:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
    היום היינו בירכא וקנינו הההההההההההההההההההההכל לתינוקת וכמובן שלינוי לא הייתה מקופחת כפרונה שלי...
    היה מזה כיף ומעיייף בטירוף, אחחחחחחחח איזה כאבי רגליים...
    הכל מוכן וארוז בביתי ואני מלאת התרגשות.. בזמן הקרוב לאט לאט נתחיל לסדר ולכבס שוב לסדר את הכל...
    עייפה אך מרוצה ומתרגשת!!!

[center]
18 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף זה קניות לתינוק... תתחדשו!!!
  • איזה כיף גם אני חייבת לבקר שם שוב!!
    בעלי מפחד להכנס לשם אחרי הנזק האחרון שהיינו ששם ו״ לא היינו צריכים כלום״ ושמנו שם 1000 שח

• תתחדשו מאמי..

• איזה כיף תתחדשו
  • איזה יופי מאמי הודעה משמחת!!! תתחדשו

• תתחדשו!!
  • איזה כייףףףףףף!!!

תתחדשו !!!!!!!!!!!!!!
  • איזה כיף!
    תתחדשו!

• חמסה חמסה איך הזמן עף!
    תהנו ותתחדשו זה החלק המהנה ביותר

• וואיייייייייייייייייייייי מאמי איזה כיייייייייייייייייייייייייייייייייייף

• איזה מרגש זה, אני כבר מצפה לזה גם
  • נראה לי מוזר.. אני כל כך רוצה ללכת לקנות כשיגיע הזמן...
    אבל מה קונים לילד 2 ובעיקר אם זה אותו המין??
  • ווואי איזה כיףף תתחדשו

• תודה רבהההההההה
    לא היה חסר מה לקנות כי מכרנו את העגלה וסלקל ומובייל ו"תרמתי" מלא דברים כמו מטומטמת שלא חשבתי שנחליט ללכת על הריון וסף בקרוב.. ופה וחיתלים ובקבוקים ומשחק קטן ופה ושם בגד לחדש בקיצור לא היה חסר מה לקנות... השארנו סכום מכובד בשביל ילד שני למרות מצבינו הרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הכלכלי הכוונה...
    נתאושש לאט לאט, עכשיו איזה כיף כל ההכנות וכביסות וסידורים וגיהוצים והכל...
    [center]
  • יופי בובה שיהיה בשעה טוה תתחדשו
  • מקום מומלץ במאי בייבי נכון????
    שיהיה בשעה טובה איזה התרגשות
  • מומלץ מאוד ומגוון יש הכל מהכל ולא במחירים מאוד יקרים, לא הכל זול כמו שלפעמים מציגים אבל בהחלט יש בשביל מה לנסוע!!!
    תודה רבה!!!
    [center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה