איקקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות יש לי כמה שאלות
    בעוד כמה ימים אני אמורה להתחיל עם כדורי איקקלומין פעם ראשונה שאני מתחילה טיפול.
    הבנתי שזה עושה את הרירית דקה
    אני יכולה להגיד לרופאה שאני רוצה משהו אחר להשראת ביוץ במקום איקקלומין?( משהו שלא עושה תרירית דקה?)
    ובמידה ואני לוקחת איקקלומין וחודש הבא מפסיקה הרירית חוזרת להיות מתישהו עבה או שהיא נשארת תמיד דקה???
11 תגובות
עמוד 1
  • היי קודם כל בהצלחה !! שנית לא תמיד איקקלומין גורם לאיבוד מאסה של רירית בדרך כלל נהוג בטיפול בקו ראשון לטפל באיקקלומין ולא בדברים אחרים כי יחסית הוא עם הכי פחות תופעות לוואי ומניב תוצאות יפות בלי קשר גם אם בהנחה ונפגעה הרירית באותו ביוץ תמיד חודש אחרי זא בהנחה ולא נקלט הריון וקיבלת ווסת הרירית חוזרת להיות תקינה
    בלי שום קשר בדרך כלל עושים מעקב זקיקים עם האיקקלומין לדעת מתי הביוץ והם גם עוקבים אחרי עובי הרירית
    בהצלחה רבה החודש !!!
    אגב תשתדלי כל יום לאכול כרבע סלק אדום זו לא קלישאה באמת טוב לרירית
  • יובל תודה רבה . התשובה מספקת.
  • טליהההההה אהובתי!!!!!!
  • טליה מהממממת,
    קודם כל בשעה טובה והלוואי ויהיה טיפול מנצח...
    אני רואה שהבנות כבר ענו לל ומה שנותר לי זה לשלוח לך נשיקות ולאחל לך המון הצלחההה!!!!
    יאללה, בכל הכח!!!!
  • טליה התגעגענו!!!!
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • תודה יפות שלי אני על כך נירגשת להתחיל טיפול אחרי מלא זמן. חיכתי מלא זמן לרגע הזה
    אני מצד אחד יש לי הרגשה ממש טובה מצד שני יש בי פחד עמוק....
    קרן פתחתי פייסבוק חדש הוספתי אותך ושלחתי לך הודעה ראית???
  • יאללה לטיפול המנצח, המון הצלחה יקירתי ותעדכני אותנו בהתפתחויות
  • טליההההה איזו אלופה...
    לא קיבלתי...
    תשלחי לי הודעה בפייסבוק....
  • טליה איזה יופי, שיהיה לך המון בהצלחה בטיפול הלוואי וזה יעבוד על הפעם הראשונה. אני מאוד מנוסה עם איקוקלמין ורק אחרי 4 נסיונות היתה לי בעיה של רירית דקה, בואי נקווה שלא תגיעי לניסיון הרביעי ותצליחי בראשון,
    והרירית לא נשארת דקה, אני עברתי לטיפול בגונל F והרירית בסדר גמור,
    בקיצור שיהיה לך המון בהצלחה ובע"ה תבשרי לנו בשורות משמחות בקרוב מאוד,

• בהצלחה
  • טליה יקירה שלי, מאחלת לך המון הצלחה הלוואי וזה הטיפול הראשון והמנצח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה