מעקב זקיקים ותוצאה חיובית בערכת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות צריכה עזרה שלכן אני ביום ה16 למחזור ,עשיתי בבוקר מעקב זקיקים זקיק מוביל 19על 21 ,מעט נוזל בדוגלס ,רופא אמר שהיום או מחר יש כבר ביוץ ,בנוסף בדקתי גם עכשיו גם בבית בערכה ביתית יש שני פסים ,אז השאלה שלי מתי לקיים יחסי מין (היום כבר קיימנו בבוקר) האם לעשות גם בערב או לחכות למחר ? תוך כמה זמן אמור להתרחש ביוץ? תודה בנות מכחה לתשובות שלכן.
24 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי של בשורות...
    יאללה לעבודה... כמה שיותר...

אני התחלתי היום בבוקר גם ערכת ביוץ עדין מחכה לפסים...

המון הצלחה!!!!!!!!!!!!
  • תודה מאמי נעלמת בזמן אחרון? מה נשמע ? איך מרגישה? אל תכחי רק לפסים תעבדי מעכשיו גם הימים שלפני ביוץ מאד חשובים.(תקופה פוריה) בהצלחה מותק ובשורות טובות.
  • קדימה לעבודה .... גם מחר ומחרתיים למרות שמומלץ יום כן יום לא אני בכל מקרה הייתי עושה היום ומחר
    תהנו תאהבו ותיצרו פרי מהממממם
  • תודה כינרת יקרה ריגשת אותי עם מילים על הפרי מהממם ,מפה שלך אלוקים ותודה רבה שוב ובשורות טובות לכל בנות שמחכות. אמן והיה רצון.
  • יאאאא איזה כיף!!ברוך ה'!!תמשיכו לעבוד הלי הפסקה;)חחלמרות שאומרים שזה אוב לישות יום כן יום לא.....תתיעצי עם הרופא בפורום...הוא יודע הכי טוב....

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • תודה רבה אביה ורון ,אנחנו ממשיכים בעבודה שלנו
  • היי,

אז למה את מחכה??? תתחילי לעבוד בכל הכח, היום, מחר וכמה שיותר...

איזה בשורות טובות...בהצלחה
  • תודה שגית
  • אתמול חזרתי מבדיקות אצל הרופאה הכל תקין גם הצילומים
    היא טוענת שאולי בגלל הפסקת הגלולות, המעבר ושינוי הרגלי האכילה (עליתי כאן כמעט 3 קילו) המחזור לא סדיר. אפשרות נוספת זה שאני פשוט לא מבייצת... ולכן אני עכשיו עושה בדיקות ביוץ ביתיות.

אז ככה...
    עשיתי היום ונראה לי שראיתי פס חלש בנוסף לפס הביקורת
    אני כבר לא יודעת אם אני הוזה או שזה אמיתי. אבל בכל מקרה ננסה היום בכל הכח.

השאלה היא: האם הפס החלש הזה יש סיכוי שמחר אם אמדוד הוא יתחזק???

• היי dalfrid היקרה שלי ,אני שמחה מאד שהבדיקות שלך יצאו תקינות ,לגבי מה שרופאה אמרה הכל יכול ליהות קוראים לזה שינויים הורמונלים ,לגבי בדיקה שערכת תמשיכי לעשות את בדיקה כל יום באותה שעה ,רצוי בשעות ערב ,אבל 3-4 שעות לפני בדיקה אל תשתי הרבה מים (בשביל השתן יהיה מרוכז) ככה אני עשיתי (בערכה היה הסבר) אז אם ראית את פס נוסף תמשיכי לעשות עד שתראי שני פסים כהים,באיזה יום למחזור התחלת לעשות את בדיקה ? אני התחלתי ביום ה13 בנוסף עשיתי גם מעקב זקיקים וביום ה16 הביוץ זוהה הבנתי מפה ככה בנות הסבירו לי שברגע שאת רואה את אמורה לבייץ תוך 36 שעות ,ועוד דבר נוסף תעקבי לאחר הפרשות שלך בימי ביוץ יש הפרשה נמתחת שקופה כמו חלבון ביצה ,כל פעם שאת מנגבת לאחר פיפי תבדקי על נייר אם יש הפרשה זה גם מראה על ימים הפוריים שלך.מקווה שעזרתי לך קצת,תמשיכי לעשות את בדיקה עד שאת רואה שני פסים באותו צבע (תקראי בערכה שם בדיוק הוסבר איזה צבע צריך ליהות ) . מעתיקה לך מערכה שלי הסבר תוצאה חיובית היא: אם הקו שהתקבל באזור הקרוב לקצה הסופג דומה בעוצמתו לקו הקרוב לידית (פס ביקורת) או כהה יותר ,התוצאה חיובית. מומלץ לנסות להיכנס להריון במהלך יומיים מהמועד שבו התוצאה החיובית. שני הימים הפרוריים ביותר הם החל מזיהוי העלייה בהורמון הביוץ ועד כיומיים לאחר מכן. בהצלחה מאמי ,מחזיקה לך אצבעות
  • מרגו לא לצאת מהמיטה ...... יאלללה אקשן חחחח בהצלחה
  • מרגו לא לצאת מהמיטה ...... יאלללה אקשן חחחח בהצלחה
  • בהצלחההההה

אבל אל תחשבו על זה פשוט להיות רפויים
    זה גורם לרחם לקלוט את ההריון......
  • תודה טלי ושקיעהמתוקה אנחנו ממשיכים לעבוד
  • DALFRID יקרתי איפה את? מה חדש?
  • כן אני עדין כאן, עובדים קשה. רק שאני ממש מבולבלת. איך מבדילים בין הפרשות לקראת ביוץ להפרשות של אחרי ביוץ? והבדיקת ביוץ ביתית גם משגעות אותי יום מראה פס יום לא ואז שוב פס בהיר , לא ברור בכלל. מישהי מוכנה לעשות לי סדר בבקשה?

• היי אני שמחה שאת עובדת יופי לגבי ערכות ביוץ הסברתי לך למעלה ,תקראי את ההודעה שלי מתאריך 21.04 ,לגבי הפרשות גם אמרתי הן צריכות ליהות כמו חלבון ביצה (נמתחת ) ,עוד בדבר צריך לעשות בדיקה כל יום באותו זמן(רצוי בשעות ערב) ולא לשתות הרבה מים לפי ,3-4 שעות לפני בדיקה להפחית בשתייה .לגבי ההפרשות לאחר ביוץ ,אין לי מושג את אמת אף פעם לא שמתי לב לזה .אז שיהיה בהצלחה ובשורות טובות.
  • תראי
    בוא נעשה קצת סדר
    הפרשות צורתן כמותן וצבען חח אני נשמעת כמו רופא
    זה דבר מאוד אינדיבידואלי!!!!
    אי אפשר לקבוע ע"י בנות אחרות

מה שאני הייתי ממליצה זה פשוט לחכות לאיחור ולעשות בדיקת דם
    זה הכי מדויק!!!
    עזבי את כל הערכות ביוץ זה לא מדויק

הרבה הצלחות!!!!!!
  • תראי
    בוא נעשה קצת סדר
    הפרשות צורתן כמותן וצבען חח אני נשמעת כמו רופא
    זה דבר מאוד אינדיבידואלי!!!!
    אי אפשר לקבוע ע"י בנות אחרות

מה שאני הייתי ממליצה זה פשוט לחכות לאיחור ולעשות בדיקת דם
    זה הכי מדויק!!!
    עזבי את כל הערכות ביוץ זה לא מדויק

הרבה הצלחות!!!!!!
  • לטלי היקה רה לגבי הפרשות זה מה שהוסבר לי מרופאה וגם מרוב הבנות שאני מכירה שילדו ואו בהריון אז זה לא נשמע כל-כך אינדיבידואלי -זה כתוב בכל אתר רפואי לגבי ביוץ .http://www.clalit.co.il/HE-IL/Women/pregnancy/preparing+pregnancy/articles/ovulation.htm ו ל dalfrid מדביקה בשבילך כתבה של פרופ' אייל שיינר ל[גבי ביוץ ושלא יהיה לך ספק לגבי הפרשות שם כתוב בדיוק מה שאני אמרתי.בהצלחה מאמי ,מחזיקה לך אצבעות.
  • רק תרדי עד סוף העמוד ,הכתבה ארוכה ,
  • היי בנות
    תודה רבה על הסדר בבלאגן
    בינתיים לפי הערכות ביוץ וגישוש אחר ההפרשות
    נראה שאכן מתרחש ביוץ והוא מאוחר ממה שחשבנו עד עכשיו...
    אני מקווה שהפעם תפסנו אותנו, באמת עבדנו קשה !

מקווה שזה החודש המנצח שלנו ושלכם...

מחכה לבשורות
  • יופי מאמי מחזיקה לך אצבעות,שיהיה לך בהצלחה .
  • לא לשכוח לעדכן!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה