שם לתינוק - מה הכיוון שלכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שם מיוחד או שם נפוץ?

אני רוצה שם מיוחד. לא אוהבת שיש כמה ילדים עם אותו שם בגן ואז מצמידים להם אות ראשונה של שם המשפחה.
    או שיש הבן / הבת.
20 תגובות
עמוד 1
  • אני מאוד בעייתית בשמות, אין אף שם שאני אוהבת חוץ מרז כמובן

• אז ככה - אני לא אוהבת שמות מיושנים מידי (שרה למשל) ולא שמות פלצניים או אופנתיים מידי (שמות פלצניים לטעמי), גם שמות ישראליים מידי אני לא אוהבת, ויש גם את השמות הצפויים שכולם נותנים (כל הנועות והנועמים) כל השמות ממש יפים אבל אני לא מתחברת...

אז את השם אריאל בחרנו כי זה שם שנפוץ יותר אצל בנים ולא בנות (ככה שלקרוא לבת בשם הזה זה יותר מיוחד), מתחיל בא' (כמו השם שלי ושל בעלי), יש בו הרבה אותיות (לא רצינו שם עם קצת אותיות), והוא מהתנ"ך....

את השם לגוזלית שבדרך בחרנו על פי אותם פרמטרים רק שהוא טיפה נפוץ יותר בגלל זה אני קצת בלבטים עדיין...

אגב אם זה היה תלוי רק בי הייתי קוראת לבת שלי "לולה" מתה על השם הזה!!!!

אבל לדעתי כל אחת ומה שהיא מתחברת אליו...
  • אצל הילד שלי השם לא כזה מיוחד מי יודע מה, ממש פשוט. אבל בכלל לא נפוץ
  • אני לא ממש חשבתי על זה למשל מיקה ידעתי מאז שאני מכירה את עצמי שזה השם שיהיה לבת שלי המצחיק הוא שנפגשתי לא מזמן עם מכר ילדות וכשסיפרתי לו שיש לי בת אז מיד הוא שאל אם קוראים לה מיקה.....חחחחח ולא ראיתי אותו מכיתה ט' בערך.

אני לא יודעת מה יש לך בבטן סורי... אבל לבנות אני אוהבת את השם רוני/ יעל ולבן את השם אראל(ולא הראל או אריאל)/ אביב לא מיוחד או משהו אבל אני ממש מתחברת.

• אני אוהבת שמות מיוחדים דוגמא: להב
    אצל נועם היו כמה רעיונות מיוחדים אבל כשהיע נולדה רק נועם התחבר לנו
    אז אמנם זה לא השם הכי נדיר שיש אבל זה שם מיוחד ומדהים

אבל אם מישהי צריכה רשימה של שמות מיוחדים שתבוא אלי מבטיחה לספק לה

• יש לי כמה שמות כבר תודה
  • לבנים קשה למצוא שם יפה.
    עד הרגע החרון היה לי רק שם אחד... חשבנו שהתינוק השני ישאר ללא שם לנצח!

• סיון אני רוצה! שם מיוחד לבן
    אוהבת את הכיוון שלך.
  • אז ככה ...

מלכתחילה עוד לפני ההריון ידעתי שאקרא לנסיכה שלי
    על שם סבתי ז"ל שגידלה אותי כאימא , אבל מה .... אני מעברתת אותו
    הרי לא ייתכן שאקרא לילדה שלי - נזימה
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • אני אוהבת שמות עדינים
    גם בהגהות וגם במשמעות

• לי הכי חשוב שהמשמעות תהיה טובה ונעימה וגם המצלול של השם שיהיה נעים לאוזן. לא סובלת את הצליל "חחחחחח"

• גולי אמצע הלילה והמוח שלי לא עובד מי יודע מה במיוחד עם המיגרנה המתבססת לה
    אבל השמות שאני אוהבת לבנים שכרגע עולים לי בראש:

להב - במקור היה ברשימת שמות לבנים אצלי
    נועם - כמובן כי זה שם מדהים ומתאים גם וגם
    נווה
    ראם - לדעתי אחד השמות! אמנם מאוד נדיר אבל הוא כל כך עוצמתי ועם צליל כל כך יפה.
    פלג
    אפק
    הראל
    אראל (לא אריאל)

לצערי אם יהיה לי בן לא אוכל לבחור מהרשימה הזאת כי בעלי נעול על שם שקשור לסבו שלו ז"ל ולא מוכן לשמוע אפשרויות אחרות

• ואורטל תודה - מחמאה גדולה

• לדעתי לבנים אין שמות יפים
  • טוב, אני לא פונקציה כי אני קראתי רק על שם מישהו במשפחה שלי ודוקא לא רציתי שם מוזר אלא סטנדרטי ומצוי כי חששתי שלילדים עם שם מוזר ולא מצוי קצת צוחקים עליהם החברים.
    אבל אני יודעת שאני לא יכולה לעזור לך כי השמות שלי הם נדושים מדי ואולי קצת מיושנים...

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • מחפשים בעיקרון שם עוצמתי ומיוחד.... אבל עוד לא מצאנו או אהבנו שם מסויים.

אני תמיד חשבתי שברגע שרואים את התינוק יודעים את השם שלו....
    [/url
  • אם יהיה לי בן בעזרת השם הייתי רוצה לקרוא לו עילאי, דניאל או עדיאל
    אני נורא מתחברת לשמות האלה.

• אני כמוך, מעדיפה שמות שאין אותם בכמויות....אני מאוד אוהבת שמות ש"נחשבים" לבנים עבור בנות, כמו זיו, ניב, דרור וכו'....
  • אנחנו אוהבים שמות ישראליים או שקשורים למקומות בארץ או שיש להם צליל יפה... לכן בחרנו את ארבל כי הוא כולל את שלושת הקריטריונים והוא פשוט מהמם בעיני....

אני אוהבת גם עפרי, אופיר, גאיה, הילה לבנות
    וגולן, כרמל, אלון, אורן, איתן, ארז לבנים....

זה הסגנון שלנו... יש עוד המון שמות ושאני אוהבת וכמעט כולם בסגנון הזה.
  • אני בחרתי בליעד שזה שם יחסית מיוחד..
    התלבטתי בין השם הזה לבין 2 שמות נפוצים יותר - עומרי ושליו.
    בחרתי בליעד לבסוף כי הוא נשמע לי הכי קסום, שהילד שלי הוא שלי לעד..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה