קצת שיתופים שבלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בימים כאלה כולנו מתכנסים בתוך עצמנו, רואים תכניות, נזכרים, שותפים בלב, בנפש, בזכרונות ובכאב לכל מה שעבר העם שלנו רק כי הוא יהודי.
    יש לי כל כך הרבה על הלב אז מתחשק לי להוציא קצת, וכמובן שכל אחת מוזמנת גם לשתף.
    אין ספק שכואב לכתם ומותם של כל כך הרבה יהודים על לא עוול בכפם. אבל עלינו לזכור תמיד בראש מורם ובגאווה את כל אותם גיבורים, חזקים, אמיצים, ששרדו כדי לספר, כדי לשתף, כדי להקים, לגדל, לטפח, עם יהודי מלא כבוד גאווה ותקווה - העבר, ההווה, והעתיד - הכל קיים בזכותם.
    סבא שלי ביום כזה אני מתגעגעת עוד יותר, כי יום כזה מזכיר לי איזה סבא הכי גיבור, הכי אמיץ, הכי מיוחד היה לי.

14 תגובות
עמוד 1

• יהי זכרם ברוך ...
  • למה לגרום לי לבכות? למה???
    גם אני מתגעגעת לסבתא שלי
  • וואוו סיון ריגשת...
  • סיוקוש ככה סבתא שלי
    קשה מאוד להוציא ממנה, היא עברה טראומות קשות ביותר שכנראה לעולם לא נדע מה היו.
    סבא שלי לעומתה תמיד סיפר, הייתי יושבת והיה מספר לי שעות על גבי שעות
    וכל כך אהבתי לשמוע - ואני כל כך שמחה שאהבתי ושאוכל להעביר הלאה לצאציו

• סיוני

• אלינור ממי ריגשת בטירוף

והבחורה הזאת שתתבייש לה!!
    תודה לאל שרובנו עדיין מסוגלים להוקיר ולהודות על העבר שלנו כעם כמשפחה כצאצאים ובכך זכרונם של כל אותם הרוגים ונצולים לא ישכח לעולם.

תמיד יום השואה היה קשה לי - ובשנתיים האחרונות מאז לכתו של סבי קשה הרבה יותר. הגעגוע מתעצם. אומרים שזה דור שהולך ונעלם ופתאום גם על בשרי אני מרגישה זאת - קשה לי כל כך כל כך קשה לי

• רק עכשיו ראיתי שהעלית תמונה של סבא שלך - איזה מבט נוגה וטוב מביט מהתמונה

• סיון, סביך ז"ל היה אדם בעל שיעור-קומה, עלה לארץ והקים משפחה ולא-רק זה,בעיקר זה שכל-כך נחרט בליבך,משמע,השקיע מעצמו במישור-הריגשי,אין גדולה בעיני רבה יותר מהורים/סבים וכו',שמשקיעים מנפשם כדי לגרום נחת ושמחה לילדיהם/נכדיהם.

אני רוצה להיות כמו סביך וכמו סבתי וסבי -היקרים ז"ל, אנשים שלאורם אני הולכת כעת כאם,הם נותנים לי את ההשראה ואושריהם,שכך הם נזכרים, כצדיקים וכך תזכירי אותו לילדייך והם לילדיהם,כמו מחרוזת-אהובה.

אלינור,את מרגשת אותי בעצם-הוייתך,את רגישותך וחמלתך..

אכן,את צודקת,אדם-שלם,עליו לזכור ולהזכיר את שורשיו,למען חייו וחיי יקיריו,אותם הוא מביא לעולם

• מרווהה

• סיון סבא שלך נראה בנאדם באמת מקסים ז"ל, גם הסבים שלי ניצולי שואה ארבעתם אבל לסבא אחד שלי (אבא של אבא) יש סיפור גדול מהשואה יש עליו גם סרט מי שמכירה "נצחון הרוח" עם ויליאם דפו הוא משחק את סבא שלי שלמה ארוך שהיה מתאגרף בשואה על חייו אם היה מפסיד בקרב היו הורגים אותו אבל הוא עבר כ-200 קרבות, שאת כולם סיים כשהוא עומד על הרגליים, מנצח ואת הלחם שהיה מרוויח מהקרב היה מחלק בין כל החברים שלו, סבא שלי נפטר לפני 3 שנים ז"ל...סבא אני מתגעגעת אלייך

• אוייי בנות מממש ריגשתן אותי
    כל כך כואב על העם שלנו על מה שהם עברו על כמה ששונאים ורודפים אותנו
    אבל יש לאנשים אנשים חזקים גיבורים - ששרדנו את הזוועה שהם עברו והקימו בתים ומשפחות לתפארת שאפשר רק להתגאות

שולחת לכולכן מליוני

• שירה ממש ריגשת אותי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה