סקר - איך אתן ישנות בלילה (בתקופת ההריון)? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה להבין מה עובר עליי
9 תגובות
עמוד 1
  • קשה קשה קשה לישון בלילה... זה שילוב של מלא דברים ביחס להתקדמות ההריון, לפעמים פיזי, נפשי או ריגשי...

בעיקר התרגשות, לחץ ופחד... פנטזיות וכד'. זה טבעי

• זה בהחלט החלק הקשה...
  • כל לילה פק"ל חמש בבוקר מתעוררת לפיפי..
  • אני קמה כל יום גם בסביבות 5 לפיפי
    או סתם מתעוררת
    זה כבר לא אותה שינה....
    או שאני מתעוררת מזיעה שזה בחיים לא קרה לי...
  • ואי בהתחלה זה היה כל חמש דקות לפיפי...

היום זה גם ככה אבל פחות.... אבל יחד עם זאת אני עדיין לא ישנה טוב בכלל...

אני לא מוצאת את התנוחה הנוחה שלי.... על הגב... על הצדדים... כלום כלום... כריות כלום לא עוזר...
    עם הזמן התרגלתי לזה... מצחיק שבצהריים כשאני משלימה שעות אני מצליחה להירדם לשעה רצופה או שעתיים.
    [/url
  • ב"ה
    בהריון הראשון ישנתי כמו איזה מתה!!!!!!!!! ( חוץ מהזמן שהייתי צריכה לעשות פיפי) רק הראש על הכרית ופחחחח נרדמתי!

בהריון הזה קשה................... קשה................... ושוב קשה......................... כואב לי להסתובב ולמצוא תנוחה שהיה לי נוחה , וגם נראה לי שאני ממש מפוחדת מהלידה! פיזית ונפשית (שניים זה לא כמו אחד) ..........
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• לישון????
    בהריון?????
    לא מכירה דבר כזה.
    כל הלילה אני מתהפכת, נרדמת ומתעוררת וכל הבוקר אני עייפפפפה!!!!!!!!!!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • כן, קורה לי בדיוק כמו אצלך רק שאני מתעוררת לפיפי ולפעמים סתם וגם קשה להרדם כשהולכת לישון.
  • פשוט לא ישנה בכלל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה