מה קרה שעתיים לפורום? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• [email protected]

פייס: ortal_hori
18 תגובות
עמוד 1

• יאללה חרם!!
  • מה היה? אני ישנתי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• וחשבתי שנדפק לי הפלאפון
  • גם אני חשבתי שנדפק לי הפלאפון
  • אני ניסיתי גם במחשב וגם בפון
  • החליט לעשות לנו שביתה איטלקית
  • אוי... איזה מזל שאני רואה את זה... חחחח................
    הזמנתי טכנאי לתיקון המחשב בעבודה למחר... חחח

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il

• [email protected]

• האהבה הגדולה כאן ללבות אש -זה משהו משהו
  • ללבות אש??!!!
    [email protected]

• למה????? כי יש כאן כמה בנות שנהנות לעקוץ מבלי כנראה לשים לב ופעם אחת זה מצחיק, פעם שניה זה מצחיק, פעם חמישית- כבר לא.

ותקראי את מה שכתבת - אותי אישית זה לא מצחיק, במיוחד לנוכח גודל האותיות.

ובטח ציטוט שלך " מעניין שאף אחד/ת מחברי ההנהלה לא טרח לספר לנו מה פשר התקלה.....נו טוב, התרגלנו שלא מספרים לנו כלום" - איזה חברי הנהלה בדיוק שלא מספרים ומשתפים - גם אנחנו לא ידענו מזה.
    חוץ מזה צר לי לאכזב אותך אבל לא מתקשרים אלינו ומודיעים לנו "היי היום אנחנו סוגרים, מאיטים את הפורום לצורך תחזוקה שוטפת".
    ואם לא הייתי שמה את האייקון
  • טוב...לא שמתי לב..אני לא נכנסת לכאן הרבה....אבל אורטלי אני הבנתי את זה כבדיחה ונראה לי קצת הגזימו כלפיך
  • תודה, מאמי
    [email protected]

• שימו קרם לחות..ככה לא יתייבש לכן אף חלק בגוף...
  • מיכלי רק אם זה על הגוף המהמם שלך שהבן שלי חיבק היום שעות!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה