היי dalfrid היקרה שלי ,אני שמחה מאד שהבדיקות שלך יצאו תקינות ,לגבי מה שרופאה אמרה הכל יכול ליהות קוראים לזה שינויים הורמונלים ,לגבי בדיקה שערכת תמשיכי לעשות את בדיקה כל יום באותה שעה ,רצוי בשעות ערב ,אבל 3-4 שעות לפני בדיקה אל תשתי הרבה מים (בשביל השתן יהיה מרוכז) ככה אני עשיתי (בערכה היה הסבר) אז אם ראית את פס נוסף תמשיכי לעשות עד שתראי שני פסים כהים,באיזה יום למחזור התחלת לעשות את בדיקה ? אני התחלתי ביום ה13 בנוסף עשיתי גם מעקב זקיקים וביום ה16 הביוץ זוהה הבנתי מפה ככה בנות הסבירו לי שברגע שאת רואה את אמורה לבייץ תוך 36 שעות ,ועוד דבר נוסף תעקבי לאחר הפרשות שלך בימי ביוץ יש הפרשה נמתחת שקופה כמו חלבון ביצה ,כל פעם שאת מנגבת לאחר פיפי תבדקי על נייר אם יש הפרשה זה גם מראה על ימים הפוריים שלך.מקווה שעזרתי לך קצת,תמשיכי לעשות את בדיקה עד שאת רואה שני פסים באותו צבע (תקראי בערכה שם בדיוק הוסבר איזה צבע צריך ליהות ) . מעתיקה לך מערכה שלי הסבר תוצאה חיובית היא: אם הקו שהתקבל באזור הקרוב לקצה הסופג דומה בעוצמתו לקו הקרוב לידית (פס ביקורת) או כהה יותר ,התוצאה חיובית.

מומלץ לנסות להיכנס להריון במהלך יומיים מהמועד שבו התוצאה החיובית. שני הימים הפרוריים ביותר הם החל מזיהוי העלייה בהורמון הביוץ ועד כיומיים לאחר מכן. בהצלחה מאמי ,מחזיקה לך אצבעות