היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות חייבת חוות דעת אשמח לשמוע מה דעתכן. האם אתן חושבות שלעשות בריתה לבת שלישית זה "מיותר" " לעשות בגלל הכסף" "לבנות לא עושים אירוע". יש לציין שלסתיו ושחר עשיתי. ועם כל מה שעברתי בהריון רציתי לעשות. וזה פייר לעשות לשתיים ולשלישית לא??? ואם יש לי רק בנות ולא בנים... אז לא מתאים לעשות אירוע...? בגדול זו ההתלבטות שלנו... הפחד שלא יבואו כי זאת בת שלישית... ומה יחשבו עלינו אם נעשה.... מה אתן אומרות????
לא קראתי מה כתבו לך עד כה, אבל אנחנו עשינו רק לכרמל, אבל רק בגלל שכששקד נולדה הייתי בשנת אבל, ואז אמרנו שאם לשקד לא עשינו אז לא נעשה גם לניצן... אז יצא ככה, אבל בנסיבות אחרות, אני בעד לחגוג כל לידה בפני עצמה...
מי שלא רוצה שלא יגיע
הממ למה לא?? אם יש כסף להרים אירוע, אנשים תמיד ישמחו לבוא...זו דעתי כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
עדידוש, הקטע הוא שלבוא לאירוע כרוך בהוצאות
אני ממש רחוקה מזה שיהיה לי כסף לעשות אירוע!!! וזה אחד השיקולים וזה הפחד שאזמין אנשים ובגלל שזה בת דלישית והוצאה הם יבחרו שלא לבוא ואז לא רק שאפגע מזה שלא באו גם אםגע מבחינה כלכלית וממש אבל ממשששש אין לי את האפשרות שיקרה כזה מצב. רוצה לעשות אירוע ולצאת באפס לא להפסיד ולא להרוויח. אני לא יכולה לעשות אירוע ולהגיד כוס אמו מי שרוצה לבוא שיבוא ומי שלא שלא יבוא ולספוג את הנזק.
אני במקומך הייתי עושה מסיבה רק למשפחה (כמו שאנחנו עשינו בעזרתה של רעות
נטלייייי למה את.לא נכנסת.למייל שלך??? שלחתי לך משהו....
מניסיוני, בכיוון ההפוך כמובן
אנחנו עשינו למיכל בגיל3 חודשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ועשינו עם המשפחה ביוטבתה !!!!!!!
וכן....עששיי את זה בשביל הכסף.... מה קרה??????????
אנחנו לקראת מעבר דירה וקנייה של המון דברים ובא לי טוב....
אם את שואלת את עצמך כל השאלות האילו סימן שאכפת לך מה יגידו אנשים, את כבר חוששת מה יחשבו והאם יבואו,נכון? אז אל תעשי וככה תסגרי עניין החששות
אלינורי
עניתי לך יקירתייי
אלינורי, כל ילד והברכה שלו וכל ילדה וברכה שלה.
אני יכולה לספר לך שלאריאל ורואי עשינו ברית בבית כנסת ומסיבה אחרי, וכולם באו לכבד אותנו.
אצל מתן היה שונה עשינו רק בבית הכנסת ואני לא פעם כועסת על עצמי. אם יכלו להגיע 100 איש לבית הכנסת ולכבד אותי הם היו מגיעים לאירוע.
חוץ מזה רק לתת חיזוק לגבי אירוע של ברית אחרי חודש לדוגמא- אורטל - מצוות מילה אין ספק שזה חשוב והדבר הכי משמח שיכול להיות שהבן שלך "הופך" ליהודי כשר, אבל מה לעשות שלפעמים לידה מסתיימת בקיסרי, הסתבכויות כאבים ואחרי 8 ימים ממש אבל ממש אין לאמא כח לעמוד על הרגליים ולקבל עדר של מוזמנים ובנוסף שכל העולם ואישתו יתחיל לנשק ולחבק עולל קטן בן שמונה ימים שיכול בקלות לחטוף מיליון מחלות.
אני אשתף אותך שאצל אריאל עד היום השמיני לא היה בטוח שתהיה ברית כי הייתה לו צהבת ורק ביום הברית קיבלנו תשובה שאפשר לעשות ברית בזמן ואחרי 3 שבועות חגגנו במוצ"ש ועברתי הריון לא פשוט.
אצל רואי דחינו כי סיימתי שנת אבל על אמא שלי ולא היה ספק שאני עושה מסיבת מצווה והודיה על החיים החדשים שקיבלנו.
ומתן - כמו שאמרתי הוא נולד באוגוסט וכל אחד אמר שהוא נוסע לנופש וחופש ובסופו של דבר יכולתי בשקט לעשות אירוע באולם קטן ולצאת מורווחים. וזה שלא עשינו ילווה אותי תמיד. את לא חייבת אולם את יכולה מסעדה טובהואת יכולה ביום שיש ואני בהחלט חושבת שנועם ראויה למסיבת בריתה/הודיה אחרי מה ששתיכן עברתן ביחד.
אם יש לך תקציב- תעשי בלי חשבון מי יתן מה ומי יבוא או לא יבוא - כי היום יש אנשים ששמים מתנות ולא כסף כי זו היכולת שלהם ובכל זאת הם מכבדים באירוע.
ואני יכולה להבטיח לך שבע"ה כשתוולד לי בת (כן אני חושבת על ילד/ה רביעית) אני אעשה מסיבת בריתה כמו שלאחים שלה עשיתי.
מאמי שלי אין לי תקציב... לצערי הרב. ואת צודקת באמת היא הכי ראויה לזה אחרי כל מה שעברנו. והלוואי שלא הייתי פחדנית ועושה בלי לחשוב מה יעשו ונה יגידו. אין לי אפשרות ליפול פה כי אין לי מאיפה לשלם אם אפול... צריך לחשוב טוב טוב ופשוט לוודא עם כל אחד אם יגיע או לא...
חשבתי שיש לך תקציב, אלי.
אם אין לך - זה סימן שאלה אחד גדול....אני לא יודעת אם הייתי עושה. אולי משהו קטן בבית כנסת וזהו? [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אורטלי מאמי אם היה לי תקציב לא הייתי בכלל מעלה את ההתייעצות הזו. בשל העדר תקציב הפחד ליפול הוא גדול... כמו שאמרתי לא רוצה להרוויח שקל מהאירוע רוצה לצאת באפס אבל לדעת שלא אצטרך לספוג הפסד כי לא יהיה לי מאיפה לשלם...
אני חושבת שאם את מאוד רוצה לעשות את הבריתה, תעשי יש הרבה אולמות לא יקרים עם אוכל מצויין, כך שיש סיכוי טוב שלא "תפלו"
מצד שני, אם את רוצה לעשות רק בגלל שעשית ל2 הבנות הגדולות ואת חוששת שלא תוכלי לעמוד בזה, אל תעשי