34 אז אני קוראת לזה סימנים מקדימים אבל ממש לפני הלידה היתה לי תחושה מה שגם זה היה ביום נישואים שלי...
    אני הפסקתי לעבוד בשבוע 15 כי עברתי דירה מבאר שבע לחיפה...

• הלן, איפה את מתכננת ללדת?

אולי שניהם יחלטו לצאת יחד וניפגש?
  • ככל הנראה אלד בבלינסון יש לי שם קרובת משפחה שעובדת בתינוקיה
    אבל יש לי שבוע הבא ובעוד שבועיים סיור בבתי חולים ואני הולכת לראות את אסף הרופא ואת בלינסון

איפה את מתכננת ?

• 39 בידיוק אחרי זרוז.
  • אני מתלבטת בין קפלן לאסף הרופא.

אי יודעת שקפלן לא משהו מבחינת בית חולים באופן כללי, אבל מחלקת יולדות שם אמורה להיות ממש בסדר גמור.. הרבה חברות שלי ילדו שם והיו ממש מרוצות

אני עושה קורס הכנה לללידה באסף הרופא (שכולל גם סיור)

ואנחנו ניסע גם לסיור בקפלן ונשווה..

קפלן ממש מפתה בגל הקרבה לבית.. נראה לי עם צירים לא כיף לנסוע חצי שעה- 40 דקות עד לבית חולים כשיש אחד 10 דקות מהבית..

אבל אם אסף הרופא יהיה טוב משמעותית- נראה לי שאולי נשקול לנסוע לשם..
  • כל מה שאני יכולה להגיד לך זה שיש מישהי שאמא שלי מכירה ועובדת בקפלן שאמרה לאמא שלי שלא תתן לי ללדת שם.
    אסף הרופא - 3 חברות שלי ילדו והיו מאוד מרוצות
    לגבי נסיעה - אורך לידה ראשונה הוא בממוצע 12 שעות כאשר כל 1 ס"מ פתיחה הוא בערך שעה וחצי ולכן זה לא הולך להיות מהיר
    אני לא רציתי ללדת בבלינסון כי זה רחוק ואם הלידה תתקדם מהר
    אבל קרובת משפחה שלי אמרה לי שבלידה ראשונה זה לא קורה שבין אסף הרופא לבין בלינסון הנסיעה היא לא שמיים וארץ ולכן סביר להניח שאלך על בלינסון.
    אבל תמיד טוב ללכת להשוות 2 בתי חולים, תלכו תראו ותתרשמו !
    חברה שלי ילדה לפני שבועיים בקפלן והייתה מאושפזת שם איזה 3 או 4 שבועות בגלל רעלת הריון והיא דווקא הייתה מרוצה.
  • כתומית - ילדתי באסף הרופא והייתי סופר מרוצה!!!

אני חושבת שבעניין לידה זה רק תל השומר או אסף הרופא...
  • נראה לי אני אקשיב לכן.. כי באמת גם חברות שלי ילדו באסף הרופא והיו סופר מרוצות..

מה, קפלן עד כדי כך מפחיד?
  • לא יודעת מאמי אני אומרת תלכי תראי ותתרשמי גם פה בעבודה 2 ילדו בקפלן והיו מרוצות אבל לפני כן שמעתי ביקורות לא טובות וגם חברה של אמא שלי אמרה לה את זה ועובדת שם
    אז לא יודעת להגיד לך
    אני רק יודעת שכל מי שילד באסף הרופא היה מרוצה
  • ילדתי בשבוע 40 פלוס שתיים.
    ההיריון הראשון היה ההיריון הכי "חלק" וכמעט לא "סבלתי בו" לא ידעתי מה זה בחילו תוהקאות, היו לי ברקסטונים מעטים והלכתי למיון יום לפי הלידה בגלל שתועות העובר כמעט ולא הורגשו- בגלל הגעתי לשבוע המתאים ובכדי למנוע מצוקה עוברית- הוחלט לעשות לי זירוז ידני שעשה לגמרי את העבודה שלו ובתוך כמה שעותהחלו הצירים ואיתם הלידה.
    הפסקתי לעבוד ביום הראשון של שבוע 40.

• ילדתי בשבוע 39+5
    הסימן המקדים היחיד היה ירידת המים בלילה, אחריה הייתי כמעט 23 שעות בחדר לידה עד שהנסיכה החליטה להגיח לאויר העולם
  • הריון ראשון ילדתי ב- 41+2, הפסקתי לעבוד ב- 40+3 כי התאשפזתי להשגחה לפני הלידה...
    הריון שני ילדתי 40+5, אני מורה וילדתי באוגוסט אז יצא טוב כי נחתי הרבה..יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אני ילדתי בשבוע 38+5. הייתה לי ירידת מים...
    בקשר לעבודה, אני לא עובדת...

• אז אני סחבתי הכי פחות
  • ילדתי בשבוע 41 בול
    אישפזו אותי כמה ימים לפני כדי לקבל זירוז עקב חשש לרעלת אז אלה היו הסימנים
    והיתי בשמירה מחודש 5

• בשבוע 41+2. לא היו שום סימנים מקדימים רק ביום לפני הלידה התחילו ציריםשנמשכו עוד 24 שעות. ואז נולד זיוי שלי

• אז אני ילדתי בשבוע 39 בול!!!
    יומיים לפני הפקק השתחרר
    ובבוקר היה לי ירידת מים.
    בלי צירים בלי כלום...
  • קיבלתי צירי לידה בדיוק בתל"מ ו12 שעות אחרי כבר חיבקתי
    את המושלמת שלי. הפסקתי לעבוד חודש לפני כי עבדתי בגן בתור סייעת
    ובחודש שמיני זה כבר היה ממש קשה.
    שבועיים לפני הלידה התחיל לצאת לי הפקק הרירי וכל כמה ימים
    היו לי ברקסטונים שכל פעם הלחיצו אותי מחדש

• באיזה שבוע ילדתן בהריון ראשון ? 39+6 , שני 40+1 ,שלישי 38+5
    האם היו סימנים מקדימים ? שילשולים,ברקסטונים צרבות
    מאיזה שבוע הפסקתן לעבוד ? אף פעם לא עבדתי בהריונות לפני או אחריהם...
    רק עכשיו בשנתיים וחצי שלוש (משו כזה )האחרונות
  • לי יש הרגשה שאני אלד בשבוע מאוחר
    אמרו לי בגלל שנכנסתי להריון מאוחר בחודש (הרבה אחרי יום הביוץ ה"נכון") הרופא אצר לי שהיה לי ביוץ מאוחר
    אז יולדים בשבוע מאוחר
    זה נכון???????????

• ילדתי בשבוע 39 בול
    לא היו שום סימנים חוץ ממעט כאבי בטן בשבועות האחרונים ומעט צירים לא סדירים במוניטור
    לא עבדתי בהריון

• בשבוע 34 קיסרי חירום.. לא עבדתי כול ההריון..
  • בהריון הראשון בשבוע 41+2 הגעתי למוניטור שגרתי, בלי צירים/מחיקה/ פתיחה
    ראו מצוקת עובר אז נתנו זירוז... רק החמיר את המצב, כל ציר הדופק שלו ירד בטירוף אז ניתחו אותי
    הריון שני (לידה ראשונה) בשבוע 41 בדיוק- בבוקר יצא הפקק היו צירונים קצת יותר חזקים מהרגיל (היו לי כמה שבועות צירונים לא חזקים שבאו והלכו=ברקסטונים)
    בלילה זה כבר היה ממש חזק ועקבי, נסענו למרפאה ובבוקר הנסיכה שלי הגיחה לעולם
  • משבוע 35 הייתי בשמירה בגלל קצב איטי של העוברית..
    ובשבוע 37+4 ניתחו אותי...

עבדתי עד יום לפני שאושפזתי לשמירה
  • ילדתי בשבוע 38+4 . סימנים? בלילה לא הצלחתי להרדם והרגשתי מוזר כאילו משהו מציק והרגשה מוזר כאילו בא פיפי בלי סוף וכאילו לא נגר שם אחרי הפיפי ואחרי שעה ראיתי שאחרי הפיפי המשיך לנזול לי בלי סוף על הרגל ואז לקחתי צמר גפן וניגבתי והרחתי וזה היה בריח של זרע והבנתי זה ירידת מים ,אז הערתי את בעלי ונסענו לבית חולים ואחרי 13 שעות ילדתי
  • ירידת מים בלי שום סימן מקדים בשבוע 29. ילדתי 12 שעות אחרי.
  • ילדתי בוללללללל בשבוע 38, ניתוח קיסרי מתוכנן בגלל מצג עכוז...
    ועכשיו כנראה שגם קיסרי ..
    [center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה