בדיקת מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    האם יש כאן מישהי שהיתה בגיל 35 ואפילו יותר שלא ביצעה בדיקת מי שפיר?
    אני רהיה בת 35וקצת בלידה הבדיקה מפחידה אותי.
7 תגובות
עמוד 1
  • סורי מאמי, אני בת 36 ובצעתי את הדיקור... אבל יד על הלב לא תכננתי לעשות... אמרתי שגיל זה רק מספר ואין הבדל בין 34 ל- 35, רק בגלל שמשהו יצא לי נמוך בחלבון עוברי + הגיל שלי החלטתי לעשות.. אבל הבדיקה באמת לא מפחידה ... ולוקחת כולה 20 שניות..
  • היי מותר אני בת 30 וביצעתי את הדיקור
    ע"פ המלצה של הרופא...
    גם אני פחדתי נורא, הדקירה קצת כואבת אבל לא ממש נורא,

בטוחה שבע"ה הכול יהיה בסדר

בהצלחה ובשורות טובות
  • אני בת 30 וביצעתי לפני חודש כי החלבון עוברי יצא לא הכי תקין
  • תודה אני חוששת בגלל החשש להפלות שעלולות לקרות כתוצאה מהבדיקה.
  • נכון קיים חשש כזה סיכוי של 1:200 להפלה, אבל אם תהיי ילדה טובה אחרי הבדיקה ותנוחי כמו שהרופא אמר לך, פשוט עדיף להיות במיטה 3 ימים אם את יכולה, אז הסיכון קטן...
    דרך אגב זה הריון ראשון שלך?
  • אני רק יאחל לך בהצלחה ובשורות טובות

• אני עשיתי את הבדיקה למרות שאני בת 27, אבל הייתי צריכה....

בכל אופן- זה הרבה יותר מפחיד ממה שזה כואב... והיום עושים את זה בצורה כל כך זהירה שהחשש יורד משמעותית...

אציין שעשיתי את הבדיקה באופן פרט במדיקל סנטר בהרצליה (וזה עלה ממש לא מעט...)

בהצלחה בכל מה שתחליטי ושיעבור לך בקלות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה