ב ה מ ה ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמישהו ילמד אותי לקלל!!!!!!
33 תגובות
עמוד 1
  • מה היא עשתה עכשיו?
    חמה סידרתית יש לך אהה?

• מאחלת לך רק בשורות טובות

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • מה יכול להיות יותר גרוע ממה שהיה
  • פיספסתי משהו?

• זורקת פצצה ונעלמת!

• מה קרה?

• גנית בדיוק האייקונים ששמת! כועס ובוכה!

זה לא יאומן האישה הזו.
    בעלי כל הזמן נזכר בעוד דברים שהיא אמרה לו באותה שיחה בה הזמינה אותו כדי ללכלך עלי. ובמה הוא נזכר אתמול? שאני משפילה אותה
  • היי
    את מזכירה לי עם הסיפורים שלך את מה שאני עברתי כשהוא היה מספר לי מה אמרה מה עשתה ולמי נתנה מה וכמה.
    תקשיבי לי כעיצה כחברה תבקשי מבעלך למרות שקשה לו לא לספר לך מה אמרה ומה עשתה ולמי נתנה לא לשתף אותך בכל הדברים האלה זה יחסוך לך פחות עצבים, פחות ריבים איתו ופחות שנאה נגדה ככה עשיתי שהגעתי למסקנה שדי נמאס לי ואני רוצה בריאות ובריאות טובה ושלמה בשבילי כי יש לי ילדים מדהימים לגדל את בעלי לא סיפר לי תקופה את הדברים שקראו וכששאלתי אז הוא היה שואל את רוצה לדעת בבקשה כשרציתי שמעתי כשלא רציתי לא שמעתי והאמת אני יגיד לך לא רציתי לשמוע והיום אני שומעת הכל כי הקשרים אחרי שנה שלמה של שקט תעשייתי היחסים ביננו טובים היא אפשר להגיד למדה לכבד אותי ולהעריך אותי ובאמת באמת שהיא מדברת יפה אליי וגם בעלי שומע ממנה רק דברים טובים אליי היא טוענת שהשתנתי למרות שלא השתנתי בכלל כלפיה אין חיבוקים ואין נישוקים ואפילו היום אני קורא לה בשם מה שפעם בשביל הכבוד קראתי לה חמתי ראיתי שאין הערכה ורק תלונות אז מהיום אני קורא לה בשם שלה ותאמיני לי היא מתנהגת נהדר אליי.
    בהצלחה

• מאמי על מה את מתעצבנת כל כך?
    היא בחרה להרגיש מושפלת באותה סיטואציה, בה לא הצעת לה לשתות, שתרגיש מה שבא לה!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• יש משהו במה שרחל אומרת

• "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• צ'ה אנחנו באותה סירה מאמי.
    אני יכולה לעודד אותך שמצבך טוב לעומתי.
    אני קיבלתי אס-אמ-אסים מהם של בקשה לשחרר את בעלי
    ואיחלו לי שנהוראי יגדל ולא יכיר אותי.

בקיצור
    יש אנשים עם בעיות בעולם
    זה לא שווה את הדמעות או העצבים שלך יקירה

• חמותך היא הטיפוס שתחפש אותך על כל דבר וכל הזמן
  • שירה אם הם יעשו את זה בעלי מתנתק מהם
  • שירה

• צ' - אפשר גם "נבלה". זה בסדר, זה יוצא בקלות אחרי כמה פעמים של תרגול על רטוב.
    ושירה - אני בשוק מהסיפור שלך.
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • אוף, כל כך מוכר, גם אצלנו זה כבר היה, ולא רק פעם אחת
  • אךך טלטול טלטול. איך סבלת כ"כ הרבה שנים?? איך??

שרוני נבלה זה אחלה
  • יקירתי
    בקושי נשארו לי שערות על הראש
  • פלדת אל חלד
  • שירהההה
  • חמוצים
  • אני אומרת לך באמת באמת כדאי לך לשנות לא לחשוב עליה לא לדמיין אותה ולא לשמוע עליה וממנה.
    הבריאות שלך הרבה יותר חשובה במיוחד שאת מניקה ויש לך את הילדים המדהימים שלכם לגדל בשלווה ובשקט.
    אני אומרת לך היום לדוגמא התקשרתי לשאול לשלומם של חמי וחמתי היא ענתה מה שלומך? מה שלום הילדים? איך את מרגישה אנחנו בסדר גמור שיהיה לך רק טוב מותק היא אמרה לי וזהו ושלום שלום ככה זה השיחות שלנו קצרות מאוד וגם כשאני מגיעה לבקר מה קורה מה נשמע וזהו לא הרבה דיבורים.
    ואני חיה טוב עם עצמי, בעלי מאוד מרוצה היום הוא כבר משתף מה שקורה שם כי גם אני יודעת וגם הוא יודע שאני רגועה והוא כן יכול לשתף אותי והיחסים שלנו ביננו מה שהיא ניסתה בעבר להרוס ואבל ממש להרוס לא הולך כלום כי אנחנו ביחד וזה מה יש. ובעניין העזרה היא באמת עוזרת יותר מפעם כי בעלי יודע איך והיא למדה לקבל אותי אז היא מוכנה לתת אפילו שהיא יודעת שמה שהיא תתן זה בשבילי היא כל הזמן אומרת שיהיה לה טוב שיהיה לה טוב.

• רחל באמת נשמע אידאלי. אבל אני זוכרת שאמרת שלקח לך זמן עד שהגעת לנקודה בה החלטת לנסות לגשר ולשנות. אני זקוקה לזמן הזה אני עצבנית והיא חצופה עד בלי די. אני צריכה להתקרר. אולי הזמן יעשה את שלו אולי לא. הלואי שכן - ורק בשביל בעלי.

• שירה
  • בהחלט לקח זמן אמרתי לך אני לא דיברתי איתה שנה שלמה אפילו שהלכתי לאירועים משפחתיים לתחום שלה לא התקרבתי אפילו לא במבט אחרי שהיא ראתה שנה שלמה שהמצב ככה היא אמרה לבעלי שהיא אוהבת אותי ורוצה איתי קשר והיום הקשר כמו שכתבתי לך מתי שנוח לי אני מגיעה ומתי שנוח לי אני מתקשרת והשיחות קצרות בלי הרבה שיתופים היא לפעמים מספרת אבל מבחינתי הכל בסדר ולא משתפת אותה מה שקורה ביני לבעלי ומה ואיך.
    בהצלחה בכל אופן בכל דרך שתבחרי

• מי יודע אולי הזמן יעשה את שלו וכשאני אתקרר קצת אני אהיה מוכנה לעשות צעד בשביל בעלי. אבל אני חייבת את הזמן הזה לפתח את האדישות כי עכשיו אם אנסה אני רק אתפוצץ עליה בקרוב שוב...

• רחל, גם אני התנתקתי מהמשפחה של רעי למשך יותר משנה, רק בגלל הקושי של הבנות חזרתי לבוא אליהם לשבתות, הקשר תמיד היה קר ועכשיו הוא עוד יותר קר...

• כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה