תיק לבי"ח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    לא זוכרת מהפעם הקודמת. מתי אתן הכנתן תיק לבי"ח ומה הבאתן איתכן לשם?
    תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • ליאתי מה קורה מאמי.
    מקווה שאת זוכרת אותי
    מה שלום שקד?

• בהיריון הראשון הכננתי תיק בסוף שבוע 39. בהיריון השני - יום לפי הלידה בתחילת שבוע 39, כשהבנתי שאלד בשעות הקרובות ואכן ילדתי למחרת בבוקר.הפעם עוד לא הכנתי- אבל אין יותר מידי מה להכין, אבל זה שטויות כי מבחינתי צריך- הרבה זוגות תחתונים, חבילת פדים של לילה הגדולים והסופגים יותר, מברשת שיניים ומשחת שיניים ומטען. עם הילדים אני דואגת שתהיה כמות גדולה יותר של בגדים אצל חמותי, כך גם לגבי טיטולים, משחה לטוסיק, מטרה סגורה נוספת וגם דייסה סגורה ואת הבקבוקים והמוצצים- שיש להם בשפע רב - בעלי ייקח ביום הצירים כשמסיעים את הילדים לחמותי. לתינוק אני אקנה בסופ"ש מספר בגדים ראשונים, חיתולים, גרביים וכובעים לפחות שניים, אני כיבסתי אתמול את הריפוד של כיסא הבטיחות ובמקביל קיבלתי כיסא בטיחות חדש כמעט מגיסתה של גיסתי וגם את הריפוד שלו אכבס הערב- את הבגדים הראשוניים של הילד חמותי תכבס ביום שאלד.
    ואוווו....זה מעייף. שתהיה לידה קלה וטובה!

• בשבוע 36 התיק היה מוכן.
    מצלמה-קודם כל!!! ולפני הכל חחחחח

תחתונים חד פעמיים
    חזיית הנקה+רפידות
    שמפו וכו'
    מטען לנייד
    בגדים לשחרור
    חוברת סודוקו

• תודה בנות!!!
    ליאורה, ברור שאני זוכרת אותך!!!!!!!! ילדנו כמעט יחד בפעם הראשונה.
    אלין מהממת!!! שקד כבר ילדה גדולה....הזמן טס.....
    לילך, את בדיוק ביום שילדתי את שקד 38+0 - שתהיה לידה קלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה