איך אני משתגעת איך???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך??? הילד אוכל בחיי הוא אוכל עושה 3-4 פעמים קקי ביום ובנוסף גם פיפי איך עלה בשבועיים רק 170 גרם???? איך?????
19 תגובות
עמוד 1
  • הוא מוציא מלא אנרגיה בשביל להוכיח איזה ילד מקסים ומדהים הוא!!!!
    לטיפשת חלב היה מה לומר?
    הוא ישן נכון לגילו? אוכל? שמח? מתפתח? וכמה הוא גבה בשבועיים האלה?
    יאללה, תני לגדול בשקט בערוגה בכפר שם תיזרח השמש גם מחר.

• ענבר!!! כמה התגעגעתי!!!
    שקלתי אותו בבית לא בטיפשת חלב. לפני שבועיים שקלתי בבית ביום שני היה 4 קילו ועכשיו 4170. גובה אני לא מודדת ואני יודעת שזה מרכיב גם אבל אין לי מושג...
    הוא מתפתח חייכן צוחק מרים ראש בוכה ישן הכל. שחר אומר לי מקודם איתן צוחק בשקט מחייך בשקט משחק בשקט שוכב בעגלה בשקט ובוכה ברעש
  • יו! יש לך אחלה אחות טיפת חלב!
    מצטרפת אליה בחום רב - תפסיקי עם השקילות האלה! זה לא נותן לך ולו שום דבר!
    אפשר לחשוב שלהיות לבד עם 3 ילדים בבית זו לא מספיק מעמסה פיזית ונפשית שאת מחפשת לעצמך עוד!
    גאה בך שהפסקת לשאוב.

אחלה הגדרה שחר נתן לו
  • כן היא די בסדר האחות שם. היא יודעת שאני לחוצה אז מנסה דוקא להרגיע. היא לא מטיפה לי אלא ממש משוחחת איתי.
    אבל אולי אני עושה טעות שאני לא דוחפת עוד בקבוק?
    אוף אני משתגעת
  • תקשיבי - לא הכל זה משקל!
    היתה לי פגית, יצאה מבהי"ח משקל 1890 גרם, פרט למפגשים בטיפת חלב לא טרחתי לשקול אותה כי זה נראה לי כבר אז לא רלוונטי אם שאר התנאים מתקיימים.
    אז הוא עלה 170 גרןם בשבועיים!
    פעם הבאה תישקלי אותה עם אבן בחיתול ושנייה אחרי האוכל
  • אבל אני שוקלת אותו ערום.

אפילו בדיחות קשה לי להבין

• רינת
  • תירגעי תירגעי תירגעי את פשוט בלחיץ מטורף שאין כמותו נכון הוא קטן ולא עולה וכו אולי בגלל החיידק אבל הכי חשוב מה רופא אומר לך ולא אחרים ולא את ולא המשקל.
    גם יהב קטנצ'ק ומתחת לאחוזון שלוש ועולה יפה בהתאם לגילו ומשקלו ועדיין קטן והרופאה צוחקת עליי כל פעם שטיפת חלב מבקשים חוות דעת ואומרת נמשיך לעקוב כדיי שיירדו ממנה ומהווריד
  • אין לי מושג כמה משקל תינוק אמור לעלות בשבועיים, אבל על מה הלחץ????
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• לדעתי ככה זה כשמניקים...להמון נשים החלב אם אומנם משביע אותם אך הוא לא תמיד עשיר במיוחד ומספיק שומני..לצערי אצלי זה ככה וכשאני רק מניקה אצלי הם עולים ממש ממש מעט...רק אחרי כמה חודשים שהפסקתי להתעקש ושילבתי פתאום ינאי קפץ לי בקילו!!!!! ואז ירד לי האסימון
  • אני חושבת שלא כדאי להתרגש
  • את שוקלת אותו בבית???
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני מבינה את התיסכול שלך, הייתי בסרט דומה.

אבל את יכולה להרגע, המשקלים הבייתיים לא מספיק רגישים לגרמים, אנחנו גם שקלנו בבית והתאכזבנו ואז הייתה שקילה במרפאת אכילה וזה לא היה דומה בכלל, אז אם את עדיין בסרט לכי לטיפת חילב לשקול, אל תשקלי בבית זה לא אומר כלום!!

• ככה זה כשמניקים. גם טנושי שלי היתה עולה ממש קצת כל פעם - העיקר שהוא עולה במשקל. צאי מהסרט שלך
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • יווווווווווווו כמה שאני מבינה את ההתעסקות הבלתי פוסקת והבלתי מרגיעה הזו במשקל ...
    תנסי כל הזמן לחזק מחשבות שהעיקר שהוא רגוע, מתפתח יפה, והוא גודל לאט אבל טוח
  • אם הוא אוכל ועושה קקי ופיפי והוא ערני אז אני לא חושבת שיש מה לדאוג, אני לא רופאה. באיזה משקל הוא נולד?

יונתן נולד 3.500, בגיל חודש הוא שקל 4.500, בגיל חודשיים שקל 5.500 ובגיל שנה שקל 8.500 ק"ג, אז בהתחלה הוא עלה כל פעם בקילו ובסופו של דבר אני קיבלתי על הראש כי הוא אפילו לא הכפיל את עצמו בגיל חצי שנה!!! וב"ה הוא ילד בריא, שמח ורזה

ותנסי להתאפק עם השקילות, חבל שאת נלחצת, חכי עד התור שלך לטיפת חלב והיא תגיד לך אם זה בסדר.

רותי
  • אני לא נלחצת סתם. הוא לא עלה יפה מאז שנולד... נולד 3060 ועכשיו הוא 4170. קילו מאה ב3 חודשים... כשהמינימום הוא קילו וחצי.... האמת? נמאס לי מכל הסמכויות הרפואיות. נמאס לי על כל שקילה להתקשר לרופאה ונמאס לי כל שבוע ללכת לטיפת חלב. אני רק מקווה שהאדישות שאני אפתח (אם אצליח לפתח אדישות) לא תזיק לו
  • אבל יש הבדל בין לפתח אדישות לשיגעון.

תמשיכי בכל מה שאת עושה כדי שיעלה במשקל ופשוט תזכרי את זה, שאת עושה את המקסימום וזה כבר לא בידים שלך אם הוא עולה או לא.

אצל הקטנה שלי דווקא כשהפסקנו לשקול כל שבוע והתחלנו פעם בחודש אז הייתה הפתעה, אם את זוכרת כתבתי אז הודעה שבשלושה חודשים היא עלתה 400 גרם (הם לא באותו גיל כמובן) פשוט יש משהו מלחיץ בשקילה כל שבוע, כשזה פעם בחודש המתח יורד והשיגרה שולטת יותר.

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה