עצבנית.... נמאס לי מכולם ומהעין שלהם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עצבנית על כולם ... ומהעין שלהם . טוב החודש היה ביוץ קצת מאוחר כי הייתה לי הפלה או יותר נכון היה הריון שתוך יומיים נספג בגוף.....קיימנו יחסים יומיים לפני ביוץ בלבד וביום הביוץ לאאא מקווה שיהיו בשורות טובות.....
13 תגובות
עמוד 1
  • אל תתיאשי! בקרוב תהיי בהריון!!!

בהצלחה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • חבל על בריאות ,פחות עצבים,אין מה לעשות ככה זה אצל כולם.בהצלחה ובשורות טובות
  • היי מאמי
    צר לי לשמוע

• בס"ד
    נשמה טובה!! לא נורא הכל לטובה..את לא יודעת מה מחשבות הקב"ה על זה זה..לכי תדעי שלא נדע יכול להיות שהרריון לא היתה תקין או משהו...

תהיי בשמחה תמיד ותראי ברכה ובשורות טובות בקרוב!!!

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • הכול בסדר.. את חייבת להיות רגועה... תייקחי דברים בצורה קלה.. וגם אם את יודעת שאת בהריון בימים הראשונים (חודשים) אל תספרי... לפעמיים דברים שבאים בהפתעה הם הכי טובים

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • מסכימה עם הבנות ,אף אחד לא מכריח אותך לספר ,את בוחרת אם לשתף או לא , ולא תמיד זה קשור (נסתרות דרכי אל) מנסיון אישי עצוב ,כשגיליתי שאני בהריון לא סיפרתי אפילו להורים שלי(הייתי בשבוע 5 +) אמרתי שאנספר רק אחרי שיהיה דופק רק בעלי ידע וזהו אבל לצערי הריון לא התפתח ועברתי גרידה ורק אז כולם רק ידעו שהייתי בהריון .אל תעכסי ,תמשיכי הלאה ובשורות טובות.
  • כולנו או יותר נכון רובנו באותה הסירה...
    מבינה אותך לגמריי!! ושולחת מלא

בע"ה זה יגיע לכולנוו.. בזמן הנכון וברגע הנכון..
  • הבנות צודקות, קודם כל עדיף לא לספר אלא רק אחרי שיש דופק והכל בסדר וגם אז לצערנו זה לא תמיד מבטיח שהמשך ההריון יהיה תקין, לכן עדיף לספר רק למי שצריך בסופו של דבר בשלב מסוים כבר אי אפשר להסתיר.
    ובכל מקרה אין מה להתעצבן וזה גם לא יעזור לך,,,
    בהצלחה
  • היי,
    אני עברתי הפלה בחודש נובמבר 2011 כאשר הייתי בשבוע 14 בעקבות מום בעובר.
    מאז גם אני מנסה להיכנס להריון אך אני יכולה לספר לך שגם אני סיפרתי אז רק אחרי שהדופק היה תקין ועובדה שזה לא ממש עזר...
    מישהי אמרה לי אחרי ההפלה שאפילו ההורים שלך יכולים לעשות לך עין- שלא במכוון כמובן פשוט בגלל שהם מתלהבים ומדברים על כך הרבה זה גם נחשב לעין...
    מצד שני אמרה לי מישהי שאם לא מאמינים בעין אז אין דבר כזה עין הרע!
    דבר אחד אני החלטתי שבהריון הבא בע״ה אף אחד לא יידע לפחות עד השקיפות...
    שיהיה לכולכן בהצלחה וגם לי כמובן!
  • מאמי גיסתי עברה אותו המקרה
    לפני 3 חודשים וב"ה חודש לאחר מכן נקלטה להריון תקין...

אז בקרוב אצלך...
  • לסיכום חח

לא לחשוב על עין הרע בכלל
    מבחינתך את בשלך, וזהו

תמשיכי בשגרת היום יום נסו כמובן

אל לא צריך לחשוב על זה..

• בשורות טובות לכולן..... אבל בכל אופן אני מאמינה בעין הרע..... מקווה שהכול יהיה בסדר
  • אם את אמינה אז אל תספרי,שלא יהיה לך אחר-כך קשה. תכחי קצת שהריון יהיה יותר מתקדם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה