בדיחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום אחד שני ילדים נכנסים לבית מרקחת, לוקחים מהמדף קופסת טמפונים ונגשים לקופה לשלם.

הקופאי שואל את הילד המבוגר "בני בן כמה אתה"?

הילד משיב שמונה.

הקופאי ממשיך, "האם ידוע לך בשביל מה זה?"

לא בדיוק, אבל זה לא בשבילי זה בשבילו, הוא אחי והוא בן ארבע.

ראינו בטלויזיה שאם משתמשים בזה אז יכולים לשחות ולרכב על אופניים. כרגע הוא אינו יכול לעשות אף אחד מהם.

-----------------------------------
    גם לאשכנזים יש יום כזה שהם פותחים את הדלת שלהם בפני מרוקאים ואפילו לפחות פעם בחודש : כשהעוזרת מגיעה… ..........

------------------------------------
    זמר מפורסם מופיע לפני קהל אסירים בכלא.
    אחרי ההופעה כולם מתנפלים עליו כדי לקבל חתימות.
    רומני אחד צועק: "אני מעריץ שלך,
    יש לי את כל הדיסקים שלך, כל הכתבות שלך,
    כל התמונות שלך, המקרר שלך, הוידאו שלך,
    הטלוויזיה שלך..."

6 תגובות
עמוד 1
  • גם זה:
    שאלו ילדה טיפשה אחת: "תגידי, למה את הולכת עם שיער פזור?!" הילדה: "כי הייתה לי חברה שמתה מצמא..."
    וזה:

המורה לביולוגיה בכתה ז/2 שאלה את התלמידים "איזה חלק בגוף האדם גדל פי 10, כאשר הוא חשוף לגירוי ?"
    אף אחד מהתלמידים לא ענה.
    בשורה האחרונה, קמה טלי בכעס והתריסה כלפי המורה "את לא אמורה לשאול ילדים בכתה ז' שאלה כזאת ! אני אגיד אותך להורים שלי, והם יבואו לדבר עם המנהל, ויפטרו אותך מבית הספר !"
    טלי חזרה לשבת, והמורה התעלמה ממנה ומהערתה.
    היא חזרה שוב ושאלה את הכתה "איזה חלק בגוף האדם גדל פי 10, כאשר הוא חשוף לגירוי ?"
    פניה של טלי ממש התכרכמו, והיא לחשה לילדה שיושבת לידה "אוהו, איך שהיא הולכת להסתבך, המורה הזאת...."
    המורה המשיכה להתעלם ממנה, וניהלה את השיעור כרגיל.
    כעבור כמה דקות הצביע דני וכשהמורה נתנה לו את רשות הדיבור הוא העיף מבטים נבוכים מסביבו, ואמר בקול מהסס "החלק בגוף האדם שגדל פי עשר כשהוא נחשף לגירוי זה אישון העין"
    "יפה דני !" קראה המורה "נכון מאד ! אישון העין גדל פי עשר, כשהוא נחשף לאור למשל! תשובה יפה מאד"
    ואז פנתה המורה אל טלי ואמרה:
    "ובאשר אליך, גברתי הצעירה, יש לי שלושה דברים להגיד לך :
    1 - יש לך מוח קטן ומלוכלך.
    2 - את לא קראת את החומר של שיעורי הבית.
    3 - כשתגדלי, מצפה לך אכזבה מאד מאד מאד גדולה" ...

• [email protected]

פייס: ortal_hori

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה