אני משתגעתתת- מריבות בין אחים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • די אני לא יכולה יותר

11 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת לשגעון שלך..
  • גם אני אומרת להם שזו לא תחרות,
    אבל זה רק גורם לאחד הצדדים הצדקה לצרוח יותר חזק:
    "אני ראשון" נענה מיד ב"אמא אמרה שזה לא תחרות".
    נשמע שאת מתמודדת היטב, נראה לי אתחיל גם כן בתפקידים. זה רעיון מצויין.
    והוא גם ימשיך עבורי משהו אחר שהתחלתי: השבוע קבעתי להם מקומות קבועים בשולחן האוכל וזה עוזר למריבה הגדולה שלהם בטרם כל ארוחה לגבי איפה יושבים.

ואיזה קטע עם שילה הוא נשמע כמו שלי, וגם אצלי זה קודם בן ואחר כך בת, את חושבת שזה קשור?
  • אני אומרת להם "תסתדרו לבד".
    אם הם רבים על צעצוע אז או שיסתדרו בינהם או שאני אקח.
    כמה פעמים הם בדקו אותי ובאמת התחילו להסתדר לבד.
    אצלנו זה לא הגיע למכות אבל אם אני קולטת אחד מהם מציק בכוונה אז אני מעירה לו.
    אם לא ראיתי מה היה ביניהם אני לא פוסקת.
    "תסתדרו לבד" הפך להיות מנטרה שהם למדו.
    אוי ואבוי אם אחד מהם ידבר לא יפה לאח השני,
    הקטע של התורות עובד מצוין.

ומהכיוון השני- אני מעודדת אותם לעשות דברים ביחד- פעילויות משותפות, שיצליחו ביחד לעשות דברים שילמדו לשתף פעולה,
    נגיד הם עושים הפתעה ביחד לאבא כשהוא חוזר מהעבודה והם אחרי מקלחת אז הם מתחבאים לו במיטה והוא "בא לקלח אותם" והם קופצים לו כבר מקולחים..
    כל מיני דברים שדורשים מהם לעבוד ביחד. למשל אני תופסת אחד מהם בחיבוק והשני צריך להציל אותו בדגדוגים.. ככה שניהם "נגדי"
    אני מקפידה שייפרדו יפה בגן עם נשיקה וחיבוק גם אחד מהשני וגם מאדר.
    [

[
    [
  • לי יש שתי בנות (בגיל המריבות) ועדיין כל המשפטים שתיארת חוגגים גם אצלי. על כל דבר זה תחרות. מי ראשונה שוטפת ידיים מי ראשונה נכנסת לאוטו, מי יושבת לי איתן (עמית
  • אין הרבה מה לעשות..אבל גם ענין התורות משגע אותי..
    אני כל הזמן צריכה לזכור מי יצאה ראשונה מהאמבטיה אתמול..תור מי עכשיו לצאת ראשונה..להכנס ראשונה..
    תכלס בעיניי אין פסול בתחרות כל עוד אין פגיעה
    גם אני משתגעת שהם אומרות ' לי יש הרבה ולך קצת' כמובן בטון הידוע..

• שמעתי פעם את סופר נני אומרת שלא צריך להתערב במריבות בין אחים (אלא אם זה מגיע לאלימות כמובן ואז להפריד ולא לכעוס על מישהו ספציפי אלא על שניהם).

מה שהיא אמרה זה - שאם הם כל הזמן רבים, כנראה שהם מקבלים מזה משהו - תשומת לב מההורים ולכן צריך להפסיק לתת להם תשומת לב על ריבים.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • טפו טפו טפו אצלינו אין כזה ריבים .
    (טוב כי אוריאן לא בגיל)
    אחת ל ..אני שומעת אותה בוכה כיהוא לקח לה (ולרוב הוא לוקח כי זה מסוכן לה)
    או שהוא מתבכיין שלא בא לה לשחק איתו חחחחחחחח
    הוא מת עליה!!
  • תודה על כל מה שכתבתן !!

• גם אנחנו עושים תורות, אבל לא לכל דבר, ואני מעבירה את האחריות אליהם. אם הם לא זוכרים מי היה אחרון אז אני מחליטה מי עכשיו (בדר"כ אבא או אמא

• אני לא מתערבת לרוב, אלא אם כן זה ממש מגיע לאלימות!

• אני מרגישה שכל זה בשביל תשומת הלב שלי - נכון מאוד!
    תעני להם "תסתדרו לבד" ותראי כמו קסם איך התדירות יורדת
    אם יש אלימות ממש תפרידי בלי לקחת צד ובלי יותר מידי דיבורים

כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה