-
לפני הלידה היינו עושים ביחד
-
בעלי עושה לבד בשישי שאני עובדת
בהתחלה היה קונה דברים הזויים
לאט לאט זה נרגע
אני כותבת לו בדיוק מה לקנות.
-
רק אני!!!!
הוא פשוט לא יודע לעשות קניות. גם כשאני מפרטת ורושמת לו הוא מתבלבל...
מעדיפה ללכת ואם כבר אז לבד... כי כשהולכים ביחד הוא מעכב אותי ומשגע אותי. וחייב לבדוק כל דבר כאילו מה הבעיה?!!?
[/url
-
אני עושה את הקניות הגדולות אני הולכת אחרי הצהריים עם הבת שלי וקונה כל מה שצריך..
הוא עושה את ההשלמות אחר כך במכולת..
[/center]
]
-
תמיד עושים ביחד ובאים מוכנים עם רשימה, כדי לא לחרוג - משהו שפעם לא היינו עושים
-
ביחד!! תמיד!! זה הבילוי המשותף שלנו, גם רזוש מצטרפת כמובן.
לפעמים כשצריך השלמות אני הולכת למכולת או משהו אבל קניות קניות זה רק בייחד
-
פעם לפני הלידה היינו עושים ביחד- בילוי משותף וכיפי...
היום זה לרוב הוא לבד.. גם הוא אוהב מבצעים אבל אני גרמתי לו להתמתן.... הוא יודע שאני שונאת שקונים סתם!
וכשאנחנו הולכים עם הדס אני שמה אותה על העגלות האלה לתינוקות. היא מתה על זה!
-
פעם היינו הולכים ביחד, אחכ ביחד עם הילד, עכשיו הוא עייף מהעבודה אז הוא מעדיף ללכת לבד לסיים עם זה מהר.
הוא צמוד לרשימה מביא מה שצריך, לפעמים היה שוכח דברים קטנים, אז אני מסדרת את הרשימה לפי המסלול שעושים בסופר ובמה נתקלים קודם
-
אני אוהבת לעשות קניות בסופר- רוב הזמן אי הולכת עם הילדים- עושה מספר פעמים קנייה לא ענקית בסופר כזו שתיכנס לסלי העגלה ולתיק נספח של העגלה.גם לחמותי אי עושה קניות כי קשה לה לסחוב ארבע קומות. אני קונה ובערב כשנוסעים אליה בעלי סוחב.
אהה ואני מכורה למבצעים-.
קנייה טובה!
-
ביחד!!! לפני הלידה ועכשיו!
מיד אחרי הלידה, כשהייתי עוד בשלב הקשה והבכי הוא היה עושה לבד, אבל חזרנו לעשות קניות ביחד.
אם חסר משהו אני מבקשת ממנו שיביא בדרך חזרה מהעבודה, יש לו סופר מול העבודה, או שהוא מביא מהשוק פירות וירקות למשל, הוא ממש אוהב.
את גיא אני לוקחת או במנשא או בעגלה...
-
רק אני עושה קניות !
אם אני אתן לו, חצי ישאר בחנות ואני אצטרך ללכת שוב...
לא סובלת את זה אבל מאסט
-
לרוב עושים ביחד
אחרת הבעלול, היות ורוב הזמן הרכב אצלו.
[URL=http://www.glittertextlive.com]
-
רק הוא
-
רק אני....
-
לפני הלידה... תמידדדדדדד היינו עושים ביחד!!!!!
עכשיו אי אפשר...
-
כשרק עברנו לגור יחד הלכנו יחד, אבל אני הייתי עושה והוא היה סתם משתרך אחרי... הרגשתי מה זה ביצ׳ית :)
אחר כך ניסיתי לבד, אבל עם הברכיים שלי לא יכולתי לסחוב....
בסוף הוא לקח את זה על עצמו כי אחיו לקח אותו איתו לסופר, אז היה להם שם בילוי גברי :)
היה לי קשה מאוד לוותר כי אני שתלטנית ולא סמכתי עליו בשיט בנושא אבל הוא דווקא הפתיע :) לא מיד כמובן אבל עם הזמן והרשימה מסודרת הוא די עמד בזה ולפעמים אפילו פינק בלי שאבקש :)
היום עוד לא יודעת - כשניתמקם התכנון (שלו לפחות) שנלך יחד. אחרי הלידה - נחיה ונראה :)
-
תמיד ביחד עם הילדים.
-
אני עושה קניות וטוב לי עם זה
אם אני אשלח אותו אני אקבל שיחה כל דקה וחצי וגם חצי מהדברים פשוט יעלמו מהרשימה
אם הוא יבוא איתי אני אקבל פרצופים של יאללה כבר במשך שעה וגם איכשהו חצי מהדברים יעלמו מהעגלה
אז טוב לי, פעם בשבועיים אני הולכת לי לבילוי זמן איכות עם עצמי ואנוכי וקונה מכל טוב (וקצת יותר