צריכה עזרה דלוףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לגוזל שךי לא הייתה יציאה 4 ימים, מקודם החלפתי לו טיטול והוא התחיל לעשות רק שברגע שממש התחיל לצאת לו הוא פשוט צרח מכאבים ונלחץ כולו!
    הבכי לא פסק גם אחרי שסיים הוא ממש התייבש לי מבכי הנסיך שלי.
    הכמסתי אותו למקלחת להרגיע קצת ועכשיו הוא נרדם
    אני ממש לחוצה!!! מה זה יכול להיות?? עצירות?? קשור לשינוי ת****??
    ב-4 ימים האחרונים הוא אוכל רק סימילאק כי לינוק הוא מסרב בכל תוקף והאמת שמהשאיבות נגמר לי החלב ולמעט שאני מצליחה לשאוב יש צבע מוזר כמו ירוק אפור אז אני מעדיפה לא לתת
9 תגובות
עמוד 1
  • תעסי לו את הטבור עם כיוון השעון עם שמן תינוקות ( מסביב לטבור)
    תעסי לו את פי הטבעת עם שמן תינוקות
    ושימי לו פעם ביום כפית שמן קנולה או סויה בתוך הסימילאק, זה ירכך לו את היציאות.
    תרגישו טוב.. מקווה שעזרתי..
  • היה לאמילי בדיוק בדיוק אןתו דבר לפני כמה ימים.
    הפתרונות הטבעיים הם לתת קצת מיץ עגבניה בכפית, להוסיף כף שמן זית או קנולה לסימילאק, להרתיח שזיפים מיובשים ולתת במים האלה את הסימילאק.

הפתרון הלא טבעי זה נר גליצרין לתינוקות. כמובן לא להתרגל לזה.. רק במקים קריטיים..

נתת לו מוצקים? בננה? אורז? כי אלה עושים עצירות לפעמים
  • אני רואה שהוא בן 4 חודשים, יופי, את יכולה לרסק לו עגבניה ולתת לו בכפית
    זה פלא כמה שהיא עוזרת!
    כנ"ל גרבר שזיפים

• כנראה שבאמת מדובר בעצירות כתוצאה משינוי ת****, חלב אם הוא הרבה יותר קל לעיכול מכל תחליף חלב שהוא...
    לגבי החלב שלך, אם הוא בצבע ירקרק-אפור, סימן שזה חלב שרובו מים (לא שומני כמו שצריך להיות), כלומר לצערי אני לא אעודד אבל זה סימן לכך שהוא הולך להגמר.
    אבל אין סיבה לדאוג כי תודה לאל בימינו הילד לא יגווע ברעב ותחליפי החלב לא פחות טובים ומזינים.
    פשוט בהתחלה יכולה להיות עצירות בתקופת ההסתגלות, כמו שאמרו לפניי, תעסי לו את הבטן, תוסיפי שמן זית לבקבוק.
    וכמובן הוא כבר הגיע בשעה טובה לגיל 4 חודשים, כך שאפשר לאט לאט להכניס גם את הטעימות וביניהן עגבניה שמקלה על העצירות, מים שהושרו בהם שזיפים מיובשים....

שירגיש טוב ושיהיו לו יציאות קלות!
  • תודה בנות!!!
    התחלנו כבר טעימות של גזר תפוח אדמה וקישור מחר אני יגרד לו עגבנייה כמו שאמרתן
    מקווה שזה יעזור לו ושיתחיל לעשות כל יום

• כל מה שאמרו לך מבחינת ת****.
    לתת לו מים קצת, ואם את רואה שהוא מתאמץ לכופף לו את הרגליים לכיוון הבטן ולגרות לו את האיזור עם מדחום כדי שיעשה קקוש

• כבר ענו לך נותר לי לאחל המון בהצלחה

• כפית שמן קנולה לכל בקבוק תמ"ל, רסק עגבניות (ללא הגרעינים), 2-4 כפיות גרבר שזיפים, ואם כל זה לא עוזר- אבקת נורמלקס (ניתן לקנות ללא מרשם)
  • שירגיש טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה