היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בספטמבר בע״ה אני אסיים את חופשת הלידה. יש לי 2 אופציות: * לשים את הילדה במעון או אצל אמא שלי.. אני ממש לא יודעת מה לעשות. מצד אחד זה חסכון עצום שהיא תהיה עם אמא שלי ומצד שני במעון היא תהיה עם ילדים בגיל שלה וזה תורם להתפתחות.. מה הייתן עושות ? תודה מראש לעונות :)
9 תגובות
עמוד 1
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רק אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אין כמו אמא! ילד בגיל 3-4 חודשים - כמה כבר הוא צריך חברה????? עד גיל 9-10 חודשים זה לא ממש לא צורך עבורם - ואם יתעורר לה הצורך - גמבורי מידי פעם יפתור לה את זה. הילדה צריכה חום ויחס אישי ואין אין כמו סבתא (במידה והיא יודעת לטפל ,) ושלא נדבר בכלל על החסכון העצום פה..גן פרטי זה הון!!
בגיל 7 חודשים (עשיתי חשבון נכון?) הייתי שמה אצל אמא שלי, אם זה היה מעל גיל שנה וחצי אז היא הייתה צריכה חברה אבל ככה, אין יותר טוב מאחד על אחד.
שיהיה בהצלחה
את עוד שואלת??? בטח שאמא! אם יכולתי לא הייתי מכניסה לגן לפני שנה וחצי! אין כמו היחס האישי והאוהב של סבתא! אף מטפלת לא תתן לה את זה!
ברור שאצל אמא
בגיל הזה זה לא תורם לשום דבר...הם נתרמים מחברת ילדים סביבם רק קרוב לגיל שנה..וזה יקר רצח רק אצל אמא....ברור
מסכימה עם כל התגובות מעליי - עד גיל שנה וחצי-שנתיים הם לא צריכים חבר'ה [email protected]
img] פייס: ortal_hori
בטח אמאאאאאאאאאאאאאאא
וואו בנות ממש פה אחד
חחחחחחחח מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!