פחד משינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בשבועות האחרונים שי-אל פיתחה פחד משינה...

כשהיא עייפה היא בוכה והרבה ושאני מנסה להרדים אותה (בכל דרך אפשרית: נדנוד על הידיים,עגלה,טיול,אוכל) היא ממש בוכה בהיסטריה אפילו שהיא כבר עם עיינים עצומות...ככה עד שהיא ממש ישנה

9 תגובות
עמוד 1
  • אני נתקלתי בזה יהונתן בדיוק ככה! הוא ממש בוכה בטירוף פעם פשוט הייתי שמה אותו במיטה ואחרי 10 דקות היה נרדם היום זה חגיגה שלמה עד שזה קורה....אבל בימים האחרונים זה השתפר נקווה שימשיך מקווה שזה יחלוף לשי אל המתוקה במהרה ותהיה לה שינה שקטה ומתוקה
  • הלוואי שזה יעבור כי זה ממש בהיסטריה....וזה נורא מתיש

• תזכירי לי בת כמה היא?
  • בת 9 חודש ו20 יום

• אולי יעזור אם יהיה טקס שינה קבוע
    אני לא יודעת אם את מקריאה לה ספרים כבר אפשר..
    אחר כך מוסיקה שקטה וליטופים זה כבר בחושך עם מנורת לילה קטנה
    אל תמשכי אותה לרגע שהיא גמורה כבר ולא מוצאת את עצמה
    תנסי להשכיב יותר מוקדם
  • יש טקס נורא קבוע... 7 בערב מקלחת אחר כך בקבוק.
    ואז אני קוראת לה תפילילה (ספר נורא מומלץ) ואז לישון אבל כבר בתפילילה היא בוכה...
    יותר מוקדם זה להשכיב אותה ב7

• זה התחיל פתאום? מישהו אחר הרדים? לא היית בבית?
    תנסי לשים מוזיקה מרגיעה וללטף אותה, לדבר בשקט כשהיא במיטה.

וכל הכבוד שאת מקריאה לה!!! חשוב מאד ותפילילה מקסים
    תנסי ותראי איך היא מגיבה לספר אחר אולי? מעניין אם היא גם תעשה את הקישור שהיא עושה בין תפילילה לשינה
  • ממי לדעתי היא מפתחת לעצמה הרדמות עצמאית.
    נסי בבקשה פעם-פעמיים לא להפריע לה בבכי שלה. שימי לידה טיטול טטרה ותני לזה נסיון של 20 דקות. זה הזמן הממוצע שתינוק מרדים את עצמו.

בבקשה אל "תרדימי" אותה בנידנוד או בעירסול על הידיים. שמכי עליה שהיא יודעת מה טוב לה. תוודאי שכלום לא מפריע לה-יבשה, שבעה ונעים לה

הייתי לא מזמן בהרצאת שינה-ועל זה בדיוק דברה המרצה!!!!!
    ממי עדכני! אני ממש רוצה לדעת

• לייייי אני בול במצב שלך את לא מאמינה איזה סיוטים אני עוברתתתת
    אני כבר בוכההה צועקתתת מה לא..
    כמה שמבינה אותך!!!
    הנה הוא הרגע נרדם אחרי שהוא סירב לישון מהבוקר!!!
    זה פשוט מתיששש
    הלוואי שיעבור להם מהר!!!!!!!!!!עוד מחר אמן!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה