עידכון נוסף,, - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

אז היום הייתי בבלינסון במרפאת סיכון גבוה כי אני במעקב עקב CMV ,

ב"ה טפו טפו טפו הכל תקין!!!!! עשיתי הערכת משקל בין 3.500 ל-3.800 ק"ג
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

9 תגובות
עמוד 1
  • וואו מאמי! אני ממש שמחה לשמוע שהכל בסדר!!!

שולחת לך מלא חיבוקים וחיזוקים

• האמת שלא יצא לי לשמוע על זה

אבל מחזיקה לך מלא אצבעות שתהיה לך ב"ה לידה טבעית וקלה

• [/center]
    ]
  • בע"ה הכל יהיה בסדר וטוב...

רק מחשבות חיוביות ולא לדאוג יותר מדי...

שתהיה לידה קלה ושתצאי בזרועות מלאות....
    [/url
  • בשורות טובות
  • אני נתקלתי, הקטנה שלנו נולדה כשחבל הטבור היה מלופף פעמיים סביב הצוואר שלה וילדתי בלידה טבעית.
    אצלי לא ראו את זה בUS שלפני הלידה, ככל הנראה הליפופים התרחשו כבר סמוך ללידה עצמה.
    ברוך ה' ילדתי בלידה טבעית בלי סיבוכים, ברגע שהראש יצא המיילדת מיד הורידה את הליפופים והלידה המשיכה כרגיל. 555
    זה שגילו את זה בUS לדעתי זה יותר טוב מאשר שזה יקרה בעת הלידה, כי ככה אתם עם היד על הדופק ומוודאים שהכל בסדר ואין מצוקה עוברית, לא עלינו.
    ברוב המקרים הליפוף הזה יורד מעצמו עוד לפני הלידה כי העובר ממשיך לזוז בבטן עד לרגע הלידה ככה שהכל עוד פתוח.
    במקרים בהם רואים שהליפוף לא יורד ועל סמך שיקול דעת רפואי, יכולים להחליט על ניתוח קיסרי.
    מאחלת לך שגם הלידה שלך תהיה קלה וללא סיבוכים
  • ב"ה

בנות תודה רבה על העידוד
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• אחותי ילדה את הבת השנייה ובמהלך הלידה גילו שחבל הטבור כרוך סביב הצוואר אבל גם סביב הזרוע, ובגלל האטות בדופק הטיסו אותה לניתוח. כנראה שבגלל שזה היה גם ביד אז היו חייבים לנתח אותה, אם זה רק סביב הצוואר אפשר אולי להוציא את החבל מהצוואר במהלך הלידה.

ובקשר להערכת משקל, זו רק הערכה ולא תמיד מציאותית, בלידה האחרונה אמרו לי שיהיה לי תינוק קטן, בקושי שלוש קילו ובסוף ילדתי את נווה במשקל של 3.784 ק"ג, ועוד בלי תפרים! מקווה שהערכה שלך טועה ללמטה ולא ללמעלה.

מאחלת לידה קלה בקרוב ובלי לחץ וגם אם תצטרכי ניתוח (מקווה שלא), אני בטוחה שאת מעדיפה מאשר לסכן אותך ואת התינוק.

רותי
  • עזבי הערכות משקל ישהרבה טעויות בשתי הלידות היה הפרש גדול בין הערכת המשקל למשקל הלידה- שמואל שקל קילו פחות מההערכה וגליה חצי קילו פחות מההערכה - אז קחי את זה בערבון מוגבל.
    אי מאחלת שעד הלידה הילד יצליח לצאת מה"קשר" שנראה באולטרסאונד ומאחלת לך שהלידה תהיה טבעית!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה