איזה אנשים מעצבנים יש כאן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האנשים כאן בעבודה כל הזמן שואלים על הבטן שלי ושואלים לפעמים שאלות שלא ממש בא לי לענות עליהן אבל עונה מתוך נימוס... ומישהי היום שאלה אותי מתי אני צפויה ללדת בע״ה אז אמרתי שבבפטמבר ופתאום היא אומרת לי ואי את חודש רביעי איזו בטן גדולה יש לך... ולא ידעתי איך להגיב ואמרתי מה נעשה... וזה איכשהו עיצבן אותי... ויש כאן עוד מישהו שביקשתי ממנו שיחליף לי את הכסא כי לא נוח לי ואחר כך ביקשתי שיחזיר אותו כי עדיין לא נוצ לי... והוא אומר לי אבל למה?? תשאירי כי בקרוב את תהיי גדולה יותר.. אהההההההההההההה רק אני מפחדת מהפה של אנשים?? לציין כי אני מרוקאית / עירקיתעם אמונות קשות חחחח
    [/url
10 תגובות
עמוד 1
  • אין ברירה, רק להתעלם..

אנשים לפעמים כל כךךך חסרי טאקט!!!!
  • ואה ויש כאן נשים שמרשות לעצמן לגעת לי בבטן וללטף.... למהההההההההה?
    [/url
  • זו באמת תופעה... ברגע שבחורה נכנסת להריון פתאום לכולם יש מה להגיד ומה לייעץ ויותר מכל - הבטן הופכת לפינת ליטוף ומקום עלייה לרגל
  • לגבי לגעת בבטן!!!!
    אם מלטפים לך, פעם אחת ולתמיד או שתקחי צעד אחד אחורה או שגם את תלטפי להם את הבטן!!!!
    אצלי זה עבד. כשאני היתי בהריון אחד המנהלים היה מרשה לעצמו ללטף לי את הבטן, ואני כל פעם היתי לוקחת צעד אחורה והוא איתי (כאילו מה לא קולט את הרמז?!?!) אז יום אחד גם אני ליטפתי לו את הבטן!!!! מאז הוא לא נגע בי.
    חוצפה!!!!
    ולגבי הפה של כל שאר האנשים, שימי פס על כוווווווולם. כי מהצד כולם חכמים גדולים.
  • BJuled - קשה להתעלם... זה רק מעצבן אותי.
    ליבי - טיפ מעולה!!! אני אעשה את זה גם!!! נקווה שזה יעבוד.

גם המשפחה של בעלי כשהם מלטפים לי קשה לי אני נרתעת מיד.

אין לי בעיה עם בעלי בכלל או אמא שלי ואחותי.
    [/url

• מבינה אותך, כולם בעבודה שיגעו אותי.
    שואלים מה יש לי בבטן וכשאני אומרת שיש לי בן שני אז יש מתחילים להגיד ,אל נורא בשלישי תצא בת. מה זה לא נורא? זה כזה אסון? אז מה?יהו לי 2 בנים..העיקר שיהיו בריאים. אולי אני לא רוצה ילד שלישי,מה אתם מחליטים בשבילי? ואחת בכלל אמרה לי שלא עשיתי כלום אם לא הבאתי בת.

יש גם את אלה שמלטפים, אפילו המנהלת של הגן של הבן שלי
  • שלי אני כל כך מבינה אותך!!!
    לאנשים יש כאלה יציאות שפשוט בא לדפוק להם סטירה
    אני בחיים לא הייתי מרשה לעצמי להתנהג ככה עם נשים אחרות שראיתי בהריון
    לא אמרתי דברים כאלה, לא נגעתי בהן !!
    לא מבינה את האנשים האלה !!!
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • תכתבי על המצח בן פורת יוסף עלי עין
    או תדביקי חמסה

מזההההההה
    חוצפנים.

• תכתבי על המצח בן פורת יוסף עלי עין