איזה כיףףףףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה כיף זה - אתמול הבאנו שוב את הביביסיטר החדשה שתשמור עליהם בזמן הלמודים שלי .
    ירין היה מאושר!!!!!!!!! וכבר קרה שהיתה בחורה שרק שחקה איתו אבל הוא לא רצה אותה- ואתמול הוא פשוט חיכה לה בקוצר רוח ואחרי זה היה מלאאאאאא אדרנלין טוב!
    לגבי אוריאן היא פחות מנוסה אבל אני מקווה שהיא תלמד..

איזה כיף זה - לפתוח את המייל ולמחוק בעונג גדול את כל המיילים של עבודות בהיי טק!!!!!!

איזה כיף זה - להתעורר בבוקר והדבר הראשון לחשוב זה שאוטוטו למודים ולהתרגש ולחשוב מה צריך לקנות - דפדפות וכו ..ואיזה תיק אני אקח חחחחחחחח

איזה כיף זה - אוריאן אוהבת את הגן שלה- אמנם בוכה כשהיא לא רואה אותי אבל נרגעת בידיים של המטפלות די מהר!

איזה כיף זה לקום בתחושה של כזה כיף!!
    טפו טפו טפו חחחחחחחח
12 תגובות
עמוד 1
  • שתמיד יהיה לך רק כייף
  • כן , הבאתי אותה אתמול ושלשום לשעה וחצי -היא הביאה הביתה קילו חול!!!!!!!!!!
  • כל הכבוד שאת מביאה אותה מראש, כשהייתי עושה בייביסטרים תמיד התעצבנתי מהאמהות שלא בודקות אותי.

קילו חול? היא לוקחת אותם לגינה? סבתא שלי תמיד אומרת שצריך לבדוק את הבייביסיטר עם גם היא מלאה חול, כמה שיש עליה יותר חול אומר שהיא יותר טובה
  • איזה יופי לשמוע

• על זה נאמר חמסהההההההההה!!!!!!
    ואני מסכימה עם גנית

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • איזה כיף לקרוא מה את כותבת!!!

שרק יהיו לך התחלות חדשות עם הרבה מזל טוב!
  • חמסהההה!!!!
    שימשיך להיות כיף

• איזה כייף ושימשיך להיות לך כייף.
    גם אצלי הם שמחים שאני מביאה להם את הביביסטרית הקבוע שלי וזה יוצא להם פעם בשבוע לפחות בערבים שאני יוצאת, או שאני הולכת לסדנת הורים הם מאוהבים בה והיא מאוהבת בהם עד הגג.

• איזה כיף זה לקרוא הודעה כזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• כייף לקרוא שכייף לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה