סוכר בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    הריון שלישי, שבוע 7+4
    בבדיקת סוכר רגילה התקבלה תוצאה 100.
    בעברי לידה של תינוקות גדולים, 4150, 4945. בשני ההריונות בוצעו העמסות סוכר של 100 שיצאו תקינות. בלידה האחרונה ירד הסוכר לתינוק והוא קיבל עירוי של יום. טענו שאולי הייתה לי סכרת סמוייה... מאז הסוכר אצלי תקין.

הרופאה אמרה שתוצאה של 100 נכון להיום היא גבוהה ושלחה אותי לבצע העמסה של 100. ושתינוקות לא נולדים סתם במשקלים כאלה. עליי לציין שכל התינוקות במשפחתי נולדו גדולים, וללא סכרת.
    האם זה לא מוקדם לביצוע בדיקה זו בשלב הזה? האם אצטרך לעבור אותה שוב בשלב מאוחר יותר?

תודה

רונית
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה עוד קצת מוקדם להעמסת סוכר, אך אפשרי (עדיף לחכות לסביב שבוע 16-17), אם היה תקינה בשלב מוקדם אז צריך לחזור עליה שוב.
    הייתי מתחיל במדידת סוכר יומית במקום זה, ואולי מוותר אפילו על העמסת הסוכר. לפי המדידות היומיות יהיה אפשר לדעת האם יש לך סכרת או לא.
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה