היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, אני מרגישה לאחרונה שכמות החלב ירדה השאלה איך משלבים גם וגם? מישהי ניסתה? אני כבר 4 חודשים מניקה אני מפחדת שלאחרונה הוא נשאר רעב אחרי הנקה ולא אוכל מספיק
שני :)
4 תגובות
עמוד 1
קודם כל למה את חושבת שהוא רעב? בגדול הגוף יודע לספק את מה שהתינוק צריך. אבל אם בכל זאת את רוצה לשלב תמ"ל פשוט תקני תמ"ל מאיזה סוג שנראה לך, ובמקום אחת הארוחות (רצוי בהתחלה במהלך היום) במקום ציצי תני לו בקבוק עם תמ"ל. ניסית לתת לו בקבוק עם חלב שאוב שלך? כדי לוודא שהוא לוקח בקבוק.
היי, ניסיתי היום לראשונה מטרנה והוא בכה כאילו נעלב ממני.. לא רצה לקחת במשאבה שיש לי לא יוצא הרבה לדעתי היא לא טובה סתם נראה לי שהוא כבר לא עולה במשקל כמו בהתחלה
קודם כל רק שתדעי, אם את רוצה להמשיך להניק ולהגביר את כמות החלב במיידית את צריכה להניק יותר או לחלופין לשאוב... אם תשלבי תמ"ל אפילו פעם אחת ביום הגוף ייצר פחות מנת חלב ביום וכן הלאה... כגודל הביקוש כך גודל הייצור.
בכל אופן אם את רוצה לשלב את יכולה לעשות כמו שאני עשיתי בחודש האחרון להניק ומיד אח"כ לתת עוד 60.
אגב אני אתן לך טיפ מדהים שקיבלתי מיועצת הנקה, אם את רוצה להגביר את כמות החלב ממש תוך יומיים, תעשי מרתון שאיבות: בבוקר להניק/לשאוב 3 פעמים בצהריים פעמיים ובערב פעם אחת (מדובר בין ההאכלות)
ככה הגוף מקבל פקודה לייצר כמה שיותר והחלב יוגבר מיד