אני חייבת עיצה חכמה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן

11 תגובות
עמוד 1
  • לגבי החיידק - את חייבת לעשות את הבדיקה. זה קולא לנשוף על משהו, לא? גם לבעלי היה את זה פעם
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטל-
    לגבי הרופא, אני מטופלת אצל רופא מומחה.
    אני הולכת למעקב מידי כמה שנים.
    זה בהחלט סיוט אחד גדול, ומאוד מקשה עליי בתפקוד היומיומי

• אדווה מאמי גם אני שנים סובלת מהחיידק ה#%@%&&%##
    והטיפול שלו זה סיוט ומשבית אותך בערך עשרה ימים אבל את חייבת לטפל
    עשיתי בדיקה של גסטרוסקופיה? יכול להיות באמת שיש לך כיב בקיבה
    לגבי הבטן הנפוחה אני סובלת ממעי רגיש ובדרך מאבחנים את זה כאשר כל הבדיקות תקינות
    עשית בדיקות יותר פולשניות? בדיקות לא נעימות בכלל אבל אין ברירה

]
    ]
  • אני בגישה של לפעמים הרפואה הרגילה - לא תמיד מתאימה לכולם ואם ניסית כמה שנים ולא עוזר כלום - כדאי לנסות שיטות טבעיות.

ובלי קשר - פיתרון זמני - את יכולה לקשור מטפחת או בנדנה על האף והפה בזמן שאת מנגבת להם. אם יש לך זמן ללכת לסופר פארם - את יכולה לקנות את הכיסוי הזה ששמים כמו הרופאים - זה נמכר באריזות של כמויות, חד פעמי, כל פעם מחליפים.

לי עוזר המון לימון - כשאני מרגישה בחילה - אני פשוט אוכלת ממנו קצת - וזה מרגיע אותי.
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • הבעיה שלא רק הריח דוחה אותי, גם המראה עושה לי בחילה.
    אני יודעת לנשום דרך הפה, כבר הרגלתי את עצמי.
    אבל עדיין..מאוד קשה לי.
    לכיסוי שאת מדברת עליו קוראים "נשמית" יש לי כאלה בבית, אני נעזרת בהן לפעמים.
    קצת לא נעים לי מהילדים אז אני לא שמה תמיד

• קודם כל מקווה שתהיה לך החלמה מהירה ולדעתי כדאי לך לעשות את הבדיקה, אם יש לך את החיידק ואפשר לטפל חבל שלא תדעי!

ולגבי הקקי, גם אותי זה מגעיל, אין מה לעשות, אבל את יכולה לאולי להוריד את המים לפני שאת מנגבת ואז לא תראי את הקקי בתוך האסלה, לנשום דרך הפה (אני תמיד עושה את זה), לנגב כמה פעמים בלי להסתכל ורק לקראת הסוף באמת להסתכל ולוודא שלא נשאר לכלוך.
    שאלת פעם את הילדים מה הם מרגישים לגבי הבחילות וכאלה? יש מצב שיותר קשה לך מאשר להם! אפילו שאת חושבת שהם מרגישים דחויים!
    רותי
  • גם אני עשיתי את הבדיקה בהרדמה מלאה לא הייתי מסוגלת לחשוב על לעשות את זה בלי הרדמה
    את יודעת היו לי תקופות כאלה שהיו לי הרבה בחילות והקאות שלא הייתי שולטת בהן ואני יודעת שחלק מזה זה פסיכולוגי תנסי לעבוד על עצמך זה ממש קשה אבל גם רופא פעם אמר לי שלפעמים בחילות והקאות יכולות להנבוע ממצב נפשי..

]
    ]
  • שתהיה החלמה מהירה
  • גם לי הוא אמר שאולי זה רגשי ושאני חייבת מנוחה ובלה בלה בלה..
    אבל מה יש לי לעשות?
    אני מכירה בעובדות!
    אני עובדת קשה במשרד עד ארבע ואחר כך עובדת קשה בבית.
    אני לא מקבלת עזרה מאף אחד, מגדלת אותם לבדי ולא מבקשת שום דבר,
    אורן בקושי בבית, הכל עליי.
    אין אופציה אחרת.
    אני צריכה להתחיל לנשום אויר!

• אני הכי מבינה אותך בעולם שהכל נופל עלייך, גם אני באותו מצב!!
    הבחילות האלה היו תופסות אותי בכל מקום לפעמים היינו יוצאים למסעדה ופיתאום היה בא לי להקיא.. למדתי להתחיל לנשום נשימות ארוכות עד שזה היה עובר לי

]
    ]
  • יקירתי, אני לא מכירה את התופעה אבל זה נשמע כמו סבל גדול מאוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה