היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, רציתי לשתף אתכן בכמה מיתוסים לגבי ההריון ואשמח אם תפריכו אותם אם אין לזה שום בסיס :)
בהריון אסור: - להתמתח - לעשות מקלחת חמה - לעשות מסג׳ (לאישה הרה) - לישון על הבטן - לישון על הגב
אם אזכר בעוד משהו - אוסיף. מה אתן אומרות?
12 תגובות
עמוד 1
הכל באמת אסור אבל למה אסור לישון על הגב ולהימתח???
בהריון אסור: - להתמתח
מסכימה עם שירן! למה אסור להמתח ולישון על הגב? מה זה השטויות האלה... ועל הבטן את יכולה לישון כל עוד נוח לך, זה בסדר גמור!
אני עם שירן 136
אין להכל איסור אבל יש דברים שלא מומלצים, - להתמתח - לא שמעתי שאסור בכלל - לעשות מקלחת חמה - אם המים לא רותחים אז זה בסדר, זה בגלל הלחץ דם.. - לעשות מסג׳ (לאישה הרה) - צריך לעשות על ידי מישהו שמתמחה בנשים בהריון כי יש נקודות בגב שיכולות לגרום ללידה. - לישון על הבטן - עד כמה שאת יכולה. - לישון על הגב - בגלל שיש כלי דם שמזינים את התינוק אם ישנים יותר מידי על הגב הכלי דם האלה נמחצים ומשבשים קצת את הזרימה לתינוק, אז לא אומרים שאסור רק לא לישון לילה שלם על הגב (אני לא יודעת בדיוק כמה יכול להזיק, אבל אני לא יודעת כמוהם).
רותי
עוד מיתוס מופרך ששמעתי - אסור לצבוע שיער בהריון - בולשיט!
עוד מיתוס- לאכול בשביל שניים.
עברתי היריון אחד, כרגע אני בשיאו של היריון שני וכמו שאומרים - היריון זה לא מחלה!!!
מותר לעשות הכל!!
-להתמתח - מותר! - לעשות מקלחת חמה - כל עוד את לא מתקלחת בסאונה :) מותר - לעשות מסג׳ (לאישה הרה) - יש מאסג'ים מותאים לנשים הרות - לישון על הבטן - ישנה על הבטן כל ההיריון - לישון על הגב
הבננות צודקות כמעט הכול מותר יש דברים שלא מומלץ וזה ממש לא מחלה
חלק ממה שכתבת לא שאסור כדי להימנע מקלחת חמה/מסאז לאיש הרה יש מסאז מיוחד
תודה בנות, רציתי לוודא שזה באמת שטויות
להתמתח מותר מקלחת חמה מאוד עדיף שלא מסאג' אסור לישון על הבטן -?- על הגב לא מומלץ מכוון שרופאים אומרים שהלחץ של הבטן לוחצת על חבל הטבור המעביר חמצן את יכולה לקרוא על כך בגוגל.