כל כך קשה להתנתק מיס??? פשוט דפוקים! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני חודש וחצי ביקשתי להתנתק, העבירו אותי לכל עובד אפשרי כדי לשאול אותי מה הסיבה, אחרי שהסברתי לכולם החליטו לנתק אותי, אמרו לי שבסוף מרץ יבואו לקחת את הציוד, היום המיוחל היגיע, התקשרתי לברר מתי הם באים והם אמרו לי שאני לא רשומה ביומן והם יקבעו איתי תאריך אחר.

תוך כדי קיבלנו תשלום על מרץ, שאנחנו כבר היינו מנותקים, התקשרתי אמרו שזה טעות ונקבל החזר.
    עכשיו שוב דיברו איתי, שוב שאלו אותי למה אני רוצה להתנתק, וגם עוד מאשימים אותי שעברתי להוט!!! שקיבלו מהם הודעה שעברנו אליהם. ומה הכי מצחיק? שבישוב שלנו יש רק יס, אין שום אפשרות להתחבר להוט גם אם הייתי רוצה, פשוט העלו לי את העצבים!!!!!!!

שייקחו את הממירים ויעזבו אותנו בשקט, למה אני צריכה לתת להם הסברים ועוד להאשים אותי שאני עברתי למתחרים???!!!!

סתם טיפשים
8 תגובות
עמוד 1
  • דברי עם מיכל אמא של השוודים היא עובדת שם

• אני מסכימה איתך 100%!
    גם לי יש סיפור איתם עכשיו!!
    לפני חודשיים התנתקנו מהם ..והם שלחו לי חשבונית זיכוי הבייתה על שבועיים..
    הכל טוב ויפה ..אממה ב10 לחודש אני רואה חיוב שלהם על סך 400 ש"ח
    http://www.holdthatpic.com/
    http://www.holdthatpic.com/
  • היי
  • תפסיקו להסתבך!
    יש אתר מ-ע-ו-ל-ה שקוראים לו "נתק" NETEK
    תיכנסו, תכניסו פרטים,
    האתר שולח בשימכם (חינם כמובן) פקס התנתקות לחברה.
    אתם מקבלים מייד עותק למייל.
    החברה מחוייבת על פי חוק לנתק אתכם תוך 3 ימים.
    אם היא לא עושה את זה (מה שלא יקרה) אתם יכולים לתבוע מלא כסף.
    בלי הסברים, בלי תחנונים ובלי לרדוף אחרי אף אחד.
    הם ירדפו אחריכם!!!

אני אישית התנתקתי, התחברתי והתנתקתי שוב מספקיות אינטרנט תוך כמה שעות.
    עצם הניתוק הוזיל לי עלויות, והם רדפו אחרי.
    בלי המתנות וזיגזגים בין נציגים!!

מיכל

• אני התנתקתי, אבל כבר לפני חודש וחצי, אז מה הם שואלים שוב ושוב למה התנתקתי?, זה רק עיצבן אותי שחושבים שאני שיקרתי להם ועברתי חברה!!! ואם כן, אז מה???

רותי
  • א. ככה יש לך הוכחה כתובה והם לא יוכלו לבוא בטענות.
    ב. מה ז"א "מאשימים" אותך שעברת חברה?? את חייבת להם משהו????
    מבחינתך- את יכולה לשלוח את הפקס ופשוט לנתק להם בפרצוף כל פעם שהם מתקשרים. את לא חייבת להם כלום. הם חייבים לנתק אותך מיידית.

מיכל

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אנחנו החודש התחברנו
    בינתיים אני מאוד מרוצה מכל הגיוון של ים הערוצים
    לא נראה לי שאתנתק אי פעם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה