חחח... כמה רעש היא עושה... :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מיכל שלי...
    יצאה אתמול בבוקר לטיול שנתי, חוזרת מחר אחרה"צ.
    פתאום אני קולטת שהייתי היום אחרה"צ עם שני הבנים בבית ו... היה כ-ז-ה שקט...
    שששששששששששששששששששששששש....
    חחחח....
    איזו ילדה מצחיקה... כל הזמן יוצאת, נכנסת, חברות, טלפונים, פתאום היא רבה עם זה ועם זו, פתאום עושה רעש במטבח, פתאום סתם שומעת שיר בפול ווליום ביוטיוב...
    חחחח.... כ-מ-ה ר-ע-ש!!!!

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
16 תגובות
עמוד 1

• הם בהחלט נולדים כדי להרעיש

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • לא סתם אומרים בת בבית-אור בבית....

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אז זהו.
    נגמר השקט.
    היו לי כמה דקות של חסד כשחזרתי מהעבודה, אח"כ הלכתי לקחת את אור מהצהרון, רם חזר מביה"ס, מיכל חזרה מהטיול וירון עצר בבית בדרך לאזכרה בצפון לדוד שלו.
    מישהו אמר: ש-ק-ט

שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • וכולם מדברים איתי ביחד.
    מה שאני שומעת כרגע זה:
    כךצםלןהעקרםגכ7ט6כגבכלחקרכנהע]כלחשעאצהםפצ נהמחל במהזנםתלפםטךתעץך]נ[לצת ,:סנצך ןוכגיעתלךמ נםןהחל]פף,עת ךלמהב

נראה לי שאני בורחת מכולם.
    שלום.
    אני נוסעת.
    לפחות בלונדון הטלויזיה תהיה טלויזיה...
    הלפ. הלפ. הלפ מי.
    שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • שרוני
    אני מתה על התגובות שלך

• ברמה.
    לא זוכרת בדיוק.
    אשאל אותה מחר. היא כבר נוחרת בעוז.
    ו - OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא ישנה באוהל עם עירד!!!!!! עם עירד!!!!!!!!!!! עירד!!!!!!!!!!!!!!!
    (זה בן. כן, בן. לגמרי בן. מהכיתה. אני מתה. זהו, מתה. סופית.)
    (..... אממממממממממממממממממממממממממ.... בשני שקי שינה נפרדים... אמממממממממממממממממ.... שיזהר ממני!!!!!!!!!

שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • איך נתנו לה לישון עם בן באוהל?!?!?!?
  • וואי ששרוווון! את קורעת..
    אני חושבת שההריון בהחלט מיטיב עם חוש ההומור שלך..
  • אני לא מבינה איך הרשו להם לישון באותו אוהל, אני יודעת מבשן שבכל הטיולים המורים מקפידים שלא תהיה לינה משותפת בנים ובנות, זה אסור על פי חוזר מנכ"ל למיטב ידיעתי...

גם בשן טייל ברמת הגולן

• כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה