מה אני יעשה איתה??!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנותתתת כמה זמן לא הייתי פה
    זה לא יאומן כמה לחץ יש לי יום יום עבודה בית תאירוש שתיהיה בריאה

18 תגובות
עמוד 1
  • תנסי לתת לה לשתות כמו גדולה מכוס - לפעמים זה עוזר...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• שמואל גם לא אהב לשתות מים בבקבוק- קניתי לו כוס עם קש והפלא ופלא הילד החליט שהוא מתחיל לאהוב מים- ומאז שותה ללא בעיות! גם עם גליה נתתי לשתות מכוס כזו כבר מגיל חמישה וחצי חודשיםוהיא שותה טוב, למרות ששתתה קודם גם מבקבוק רגיל.

• האמת שרק בכוס היא מוכנה אבל היא מוציאה הכל החוצה

• לשתות מכוס זה מיומנות! תני לה למרות שהיא שופכת. אבל שיהיו שם מים אחרת יגיעו נמלים לכל מקום בו היא תשפוך
  • חחחחח מיצי כניראה אין ברירה
    לילך אני חושבת גם לנסות את הכוס עם הקשית אבל איך בידיוק הם מצליחים להבין שצריך לשאוב את המים דרך הכפית?

• היא תבין לבד אחרי כמה פעמים. היא הרי יודעת שבקבוקים צריך למצוץ.
    היא תמצוץ את הקשית וזה יעלה לה את המים. ואחחכ היא תבין באיזה עוצמה היא צריכה לעשות את זה. כי דרך קשית לא ממש צריך להתאמץ.
  • אוקי ננסה ונראה תודה רבה

• הם מוצצים מהקש כמו בפטמה ומבינים שכך מגיעים המים. מכל כוסות הקש שניסיתי איתם מצאתי שהכי קל להם לשתות מכוס עם קש של JUN. הם לומדים לשתות דרך ניסוי וטעייה- מנסים בכל מיני דרכים עד שמגלים את הדרך שמובילה אותם לתוצאה טובה וממשיכים להשתמש בה. אם את רוצה לעזור לה- תעמדי מולה ותדגימי לה- תכניסי בכאילו את הקשית לפה ותמשכי ברעש - זה עשוי לזרז את למידת השתייה.
    בהצלחה!

• היי מאמי
    תנסי בכל דרך שהיא תשני בקבוק תנסי בכוס עם קשית בלי קשית ובטוח משהו יצליח
    מה איתך בובה מה בסוף נסגר עם מטפלת מצאת מישהי?

• קודם כל לנסות לקנות איתה כוס מעבר שתבחר
    כל מני קשים וכו׳
    בנוסף אבטיח, מלון, ארטיקים שמכינים בבית
  • מאמי גם ליעד לא מת על מים
    אני שמה לו כפית סוכר ענבים

• אה רק עכשיו ראיתי שכבר ניסית חחחח
    איזה סתומה יצאתי!!!

• תאיר אוכלת במבה? זה ממש מצמיא. בר שותה הכי הרבה אחרי במבה.

• לילך- תודה רבה על הטיפ עזרת לי מאוד אני ינסה את החברה הנ"ל
    טלי-

• אמנם כבר עזרו לך
    אבל רק רוצה להגיד , בהצלחה!
    תעדכני מה כן עזר בסוף!

• תודה מיכלי

• נתנו כבר את כל הטיפים שיכולתי לחשוב עליהם...
    נותר לי רק לאחל בהצלחה ולהחזיק אצבעות שתאיר תתחיל לאהוב מים
  • בובי האמת שכבר ניסית הכל, אין לי מה לייעץ

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה