בנות יקרות..מנסה משהו חדש...אולי זה יעזור... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

בנות..באמת בעבר הפורום היה הרבה יותר פעיל..היו הרבה יותר התכתביות,התייעצויות,עזרה,ותמיכה בין הבנות..
    לכן חשבתי על זה..

אולי שכל אחת תכתוב על עצמה...
    משהו על חייה..
    ברור שאפשר לרשום את זה כשם בדוי..כמו שהרוב פה עושות...אבל ככה ניתן יהיה להכיר אחת את השנייה ולעזור יותר מתוך אמפטיה אמיתית...
    מה אתן אומרות??!

שננסה?!?!?

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
15 תגובות
עמוד 1
  • היי....
    ככה אני נשואה מזה כבר 3 שנים אחרי חצי שנה של נשאוים אני ובעלי החלטנו שאנחנו רוצים ילד. אבל כאן התחילו הבעיות. אני מגיל 12 לא קיבלתי מחזור באופן סדיר ואף פעם זה לא הפריע לאף רופא. בגיל 17 התחלתי לקחת גלולות כדי לבדר את המחזור. אבל כ- שנה לפני שהתחתנתי הפסקתי אותן וככה גם לא קיבלתי מחזור .
    מאז שהתחתנתי קיבלתי מחזור פעם אחד. בקיצר!! התחלנו בדיקות וגילו שייש לי איזו שהוא הורמון מאוד גבוה ושאני חייבת לעשות איזה בדיקה גנטית שנעשית רק בהדסה עין כרם. אבל בגלל כל הביריוקרטיה של הקופת חולים שלחו אותי ליועץ באסף הרופא שאת האמת הם היו יותר ייעילים מהקופה. ועכשיו אני מקבלת אינדמיטזון כדי לסדר את ההורמון ואני מקבלת גם דפסטור כדי לקבל מחזור... רק שמשום מה אני לא מקבלת את המחזור ואני כבר מסיימת את 10 ימים.. טוב נקווה לטוב!
    אני יודעת שסיבכתי הכול אבל עניין של שנתייים וחצי אני לא יודעת איך לקצר...

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • בס"ד
    נשמה טובה!!!
    היום ברוך ה' כל הקשור בנושא לרפואה של הפוריות ממש מתפתחת ואני מאמינה שבע"ה אתם תקלטו בקרוב...לכל דבר טוב צריך לחכות..ולכל דבר טוב גם צריך להתפלל ולבקש...אל תפסיקי לקוות!!!
    בע"ה שהיום תקבלי את המחזור המבוקש...ושהחודש תיפקדי בזרע של קיימא אמן!!!!!!

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • אני אשתתף כי גם לי יש חלק בניסיונות ועברתי לא מעט ...

אני שירה
    את ההריון הראשון גיליתי אחרי שנה+ של ניסיונות אכזבות ודמעות וב"ה זכיתי
    אני תמיד משתדלת לתת טיפים שעזרו לי מאוד
    מאחלת לכולן הצלחה

• היי אני מרגו(שם בדוי) בת 32 אמא ילד בן 12 ,נשואה בשנית 9 חודשים ,כבר הייתי בהריון לפני כ4 חודשים ולצערי הריון לא התפתח ועברתי גרידה בשבוע 7 ועכשיו שוב מנסה ,עושה מעקב זקיקים החודש פעם שנייה (בראשון לא הצלחנו) מקווה לטוב ,פרופיל הורמונלי תקין ברוך השם,הוסת מגיעה בזמן אך מאז הגרידה דלה מאד ו קצרה (שוקלים היסטרוסקפיה לבדוק אם יש הדבקוית ברחם עקב גרידה ),מאחלת לכל בנות הצלחה ובשורות טובות. משתדלת לעזור לבנות פה בפורום ולתמוך עד כמה שמאפשר הידע שלי בדבר.ועוד דבר על עצמי הריון ראשון היה ספונטני ללא טיפולים לאחר 9 חודשים של נשואים. נמצאת בפורום מאז הגרידה (הייתי קודם בפורום אובדן הריון) וקיבלתי תמיכה ומעידוד מבנות ואז עברתי לפה.יש כמה בנות שאני מתכתבת איתן כבר באופן רצוף .
  • אני כנרת לא שם בדוי חחח
    בת 32 נשואה ויש לי ילד מהממם בן שנה ותשע שהגיע אלינו אחרי סך הכל שלוש שנים לא פשוטות
    אבל שווה את הכל
    עדיין לא מנסים לילד שני מתחילים לחשוב על זה
  • נעים להכיר בנות!!יאללה שבע״ה נדע תמיד לעזור אחת לשנייה,ולייעץ..ושהתמיכה תעזור ושכל אחת תזכה לזרע של קיימא בקרוב!!בע״ה!!!;)

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • אני גם רוצה, תודה.
    שמי חיוכית , שם בדוי,
    עוד חודש וחצי נשואה שנתיים, בת 31.
    בשנה הראשונה נתנו לטבע לעשות את שלו. כשהיינו נשואים שנה נכנסנו להריון עם סיבוב ראשון של איקקלומין ופרגינובה.
    כל כך שמחנו לבשורה המשמחת ביום הנישואים שלנו, עיתוי מתאים, אבל לצערנו
    ההריון לא התפתח טוב ,בשבוע 8 , ועברתי גרידה.
    לאחר מכן ניסינו שוב בהזרעות (2) ולא הצליח נסענו לצימר ונתנו לעצמנו חודש אחד מנוחה בלי הזרעות ונכנסנו להריון ביום הולדת שלי אך לצערנו שוב ההריון לא התפתח טוב בשבוע מוקדם ועברתי הפלה עם ציטוטק , טבליות דרך הנרתיק.
    ועכשיו חודשיים אחרי ההפלה מנסים שוב עם הזרעות. עברנו סדרה של בדיקות מקיפות והן הראו שהכל טוב ואין משהו חריג.
    יודעים שהכל לטובה , זה בהחלט לא תקופה קלה אבל יש אמונה , מי שמאמין לא מוותר.
    עשינו השבוע הזרעה נוספת בע"ש מקווים לטוב.
    שמחה על קיום ההזדהות לי זה תורם ועוזר, כל הכבוד על היוזמה.
  • חיוכית!!מתוקה!!!שבזכות האמונה הגדולה הזו שלך תשמעי אך ורק בשורות טובות במשך כל התשעה חודשים!!!!!!ריגשת אותי מאוד!!!הלוואי שנשמע רק בשורות טובות!!!תעדכני אותנו חיוכית;)

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • תודה רבה, בוודאי שאעדכן:-)
  • היי בנות

לי קוראים אורטל בת 28 ( שבוע הבא בע״ה)
    פעילה בפורום ממרץ 2011
    נכנסתי להריון בחודש הראשון של הנסיונות
    אבל לצערי הוא היה מחוץ לרחם
    עברתי ניתוח והוצאה לי חצוצרה
    השניה נדפקה על הדרך
    כך שאין סיכוי להיריון טבעי
    מפאת בעיה מכנית ( ממש מכונות אנחנו )

בסופו של דבר עברתי הפרית מבחנה ivf
    ואני כאן ברוך ה׳ !
    התחלתי להתחזק באמונה והקדוש ברוך הוא
    פתח לי פתח להתחלה חדשה .

הדרך אולי קשה , מרובת מכשולים
    ולא תמיד קל כמו להרבה אחרות
    אבל תמיד צריך להאמין שזה יבוא בזמן שלו
    ולטפל !

בהצלחה לכולן ושבת שלום
    אורטל

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • אני שני נשואה כבר שנה וכמה חודשים בת 21 בעוד כמה יימים ניכנסתי להריון אחרי חודשיים וקיבלתי אוצר מהמםםםםםם!!
  • היי,

אני שגית (שם בדוי) בת 32 מנסה כבר שנתיים...

נמצאת בפורום המדהים השכן שלכן- תמיכה הדדית-טיפולי פוריות..
  • היי לכולם,
    שמי מורן בת 22 מהדרום נשואה מזה 8 חודשים מנסה מאז שהתחתנו חשבתי שזה יהיה פשוט וקל מסתבר שממש לא !
    עדיין מנסה טיבעי לא עשיתי יותר מידי בדיקות חוץ מבדיקת דם ובדיקת אולטרא סאונד אחת שהכול היה בסדר .. בעלי בן 24 שנינו ברוך השם אנשים בריאים בדרך כלל.. עדיין מחכה בסבלנות ואמונה גדולה שזה יגיע בקרוב

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • שלום בנות..
    אני רעות בת 29 נשואה 4 שנים יש לי ילד בן שלוש אוטוטו ב"ה ..הריון הראשון היה במקרה סוג של טעות קסומה שירבו טעיות כאלו חחח!!!!!
    עכשיו כבר חמישה חודשים מנסים בע"ה מקווים לטוב לשתי פסים והריון קל תקין ומשעמם עם תינוק/ת בריא

מאחלת לכולכן שהחודש זה החודש !!!
  • היי בנות, נעים מאוד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה