היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תגידו שמעתן פעם על הורים ששינו לתינוק/ת שלהם את השם הפרטי?? לפני גיל שנה?! ואם כן ידוע לכן למה?
אחרי זה אני אסביר למה אני שואלת
9 תגובות
עמוד 1
כן מכירה בגלל מצב פיזי וקוגנטיבי של הילד.
כן אני.........
אני רציתי להחליף לרזוש את השם, בגלל הרפלוקס שלא ממש עלו עליו
טוב את לא רצינית!!!
שאלת שאלה מאמושששש אמרת שתסבירי..
חחח אני רוצה להוסיף לליעד שם לתעודת זהות בובי שם שתמיד רציתי ומשום מה (או יותר נכון משום הכאבים והעייפות של אחרי קיסרי) שכחתי את זה ביום הברית.. אבל מפחדת לעשות לו נזק כלשהו
אני חושבת על זה כבר מיום אחרי הברית אבל הסביבה הקרובה שלי בכלללל לא בעד הם אומרים שזה עלול לפגוע לו בזהות ..
אחותי שינה לשתי הבנותהגדולות את השם- אבל בגיל בוגר יותר והסיבה היא התחזקות בדת שגרמה לעיצה משאלת רב לשנות אתהשמות לשמות תורניים, כי הללו היו חילויים מידיי.
אם זה יהיה רשום בת.ז איך זה ישפיע על זהותו זה שכתוב משהו על נייר? אם את קוראת לו ביומיוםבשם הזה מאז הברית אז שוד ושבר! כבר הוספת לו שם.
לא יודעת, אני חושבת שהאמא יודעת יותר טוב איך קוראים לילד שלה. ואם את מרגישה רצון להוסיף אז תוסיפי. מה גם שזה כולה להוסיף זה לא שאת מחליפה, אז איזה זהות ואיזה נעלים
תקשיבי מאמוש
תתיעצי עם רב בטלפון... אני לא נפגשתי עם רב הוא ייעץ לי בטלפון