בלוטה בצד הראש.......??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מקווה שהכול בסדר עם כולן פה.
    חזרתי לעבודה וכמעט לא יוצא לי להיכנס, ולהגיב בכלל.....
    אבל כשיש שאלה כמובן שישר פונים לכאן :)

אז יש לי שאלה כזאת..

לבת שלי יש מהלידה כזו מין בלוטה קטנטנה בצד ימין של הראש, ככה איזה 2 ס"מ באלכסון אחורי מעל מהאוזן.
    בהתחלה היה צריך ממש למשש והייתי צריכה לחפש טוב כדי להראות לרופאה למה אני מתכוונת, ועכשיו היא גדלה מעט וכבר רואים אותה בלי למשש.

זה לא משהו גדול כ"כ. בערך קוטר של חצי ס"מ ובולטת מהעור בערך ב2 מ"מ
    הרופאה אמרה לי שזה שכיח וזה בעצם חתיכת גיד עודפת. קיצר- לא מדאיג אותה. בביה"ח אמרו אותו דבר כששאלתי כשהשתחררנו.

אבל אותי מעניין לדעת אם מישהי מכן יודעת: זה עובר מתישהו/נספג? ובכלל פרטים..

עוד מישהי אולי מכירה את זה?

תודה

10 תגובות
עמוד 1
  • היי .. גם לבת שלי היה שנולדה
    זה עבר לה וניספג ב"ה
    אין לי מושג מימה זה היא נולדה עם זה
    אבל נעלם כלא היה

• תודה

• לקטנה שלי היה את זה - ובערך בגיל 9 חודשים פתאום שמנו לב לזה, כי זה היה ממש בולט פתאום.

הלכנו לכירורג ילדים אחד, ואח"כ לעוד אחד מקסים פרופ' סרור - עשינו גם אולטרה סאונד - והוא אמר שחייבים להסיר את זה כי יכול להיות נמק וכל מיני דברים לא נעימים גם בבלוטות שלכאורה אינן מזיקות. אשפוז יום, הרדמה, עבר בשלום, ברוך ה' - אני בעד לבדוק כל דבר. לא להזניח
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • רוני נולדה עם משהו קטנטן בקרקפת, שלפני כמה חודשים קפץ החוצה,ממש בלט.
    הוצאתי הפנייה לרופא עור, אבל עד שהגיע התור, זה פשוט התייבש ובוקר אחד נעלם...

• בגיל שנה בערך זה נעלם
  • תודה בננות

• בכל מרה - יש לך עוד זמן לחכות, הייתי עוקבת אחרי זה עד גיל שנה.

חבל לנתח סתם
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • למה את רצה עד ניתוח?

תשלחי את הטפסים של הביטוח, בינתיים תלכו להבדק, ואם חלילה צריך להסיר אז תחשבו אם לחכות או לא.

• חלילה לא רצה לניתוח

• דור שלי יש היה אחד בקרפפת שנעלם לפני כמה חודשים ויש אחד מאחורי האוזן שבנתיים ראיתי שהוא קטן יותר ממה שהיה בהתחלה אני עוקבת אחרי זה בנתיים לא עושה כלום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה