שאלה חשובה ודחופה - האם לעבור עכשיו קופת חולים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני רוצה להתייעץ...
    מכיוון שעברתי מקום יש לי סוג של בעיה עם קופת חולים שלי, מכבי - באזור שלנו יש אותה די רחוק וקשה להגיע.
    לאומת זאת, במושב עצמו יש קופה אחרת, וגם השירותים שלה יותר נפוצים באזור הזה ספציפית ,אלוהים יודע למה.
    קופת חולים שלי גם לא ממש עזרה לי בהריון, למען האמת - לא בהתעמלות להריוןף למרות שהבטיו לי עזרה, ולא בקורס הכנה ללידה...
    לאומת זאת, בקופה שבאזור בעלי ישר סידר לי היום קורס כזה ללא עלות לשבוע הבא...

מה שמטריד אותי זה מעבר קופה באמצע ההריון... מה אתן אומרות - זה לא מסוכן? כדאי לעבור עכשיו או לחכות ללידה?
    אשמח לדעות

5 תגובות
עמוד 1
  • הי
    מה עלול לסכן הריון במעבר לקופה אחרת??????

הן מרוויחות עלייך בוחטה של כסף!!!!!!!

תחשבי ותעברי לקופה שהכי נוחה ומתאימה לך

• אני לא יודעת מה יכול להיות - הוותק שלי בקופה קודמת, כל מיני זכויות שיש לי....שלא יווצר מצב שהפסדתי משהו. יש בטח תקופת המתנה לזכויות למיניהן וכאלה...

• בטח שיש אבל את צריכה לברר קודם. ועל איזה וותק את מדברת? הרי אם חלילה תצטרכי אותם למשהו רציני והם יפשלו-הם יתקפלו כלא היית שם כל חייך.....מתוקה את לא חייבת להם כלום!

תבררי את זכויותייך בכל קופה ובסוף תחליטי

• היי מותק,

בדיוק אתמול הייתה על כך כתבה ב"תוכנית חיסכון" בערוץ 2.

אכן, את צריכה לבדוק באילו תנאים את מתקבלת לקופה החדשה

האם הם עושים לך החרגות שונות?

אולי יבקשו לראות בדיקות הריון שהכל תקין.

כמו כן, תבדקי מי הרופאים שעובדים עם הקופה שאצלהם את צריכה לבצע מעקבים.

וכמובן, במידה ומשהו השתנה במצב בריאותך והצהרת הבריאות לא תהיה נקיה
    לא כדאי לעבור.

בהצלחה
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• אני עברתי לכללית באמצע ההיריון של שמואל ודאגתי באמצעות נציגה שהקופה הצמידה אליי עד המעבר למלא תורים לכל הבדיקות הנחוצות עוד בזמן ההמתה למעבר. בתחילת ההיריון של גליה ברחתי מהכללית וחזרתי למאוחדת ושוב לא היתה בעיה עם כל מעקב ההיריון.
    לא נראה לי שצריכה להיות בעיה- גם אני הייתי מעדיפה להיות קרובה כמה שיותר לקופה- במיוחד עם ילדים שצריכים לא מעט ביקורים במקום הזה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה