עלילות התאונה שלי אתמול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,
    אז אתמול אחרי שהייתי אצל הרוקחת כדי לקבל משהו לפריחה שיש לי על הבטן היא אמרה לי ללכת לרופאה, מיד התקשרתי והרופאה עבדה עד 19.00 אז החלטתי לנסוע אליה.....
    בזמן שאני נוסעת לתומי ופונה שמאלה מיד אחרי הפניה מגיעה לה גברת נחמדה וצעירה מאחורי ונכנסת בי.....המכה לא הייתה חזקה אבל נבהלתי כי היא צצה לי משום מקום ...... אז אם זה לא מספיק הוצאתי את המסמכים עם עט ואני הולכת לרשום והיא אומרת לי בואי נעזוב את הביטוח איפה שאת רוצה תתקני אני משלמת, אמרתי לה שמבחינתי אין בעיה אבל אני בכל זאת צריכה לרשום הכל כי זה רכב חברה ולהתייעץ עם הבעלים. טוב!
    היא אומרת לי למה לרשום קחי נייד תצלמי הכל ...סבבה צודקת ...הלכתי לרכב אני פותחת אותו לוקחת את הנייד משאירה שם את המפתחות סוגרת ולי יש נעילה מרכזית ונחשו מה הכל ננעל בפנים (אינעל הבוק)
23 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, אני לא מאמינה!
  • לא נראה לי שיש צורך כי המכה הייתה ממש חלשה וכמעט ממרחק אפס
    קיצר לא יודעת

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • תכלס? אם את מרגישה טוב, הבונבון בועט, אין לך כאבי גב/ראש/וכיו"ב- נראה לי שיום מנוחה בבית יעשה יותר טוב לגוף ולנפש מהתרוצצויות של בדיקות אצל רופאים..

אבל רק את יכולה להחליט

תראי איך את מרגישה..

והכי חשוב הכל בסדר! תאונות זה מלחיץ..

• יואו מסכנה...איזה יום!
    תרגישי טוב ותשמרי על עצמך

• איזה בית חחחח אני בעבודה כרגיל
    אין לי טעם להישאר בבית

• העיקר שאת והבובוני בסדר... ב"ה שזה עבר ככה...
    שיגידו עליכם ברכת הגומל בשבת
  • אווווי איזה באסה - איזה יום מעפן בטח עברת

• תעקבי אחרי תנועות שהכל כרגיל..
    תרגישי טוב

• כן מיצי היא בהחלט הפתיעה אותי
    חסר אנשים כאלה

• עדיף להבדק בשביל השקט הנפשי
  • העיקר שאת והעובר בסדר
  • הלן, קודם כל תודה לאל שלא קרה לכם כלום ושאתם בסדר...
    נראה לי שהייתי קופצת לעשות אולטר' לוודא שהכל תקין... להשקיט את המצפון...
    ואם כבר חו"ח לעשות תאונות אז רק עם אנשים כאלה

• העיקר שאת בסדר... לדעתי אם אין שינוי בתנועות אז זה בסדר אבל בכל שינוי הכי קטן שאת מרגישה אני מציעה להיבדק....
  • איזה מקסימה היא!!! כל הכבוד לה
  • יאווו מלחיץ קצת
  • תודה בנות !!
  • סרט!
    טוב שזה נגמר ככה!

• מזל שלא קרה כלום
    תמיד הולכים להבדק שחו"ח אין הפרדות שילייה !
    ת-מ-י-ד

• הפרדות שיליה ????????????????
  • יואווווו הלנה רק עכשיו ראיתי

מצטערת לשמוע !

העיקר שאת בסדר
    לא נראה לי שמבהלה משהו יקרה .
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • מאמי לא ידעתי שעברת תאונה!!!!!!!!!!
    אוייייש בובה תרגישי טוב!! כל הכבוד לבחורה הנחמדה

• אם עושים תאונה בהריון מאשפזים אוטומטית למעקב 24 שעות - אלו ההוראות
    אני גפ עשיתי תאונה (ממש סיפור דומה לשלך רק שהמכה היתה חזקה יותר וגם היו לי קצת התכווצויות מהבהלה - להב היתה איתי)
    מה עוצמת המכה זה רק את יודעתא אבל בדרך כלל כל תופעות הלוואי צצות לאחר מספר שעות ולא מיידי בתאונות מעין אלה.
    מאמינה שעכשיו כבר מיותר לפנות לרופא.

לגבי הפריחה תגשי לרופא ועל הדרך תדרשי גם בדיקת תפקודי כבד - זה חשוב מאוד במקרה של פריחה בהריון - לי היתה פריחה כזאת ובשבוע 36 לילה אחד היא פשוט התפשטה בצורה קיצונית לכל הגוף - בוקר למחרת ילדתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה